gado Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 /off/ Все едно не знаете на Васко цената! 50 лева, разбира се! То и без това Форд повече не заслужава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Едно Галакси S2 забодах. На много добра цена...като сложим и принтера и леглото като подаръци и направо все едно съм извършил обир, а не съм давал пари :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Галакси, принтер и легло. Това е доста странна сделка бих казал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Галакси, принтер и легло. Това е доста странна сделка бих казал Защото нито едно от трите не е чисто ново, но...на кой му пука . Принтера или не е ползван или почти не е ползван, леглото ще ми трябва ако реша да се местя в друга квартира, а телефона...просто исках да ползвам вайбър и фейсбук и тук таме някоя игра. GPS си имам и те така. Пък за S4 не ми се чакаше да му падне цената, a 2 годишен договор не подписвам, колкото и тънкана да го дават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Тепърва ще имаш още много такива подобни "подаръци". П.П. Ааа, да - заеби вайбъра, оглеждай се за вайпър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Току-що си взех това животно Onkyo TX-NR414 за $120 чисто ново от една фирмена разпродажба. Яка далавера, след като гледам в Амазон вървят по $300. Има 6 HDMI входа, тунер, 80W на канал (5.1), мрежов интерфейс (може да стриймва директно музика от интернет и да се управлява от смартфон) и пр. хубавини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ами айде честито тогава. Сега да вземиш и нещо, което да му ръчнеш в него.Забелязах, че Onkyo в САЩ са доста евтини по някаква причина. Дори и без разпродажба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Мерси, трябва да му взема нови тонколони сега, щото старите са малко слабички за това животно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 (edited) Ти гледай да не ги изпляскаш докато му се радваш, че няма да можеш да си ги ползваш другъде (или за съраунд). Сложи му там настройката, че говорителите ти са SMALL SPEAKERS, че да не им дава много зор, особено ако са с различен омаж от указания. Аналога на такъв усилвател на Ямаха тук е към 700лв. Дори и за $300 без разпродажбата си е далавера да се докара от чужбина, но като тежи 30кг, с доставката няма да излезе сметката. Edited June 5, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Мерси, трябва да му взема нови тонколони сега, щото старите са малко слабички за това животно. Ти гледай най-вече да 'свирят' хубаво, пък мощността си е отделна работа. ...а иначе между всичките усилватели, дето ми се мотат и аз си имам един Onkyo. ....няма да можеш да си ги ползваш другъде.... @Ангеле, внимавай как пишеш, че ей сега ще довтаса Пешо-спелчекера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Тепърва ще имаш още много такива подобни "подаръци". П.П. Ааа, да - заеби вайбъра, оглеждай се за вайпър. тва е най-лесното...в крейгслистата ги има, пара няма обаче :D . Корвети виждам всеки ден, Вайпър за сега не съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 @Ангеле, внимавай как пишеш, че ей сега ще довтаса Пешо-спелчекера. Той ако му се занимаваше, щеше да го е подпукал още за паркинзите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ахъм...още снощи щях да го напиша там, ама ми се спеше... За да не съм off...напоследък понакупих разни неща към моите камънаци (хобито ми) и между тях има един много красив разрязан на две амонит - не е от най-често срещания вид и е доста запазен предвид милионите години зад гърба му. Жалко, че снимката е плоска и не мога да го покажа в 3D...наживо наистина е по-хубав. А иначе миналия ден получих този: А тия дни чакам да пристигне този: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Днес си го купих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Току-що си взех това животно Onkyo TX-NR414 за $120 чисто ново от една фирмена разпродажба. Яка далавера, след като гледам в Амазон вървят по $300. Има 6 HDMI входа, тунер, 80W на канал (5.1), мрежов интерфейс (може да стриймва директно музика от интернет и да се управлява от смартфон) и пр. хубавини. Любимата ми марка. До сега не се е случвало да се разочаровам от техен продукт. Честито и със здраве да си го ползваш. Ахъм...още снощи щях да го напиша там, ама ми се спеше... За да не съм off...напоследък понакупих разни неща към моите камънаци (хобито ми) и между тях има един много красив разрязан на две амонит - не е от най-често срещания вид и е доста запазен предвид милионите години зад гърба му. Жалко, че снимката е плоска и не мога да го покажа в 3D...наживо наистина е по-хубав. А иначе миналия ден получих този: А тия дни чакам да пристигне този: Пламене, страхотни са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Днес си го купих И аз искам такъв. От къде го взе? Аз ще изнудвам ония от Глобул да ми го дават а 899лв в брой при преподписване. Edited June 6, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 И аз искам такъв. От къде го взе? Аз ще изнудвам ония от Глобул да ми го дават а 899лв в брой при преподписване. От Глобул във Фрапе-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Какво означава "От Глобул във Фрапе-то"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Какво означава "От Глобул във Фрапе-то"? Т'ва мисля, че е офиса на глобул срещу поликлиниката в Тракия. Воксе, ако не е в брой излиза по 44.40 на месец за 2 години с преподписване на вноски към сметката - в смисъл, че 150 лева за 2 години няма да ги усетиш.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Никога ама никога не взимам на изплащане нищо за 2 години. 1 година макс! Особено техника. То още не си го изплатил а току-виж го почупиш или искаш да го сменяш вече. Последно подписах двугодишен договор с ментел и тази грешка втори път няма да повторя Edited June 6, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 След тридневна(и нощна) епична битка, успешно reconstruct-нах информацията от 4-дисков RAID, с два повредени диска и "гръмнал" RAID-контролер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Т'ва мисля, че е офиса на глобул срещу поликлиниката в Тракия. Воксе, ако не е в брой излиза по 44.40 на месец за 2 години с преподписване на вноски към сметката - в смисъл, че 150 лева за 2 години няма да ги усетиш.. 45лв ми го предлагат за 2 години. Аз през година си сменям телефоните. Дори да прекъсна лизинга и да платя в брой, ми излиза 1080лв. Аз ако ще го взимам така, по-добре да ида да подпиша с Виваком. 950лв е телефона с нов договор за година и месечна такса от 5лв. Отивам на следващия ден, прекратявам договора, или пък си го държа, плащам всичките вноски и ми е 1010лв. Не може обаче на лоялен клиент от 11 години да ми предлагат цена, която е по-неизгодна от тази за нов клиент. Това само в Глобул го има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 plameni, on 07 Jun 2013 - 00:31, said: След тридневна(и нощна) епична битка, успешно reconstruct-нах информацията от 4-дисков RAID, с два повредени диска и "гръмнал" RAID-контролер. Защо изобщо се е налагало да правиш нещо? Закачаш дисковете на аналогичен контролер и тръгва от воле. Поне на Areca са така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Обърна ли внимание, че два от четири диска са повредени?Нямаше как да стане само със смяна на контролера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Очевидно не При 2 гръмнали диска е цяло чудо че си успял да възстановиш нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts