mIRCata Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Ми след 10 години този часовник, колекционери ще го купят за повече пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Според мен в случая значи : Инвестиция в многогодишната "вярна служба" на часовника към собственика му. Не е буквално използвана думата, естествено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 (edited) Сам Ники казва, че бил първоначално 100К, сега понеже са само 30 броя е може би 800К. Ако е взет за 100К преди година 2, а сега го търсят за 800К - си е инвестиция с голяяяяма печалба. Колкото е по-рядко еи е на повече години(работещо) по-скъпо от първоначалната цена. Edited July 12, 2013 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Не бъркам ли, или термина "инвестиция" е свързан с възвръщаемост? Википедията казва нещо подобно. Каква възвръщаемост би могъл да има човек от подобен часовник? Според мен в случая значи : Инвестиция в многогодишната "вярна служба" на часовника към собственика му. Не е буквално използвана думата, естествено. Напълно буквално е използвана думата. Инвестиция. Купуваш за 150 000, защото имаш възможност, а в случая трябва да имаш и връзки. След 10 години продаваш за 1 000 000. mIRCata го е казал. Да не мислите, че има коли, които реално са стрували по 20 000 000 от магазина? Стрували са по 500 000, но сега се продават за по 20 000 000, защото са редки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 (edited) Оригинална цена 100,000 Цена към момента 800,000 - някак добре ми се струва стига да си намериш купувач Малко като разните стари автомобили - примерно цената на шевролет корвет от преди 30 години. Има колекционери биха ти я взели на много добра цена ако имаш добре запазена такава. При това цена в пъти по-висока от оригиналната Пък и аз го изтърсих в смисъл че ако толкова забогатея някой ден да се чудя какво да си правя парите ще си взема ей такъв часовник (не като инвестиция обаче а ей тъй за гъзария). Edited July 12, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Честито. Безаварийно и внимавай с тавана. Макар че с тоя iPhone control малко тъпичко.. Трябваше да си вземеш нормален с дистанционно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 имам/х преди да пробвам да го карам през терасата.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Да не ми е изпила кукувица акъла? Намерих го в ebay на 1/10та от цената му и то доста запазен, само едната пешка има едно леко счупено на единия механизъм но първо не се вижда, второ не пречи, трето всичко е с идеално състояние и четвърто - след 2 месеца ще е в значително по-очукан вид след като малкия си поиграе с него (вече претръпнах, че всички играчки се чупят или поне очукват порядъчно най-късно 2 месеца след купуването им, а китайските издържат около 3 дни средно затова и престанах да взимам подобни) Няколко пъти съм купувал подобни кремове за жена ми, помня и една чанта имаше 4 цифрена цена... плащах и ронех сълзи... https://www.youtube.com/watch?v=3AgSuOb36wc имам/х преди да пробвам да го карам през терасата.... блякхоук даун ли се получи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 точно. реших че съм достатъчно добър да го пробвам на високо....голяма грешка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Ново вентилаторче за процесора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Приятелството е нещо велико, а истинските приятели са уникална рядкост. 18 години приятели, 13 години *ибана Америка без да се върне, но е запомнил - без 1800 да не се прибира! Понякога и най-дребните жестове показват без думи много неща. И макар че вече имаме жени и деца, снощи за няколко часа бяхме отново студентчета от средата на 90-те... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Днес си взех тази уникална джиджавка - Fitbit One. Доста компактно устройство с миниатюрен екран, което се носи в джоба или закачено някъде по тялото, което по доста добър начин определя ежедневната физическа активност (основно ходене, бягане и изкачване на стълби), както и определя характера на съня през нощта, плюс възможността да те буди само с вибрации (т.е. без да събужда спящия до теб). Устройството се синхронизира автоматично (използвайки bluetooth) с мобилен телефон и компютър, като цялата информация се качва онлайн и можеш да я разглеждаш в различни варианти и статистики, плюс възможността да се определят зададени цели като изразходване на калории и пр. Една наистина уникална възможност е споделянето на профила с приятели (които имат същото устройство) и по този начин взаимно да се мобилизирате и конкурирате в преследването на целите. Днес го тествах с доста изкачване на стълби (бях изненадан от абсолютно точното определяне броя на стъпалата и етажите, които се изкачват), както и с една игра на голф (отново бях изненадан от невероятното количество изразходвани калории). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Крачкомер-робот на стероиди.... Щом ти харесва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Аз обмислях да си взема подобен, но попрочетох, че юе излезе такъв, който да следи цялостната дейност. (например - набирания, лицеви опори и т.н.) И чакам да видя какво ще излезе... Пак от същата фирма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Леля ми използва техен продукт. Много е доволна от него. Да не говорим и колко са коректни като фирма. Веднъж по погрешка го пусна в пералнята с дрехите. Изпратиха и нов за тяхна сметка. Разбира се намира доста близко до теб . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Пускам го тук предварително, да видим след месец два да се преброим... само $80 е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Това ми се стори страшно уморително още като го видях първия път. Сега като го гледам ми се струва още по-уморително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Само дето ми се струва, че ще мога да рисувам върху монитора... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Искам го!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Само дето ми се струва, че ще мога да рисувам върху монитора... Но не прецизни работи...вероятно за твоята дейност (рисуването) става донякъде, но за моята - където няколко пиксела не на място дават артефакт в звука...съмнява ме. За прецизно 'рисуване' си трябва твърда, а не въздушна подложка, но тая джаджа не е и предназначена за такива задачи де..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Само дето ми се струва, че ще мога да рисувам върху монитора... Ще можеш, що да не можеш. Самоче преди това сложи един лист на простора, увеси някаква тежест под него достатъчно, че да не мърда, но не прекалено много, че да го скъсаш, и пробвай да нарисуваш карикатура. Ако стане без проблем и ти е приятно - значи и това ще ти свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Как бе това е мега яко. Все едно си в Minority Report! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Nike Lunarlon Golf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Опит за флаш на фотоапарат - успешен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts