hoStel_1912 Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Хаха сега стана интересно. Аз заминавам също на Лозенец с отбора обаче. Доколкото разбрах лиляната ще са там по същото време, такаче ти трябва да си от лиляната, нали ? Ти ще си починеш ами аз к'во да кажа като всеки ден ме чака бягане на плажа Вие на кой хотел/къмпинг сте ? ДА,заедно бяхме...вие бяхте ония футболяги от Локото ...Бяхме в хотел Чаика от лиляната съм и да ти кажа и аз не успях да си почин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Снимах се във филм със Стивън Болдуин Това са снимки от снимките Аз съм в средата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 пешо, много си секси с тоя лък като купидонче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Ооооо и аз се махам за малко от скапания град..(просто ми е омръзнал).Неделя живот и здраве хващаме пътя към Приморско ще изпия света..обещавам си го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Ооооо и аз се махам за малко от скапания град..(просто ми е омръзнал).Неделя живот и здраве хващаме пътя към Приморско ще изпия света..обещавам си го посети дискотека Ла Пиовра няма да съжаляваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 посети дискотека Ла Пиовра няма да съжаляваш /оффтопик 4 поредни години съм на Китен/Приморско и съм ходил доста пъти..яко е .. Иначе мерси за съвета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 и аз изчезвам на море в събота вечера 10 дни яко почивка само трябва да реша къде... несебър,созопол или приморско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 тая вечер или утре заминавам на цигов чарк зареден със свински врат,кебепчета,кюфтета и много бира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 тая вечер или утре заминавам на цигов чарк зареден със свински врат,кебепчета,кюфтета и много бира Сам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Сам? не естествено още не съм изкукал напълно да хода сам по гората за гъби събрали сме се компания но колота е развалена и не е ясно кога ще е готова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 НОВАТА ПРИДОБИВКА Както се вижда се наложи да сгънем и отстраним тенис масата хахахах Снимката е малко кофти, защото е от телефон. Тук сме изтощени, току що качили до 8-я етаж целия комплект. Само 15 минути след това се появиха бутилка Немирофф и бутилка черно Джони, които възвърнаха силите на морните другари и развеселиха вечерта, завършила в Сенса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 (edited) Цялата гарнитура до 8 ми етаж (по стълбите най вероятно ) .. вие сте се сгънали направо Крайно време е и аз да се изфукам със: Novation ReMOTE 25 LE Сега само трябва да навия кака ви снежко да ми даде малко уроци. Ха-ха Edited August 6, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 НОВАТА ПРИДОБИВКА А честито!Със здраве да си мързелуваш на тия диванчета! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 След известно време,изпълнено с клатене на крака,станах сериозен,записах се МИО в ПУ и вече нема лабаво.Обачее...аз на майтап си виках,че ще съм като някой чичко,но днес видях част от хората,които се записваха/предполагаеми колеги/-ми много малки изглеждаха бе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Aз пак ще ходя на море. Този път съм почти сигурен че ще е в Поморие, освен ако не се промени нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Един месец яко бачкане и чак днес взех малко парички. Хайде стига безпаричие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 приеха ме макроикономика в ПУ и вчера си купих ново СД за колата и сега съм щастлив щото съм студен и има джангър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 9, 2006 Author Share Posted August 9, 2006 Днес ми направиха първата пломба в живота...еех порастнах и аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Четири броя последен модел MICHELIN Energy за моята принцеса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 (edited) така и така съм ги подкарала,чаай се разпиша и тука да се изфукам,че съм най-голeмия мизерабльо в момента,то не в момента ми от известно време насам,така че всички останали да са повече от хаппи,шот майката си е%$*о Edited August 10, 2006 by farrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Купих си ново телефонче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Снощи се "състезавах" с една Лада И "победих" - с главозамайващите 90км/ч така и не й позволих да ме застигне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Снощи се "състезавах" с една Лада И "победих" - с главозамайващите 90км/ч така и не й позволих да ме застигне А ти с каква кола си бил , че ми е много любопитно . Аз успях да подпала гумите на мойта учебна кола учих се да тръгвам под наклон с спирачка и бая пушек се хвърли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Шкода 105L! Супер модерна кола - има си вградена система за предупреждаване на водача да не превишава скоростта - а си вдигнал над 90 и всичко започва да трепери с 6,5 по скалата на Рихтер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Аиде събота пак заминавам на море на Албена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts