host Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Иване... да работиш с гърци... за гърци... дори ти не мислех, че би си го причинил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Пичове, казах Гърция, а не гърци... Някаква малка разлика, нещо, а, у, намирате ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Все същата цигания! Тук като идват германци и австрийци да не би да си остават такива!? За нула време възприемат циганията и стават бетер италианците и турците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Ей до това води липсата на казарма.... Малко да се отделиш от родната среда и вече става мъка дори и да работиш като трупаш ценни впечатления в такава страна като Германия. Точно от казармата е А за работата не че не е тегаво,но нямах избор.Да запознах се с едно момиче,което след първата седмица се е отказало,защото й е било прекалено трудно. Да много работят в Германия,но не ме привлича тоя начин на живот.От работа вкъщи на компютъра след това пак работа и така.Събота и неделя евентуално нещо и тва е.И най-гадното е че си сам като кукумявка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Oт работа вкъщи на компютъра след това пак работа и така.Събота и неделя евентуално нещо и тва е.И най-гадното е че си сам като кукумявка. Аз и в България така живея. Ти какво очакваш по-точно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Все същата цигания! Тук като идват германци и австрийци да не би да си остават такива!? За нула време възприемат циганията и стават бетер италианците и турците +1. а кат са изучат съвсем си наемат местни еничари, които стават по-бесни измекяри и от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Абе и тука си имат боклук и то доста.Проблема е че се хвърля адски много храна.Като беше 32 градуса и като изкарат едни жълти чували смърдеше мамата си джаса... Ангеле да де ама тука имаш повече приятели и семейството ти е тука Пък и хората не са толкова студени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Да много работят в Германия,но не ме привлича тоя начин на живот.От работа вкъщи на компютъра след това пак работа и така.Събота и неделя евентуално нещо и тва е.И най-гадното е че си сам като кукумявка. Същото са го казвали хора за Щатите. Това си зависи само от теб. Имам приятел - намери в LA българи, излизат всяка вечер някъде. Уикенда карат коли в каньоните - аз дето съм тука живея доста по-усамотено (което отново е въпрос на личен избор). Та проблема не е в държавата, а в теб ------------- На Ванчо му пожелавам само успехи и дано всичко се нареди, както му се иска на него. При всички положения това си е ценен опит както и да го гледа човек. Пък и хората не са толкова студени. Това никога не съм го разбирал. Какво значи студени? Че по мое мнение и Германци и Англичани и Американци са значително по-любезни от нас и са готови да ти влезнат в положение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Дедо зависи и от работата все пак.Да аз немрих българи.но бачкам по 12 часа нямам сили за глупости.Е след другата седмица ще имам,но ще съм си в България Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Времето, което прекарваш, пишейки по форуми и ФБ можеш да го прекараш навън... не се оправдавай (това важи и за мен) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Аз и в България така живея. Ти какво очакваш по-точно? "Кузмане", да не си се оплакал, че фейса ми не може да смогне да опредни от де си се тагнал в петък и събота :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Ура. Ура. Ура. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Ура. Ура. Ура. Това за чирени ли го подготвяш? Щото ми мяза на едно такова гадно дърво, дето всички го мразят и го слагат в някви автомобили, дето грам не могат да ги продадат, щото са гадни и те... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 ново попълнение Turn off this option! iPhone Turn off this option! - now Free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 И ти ли с тоя Turn off this option!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Now Free!!! Иначе днес е последният ми работен ден от договора,но си го взех почивен И утре паля джета към България.Някой ако иска нещо не-много скъпо да си каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Това за чирени ли го подготвяш? Щото ми мяза на едно такова гадно дърво, дето всички го мразят и го слагат в някви автомобили, дето грам не могат да ги продадат, щото са гадни и те... Ъхъ, за ръкохватка на бауито, дето правя в момента А от тва, "гадното" дръвце ако успея да си докопам от нейде и повечко... Направо съм готов да трейдвам осем годишна, смокинова ракийца за него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 (edited) Ъхъ, за ръкохватка на бауито, дето правя в момента А от тва, "гадното" дръвце ако успея да си докопам от нейде и повечко... Направо съм готов да трейдвам осем годишна, смокинова ракийца за него Пак ли ще е сегментна или тоя път ще е цяла? Или да не се напъвам да питам, а да чакам крайния резултат А друго щях да питам - за тея чикийчета каква стомана ползвате? Edited September 28, 2013 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Избягвам да правя "цели" ръкохватки, щот много като кухненски ми стоят А относно стоманата, аз лично ползвам само неръждаема или неръждаем ламинат. Марка не мога да кажа, защото не ми се дават кинти за анализ. Пък и кой дава лайно за това, каква марка е, при условие, че всичкият ми материал е от режещи дискове и лезвия от машини за месопреработка!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Купих си карти за новия сезон за Whistler & Cypress!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 При вас кога почва да вали сняг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 При вас кога почва да вали сняг? То почна вече. Цъкни на линка за Уислър и виж снимките от тези дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Не го пускам, на бр. Миладинови ке си остане... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 За едни ски ще ида ама ще се върна като ми замръзне Д-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Голямо добиче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts