djadomraz Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Да ти е сладък бобеца Беше , беше... в момента обаче положението с чистия въздух в стаята е критично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 (edited) ПС: Рецептата (ако това може да се нарече рецепта) ми я каза мой приятел. Сега като се замислям - големи мъже да си разменят рецепти звучи странно, но пък като отчетем, че сме чревоугодници и 2мата Принципно в главата си имам вече не една и две рецепти за манджи, които съм си нагаждал сам, взимайки от тази, от онази рецепта и добавяйки свои идеи. И до момента съм получил изцяло позитивни отзиви. Та не мисля, че е толкова странно, дори и за такъв виден "мачо", като мен (или както ме определи ) ______________________ Ред: Ъм, за всеки, който ме познава повече от 5 минути е ясно, че съм точно толкова мачо, колкото Хилари Клинтън е лопата. Ама нали дядото така ме нарече Edited August 25, 2013 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Та не мисля, че е толкова странно, дори и за такъв виден "мачо", като мен (или както ме определи ) Ти не си никакъв виден мачо - мачо е само Виден, така че не му отнемай титлата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Ти не си никакъв виден мачо - мачо е само Виден, така че не му отнемай титлата... Виден е... котарачо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Ти не си никакъв виден мачо - мачо е само Виден, така че не му отнемай титлата... Виц на месеца! Бъркаш ме с Атанас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 О, да, той е краля на мачовщината, форумното мъжкарство и биенето в гърдите "булгар, булгар" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Ще правя това. За себе си. Ако е за поръчка - 100-150лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Това не е ли на Аморфис котвата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Тц.Открий 10-те разлики(но да - един и същи предмет изобразява). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 О, да, той е краля на мачовщината, форумното мъжкарство и биенето в гърдите "булгар, булгар" Да, обаче не е виден мачо....само мачо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Всичко е по-добре от форумен паошок... =============================== Съединителят се оказа здрав засега! Ще сменя едни тампончета с голямо закъснение и маслото на скоростната кутия, че все пак десета година е..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Гримьоре, понеже явно съм голям лайк, какво трябва да стане това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Гримьоре, понеже явно съм голям лайк, какво трябва да стане това? Dogtag......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Виж малко по-нагоре. Медальон за палави мъжки кучки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Как да не се хвали човек, като почват периодично да му излизат писанията в една от големите медии за туризъм и екстремни спортове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Линк? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 http://www.360mag.bg/posts/6784 Едното. Второто е копирано от официален сайт и принадлежи на дадена организация, но авторът съм аз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Asrock B85M-HDSIntel Core i5-4670K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Asrock B85M-HDS Intel Core i5-4670K Честито. На мен голямата ми дилема ми е между този процесор и i7. Да видим кое ще е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Asrock B85M-HDS Intel Core i5-4670K Значи ги взе все пак . Честито. Когато ги изтестваш, може да ми отговориш на въпроса в ЛС-то . ПС Plants vs Zombies на таблета е супер зарибявка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ПС Plants vs Zombies на таблета е супер зарибявка. Втората част също не е лоша. Нова двд драскачка LG. Дано тази да изкара повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Купих си евтина колица - Citroen Xantia 97 година.. Въпреки, че е голяма и удобна, вози меко, не е моят автомобил нещо.. И в тоя ред на мисли - ако някой иска такава колица, да свирка http://vehiclemy.com/img/Citron-Xantia-16-LX1.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Дойде ми заплата и се оказа повече от очакваното Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Взехме си таблет...За малката. Мен лично не ме кефи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts