Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Според мен в случая значи : Инвестиция в многогодишната "вярна служба" на часовника към собственика му. Не е буквално използвана думата, естествено.

Сам Ники казва, че бил първоначално 100К, сега понеже са само 30 броя е може би 800К.

Ако е взет за 100К преди година 2, а сега го търсят за 800К - си е инвестиция с голяяяяма печалба.

Колкото е по-рядко еи е на повече години(работещо) по-скъпо от първоначалната цена.

Edited by mIRCata

Не бъркам ли, или термина "инвестиция" е свързан с възвръщаемост? Википедията казва нещо подобно.

Каква възвръщаемост би могъл да има човек от подобен часовник?

Според мен в случая значи : Инвестиция в многогодишната "вярна служба" на часовника към собственика му. Не е буквално използвана думата, естествено.

Напълно буквално е използвана думата. Инвестиция. Купуваш за 150 000, защото имаш възможност, а в случая трябва да имаш и връзки.

След 10 години продаваш за 1 000 000. mIRCata го е казал.

Да не мислите, че има коли, които реално са стрували по 20 000 000 от магазина? Стрували са по 500 000, но сега се продават за по 20 000 000, защото са редки.

Оригинална цена 100,000

Цена към момента 800,000 - някак добре ми се струва стига да си намериш купувач

Малко като разните стари автомобили - примерно цената на шевролет корвет от преди 30 години. Има колекционери биха ти я взели на много добра цена ако имаш добре запазена такава. При това цена в пъти по-висока от оригиналната

Пък и аз го изтърсих в смисъл че ако толкова забогатея някой ден да се чудя какво да си правя парите ще си взема ей такъв часовник (не като инвестиция обаче а ей тъй за гъзария).

Edited by djadomraz

Честито. Безаварийно и внимавай с тавана. :)
Макар че с тоя iPhone control малко тъпичко.. Трябваше да си вземеш нормален с дистанционно. :)

Да не ми е изпила кукувица акъла? Намерих го в ebay на 1/10та от цената му и то доста запазен, само едната пешка има едно леко счупено на единия механизъм но първо не се вижда, второ не пречи, трето всичко е с идеално състояние и четвърто - след 2 месеца ще е в значително по-очукан вид след като малкия си поиграе с него (вече претръпнах, че всички играчки се чупят или поне очукват порядъчно най-късно 2 месеца след купуването им, а китайските издържат около 3 дни средно затова и престанах да взимам подобни)

Няколко пъти съм купувал подобни кремове за жена ми, помня и една чанта имаше 4 цифрена цена... плащах и ронех сълзи...

https://www.youtube.com/watch?v=3AgSuOb36wc

имам/х преди да пробвам да го карам през терасата....

блякхоук даун ли се получи :)

Приятелството е нещо велико, а истинските приятели са уникална рядкост. 18 години приятели, 13 години *ибана Америка без да се върне, но е запомнил - без 1800 да не се прибира!

1800_reposado_750_new__95505.1353106589.

Понякога и най-дребните жестове показват без думи много неща. И макар че вече имаме жени и деца, снощи за няколко часа бяхме отново студентчета от средата на 90-те...

Днес си взех тази уникална джиджавка - Fitbit One. Доста компактно устройство с миниатюрен екран, което се носи в джоба или закачено някъде по тялото, което по доста добър начин определя ежедневната физическа активност (основно ходене, бягане и изкачване на стълби), както и определя характера на съня през нощта, плюс възможността да те буди само с вибрации (т.е. без да събужда спящия до теб). Устройството се синхронизира автоматично (използвайки bluetooth) с мобилен телефон и компютър, като цялата информация се качва онлайн и можеш да я разглеждаш в различни варианти и статистики, плюс възможността да се определят зададени цели като изразходване на калории и пр. Една наистина уникална възможност е споделянето на профила с приятели (които имат същото устройство) и по този начин взаимно да се мобилизирате и конкурирате в преследването на целите. Днес го тествах с доста изкачване на стълби (бях изненадан от абсолютно точното определяне броя на стъпалата и етажите, които се изкачват), както и с една игра на голф (отново бях изненадан от невероятното количество изразходвани калории). :) :punk

303394-fitbit-one.jpg

Аз обмислях да си взема подобен, но попрочетох, че юе излезе такъв, който да следи цялостната дейност. (например - набирания, лицеви опори и т.н.) И чакам да видя какво ще излезе... Пак от същата фирма.

Леля ми използва техен продукт. Много е доволна от него. Да не говорим и колко са коректни като фирма. Веднъж по погрешка го пусна в пералнята с дрехите. Изпратиха и нов за тяхна сметка. Разбира се намира доста близко до теб ;).

Това ми се стори страшно уморително още като го видях първия път. Сега като го гледам ми се струва още по-уморително.

Само дето ми се струва, че ще мога да рисувам върху монитора...

Но не прецизни работи...вероятно за твоята дейност (рисуването) става донякъде, но за моята - където няколко пиксела не на място дават артефакт в звука...съмнява ме. За прецизно 'рисуване' си трябва твърда, а не въздушна подложка, но тая джаджа не е и предназначена за такива задачи де.....

Само дето ми се струва, че ще мога да рисувам върху монитора...

Ще можеш, що да не можеш. Самоче преди това сложи един лист на простора, увеси някаква тежест под него достатъчно, че да не мърда, но не прекалено много, че да го скъсаш, и пробвай да нарисуваш карикатура. Ако стане без проблем и ти е приятно - значи и това ще ти свърши работа.