Sothbiss Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Говоря за стилните часовници. Аз съм консерва и новото трудно ме вчИпИтлява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Обяснение - красиви са, евтини са, вървят точно (когато вървят ), предлагат огромно разнообразие на различен дизайн, а и не на последно място, ако счупя или надера някой поради естеството на работата ми (пренасяне на тежки тонколони и др. апаратура), изобщо не ме е яд, а просто го хвърлям. Абе ясно ми е нас мен това, ама все пак..Лично аз предпочитам да дам повече пари и да си купя нещо качествено, макар и само едно...Но въпрос на мислене..Нищо де, със здраве да си ги ползваш...И ти пожелавам след време така да си сменяш ролексите...И да си ги купуваш пак така...на килограм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Той Стефчо е по ролексите с диаманти, на мен стилът и начинът ми на живот не се връзва с необосновано скъпи вещи - когато си взема SLK (поне) и построя в имението си 4-етажна вила с басейн с олимпийски размери и хеликоптерна площадка...тогава сигурно ще си взема и един златен ролекс (или два, да има за разнообразие). А иначе като каза за скъпи неща - единствените такива, които купувам са тези, които ми трябват за работата...в нея влагам доста и основно за професионална апаратура и нищо от по-нисък клас...сигурно и затова не ми остават пари за други скъпи работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 (edited) С тая карта наистина само ще тества Метрото . Ти се бъзикай ама аз я подкарвам с GT 330M Edited May 15, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Някой с нещо ще се похвали ли или махленски мохабет ще бичите в тая тема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 (edited) http://www.sportwatches.bg/?page=stocks&id=218 за великденските празници , побъркан е тоя часовник ! ! имам неописуема мания по разни такива часовници , вече имам 3 Г-ШОК-а на Касио и всеки път като видя някъв искам да го имам. а часовниците са болест..... Китайчетата няма кво да ги коментираме , ако наистина искаш да носиш ЧАСОВНИК а не мигащо тамагочи определено не стават. Най-малкото не карат кой знае колко време , като си купиш 3-4 китаеца ей ти един средно хубав Г-шок. Edited May 15, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 ...като си купиш 3-4 китаеца ей ти един средно хубав Г-шок. Малко обърка сметката с нулите - ако цената е тази от линка, вероятно искаш да кажеш 30-40 китаеца....а и имам работещи китайци отпреди 4-5 години (само батерия съм сменял). П.П. Пък и екстрите му не ме касаят много - алтиметър (не качвам планини), барометър (вкъщи си имам няколко), компас (не ходя в гора, а в колата имам GPS ), дълбокомер (не се гмуркам)...останалите екстри си ги имам в китайците. А и бая ще ме заболи да счупя 500+ кинта още на втората седмица... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 е колко струва един китаец не е ли 19-15$? г-шоците ги има по 200-250лв по простичките модели и вервай ми това животно няма чупене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Той Стефчо е по ролексите с диаманти, на мен стилът и начинът ми на живот не се връзва с необосновано скъпи вещи - когато си взема SLK (поне) и построя в имението си 4-етажна вила с басейн с олимпийски размери и хеликоптерна площадка...тогава сигурно ще си взема и един златен ролекс (или два, да има за разнообразие). А иначе като каза за скъпи неща - единствените такива, които купувам са тези, които ми трябват за работата...в нея влагам доста и основно за професионална апаратура и нищо от по-нисък клас...сигурно и затова не ми остават пари за други скъпи работи. to4no taka...mamka mu, niama kirilica tuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 http://www.sportwatches.bg/?page=stocks&id=218 за великденските празници , побъркан е тоя часовник ! ! Аз от години имам Suunto Core, но ограничена серия . Цена от 550 лева е адкси завишена. Ако решиш да си взимаш ми пиши. Има ги по магазините на доста по - ниски цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Днес пристигна красивата ми каска: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Каска за какво е това? HALO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Каска за какво е това? HALO?Има само една категория над Epic Fail. Току що влезе в нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 (edited) И аз не знам каква е тази каска?_________________Ред: АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХНа крачка бях и аз от на Ангел предположението Edited May 16, 2013 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 И аз не знам каква е тази каска?Заваряване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Laser Marketing Tool Shop - какво друго може да е, ffs Изглежда яко, но трябва да постнеш и снимка в стил The Stig! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 С тая каска нямаш нужда от монитор - HALO-то направо ти се прожектира на дисплея, даже и "warning" са му залепили, за да не пукнеш по невнимание LCD-то, а врътката отстрани е за настройка на фокуса спрямо далечината на очите ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Има само една категория над Epic Fail. Току що влезе в нея. Дали аз? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Пфф, къв Хейло, кви пет лева. Това си е директно каската на Исак от Дед спейс. Таз, честита трета глава, много радва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Да, както Иван спомена - каската е за заваряване. В моя конкретен случай е за заваряване с аргон, но може да се използва за всякакви видове заварки. The Stig не може да бъде копиран той си е уникален! Мерси много Sothbiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Малко мяза на каска от SWTOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 (edited) Мпфъ... Лайкове! Edited May 16, 2013 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Днес пристигна красивата ми каска: Любо, какви пари е тая? Аз наскоро си купих една доста изгодно (само 70 лв), като останах много проятно изненадан от работата й. Естествено съм я взел за любителските си занимания, а твоята предполагам е професионална... Мпфъ... Лайкове! Тихо, тихо.... Няма такива злета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 (edited) Каска за какво е това? HALO? Има само една категория над Epic Fail. Току що влезе в нея. muhahahahahahhahahahahahahahahhaaggaha 10 минути съм се смял pssss И аз не знам каква е тази каска? _________________ Ред: АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ На крачка бях и аз от на Ангел предположението ставаме трима хахахахахха Edited May 16, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Любчо, така и не каза какви статсове има тая каска?Епична ли е, легендарна ли е, колко AC, какви бонуси дава, част от сет ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts