Midex Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Вероятно той ще замества майката в майчинството.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 В такъв случай това не е уволнение - те и не могат, още повече, че парите ги плаща държавата в случая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Работата за отдела се трупа, а той не може да се справи с изчистването и. Следва заповеди чинно и не смее да поеме инициатива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 А как тогава е бил на тази длъжност ? Доста странно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 В някои фирми, управленските позиции се дават по стаж при наличието на управленска позиция. Само в по-общите сектори се наемат мениджъри директно за позицията. Хотелиерство примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Новият Kobo Aura HD - Поршето на електронните четци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Живо ме интересува това мога ли да го взема с мен в сауната? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 След злополучните ни изпускания, забравяния и загубвания на фотоапарати, си взехме ето това... Дано ни изкара по-дълго от другите и да няма техния "късмет". Скромно е, ама като се има предвид, че често купуваме, решихме да не даваме супер много пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Станах вуйчо....Днес, сутринта.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Еййййй, т'ва е приказка ся! Да знаеш, хич не е лесно да си вуйчо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 (edited) Знам, знам..Аз имам двама....питаш ли ги колко им е трудно да седят на една маса с мен...хаха.. А пък единия, направо си ме е отгледал...като бебе, после и в ранните ми детски години, а и като напъпил тинейджър... Edited May 9, 2013 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 http://www.pcstore.bg/bg/laptop-ultrabook/laptopi/laptop-acer-aspire-e1-571g-nx-m7cex-017.html Мой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Честито Можеш да го тестваш с Metro Last Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Нека си начеша крастата със сталкера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 С какво ме зарадва прекрасната ми приятелка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Плати ли й го? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 нов телевизор/телефон: Sony Xperia Zот winmo 6/5 на андроид. малко странен преход, но вече посвикнах с резките промени. и дори е аванта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Плати ли й го? Много ясно, сигурно още снощи...да не мислиш, че му го е купила ей така... То и аз понеже съм малко маниак по разни часовници, освен оная дискотека, с която се похвалих по-горе в темата, си поръчах още два. Единият е същият като в тази тема (понеже наистина ми хареса), а другият е този от долната снимка....сега с тия трите + още няколко подобни отпреди, имам да сменям по един за всеки ден от седмицата, в зависимост от това на какъв кеф съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Добре изглеждат, ама защо китайски?Защо? Аз също съм фен на ръчните часовници и сега съм метнал око на един Seiko 5 sport , пък да видим кога ще го налазя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Плати ли й го? Все едно имам избор ... Но днес успя да си потроши и старият айфоун, та верно ще си го платя май ... :laugh: :laugh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 (edited) Хахахха, не бре.Има една традиция/суеверие, че часовник и нож не се подаряват.И ако ти подарят е желателно да си ги купиш срещу символична сума (най-добре да е с метални парици, левчета...стотинки) от този, който ти го е подарил.... Edited May 15, 2013 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Хахахха, не бре.Има една традиция/суеверие, че часовник и нож не се подаряват.И ако ти подарят е желателно да си ги купиш срещу символична сума (най-добре да е с метални парици, левчета...стотинки) от този, който ти го е подарил.... Хм, интересно, за ножа го знаех и изобщо за оръжия. Но за часовник не бях чувал преди. Но и тя е украинка, та може да го нямат като традиция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Добре изглеждат, ама защо китайски?Защо? Аз също съм фен на ръчните часовници и сега съм метнал око на един Seiko 5 sport , пък да видим кога ще го налазя... Обяснение - красиви са, евтини са, вървят точно (когато вървят ), предлагат огромно разнообразие на различен дизайн, а и не на последно място, ако счупя или надера някой поради естеството на работата ми (пренасяне на тежки тонколони и др. апаратура), изобщо не ме е яд, а просто го хвърлям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Честито Можеш да го тестваш с Metro Last Light С тая карта наистина само ще тества Метрото . @Мидекс - обаждай като си поръчваш таквиз чудеса, че и аз имам афинитет към часовниците, а гледам, че и вкусовете ни горе-долу се препокриват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Предполагам, че говориш за тия със стрелките, надали ти харесва RPM-а...не че нещо, ами съм си поръчал още един и от него...да има. П.П. Часовниците и др. подобни дреболии поръчвам импулсивно, без предварителна подготовка - като видя нещо, дето ми хареса и...веднага в мене се събужда инстинкта на потребителя-купувач...те затова и китайците много ме обичат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts