Grimjaur Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Глупости. Овладял ли си веднъж като хората техниката за бръснене, няма шанс да се порежеш с тези самобръсначки. Реалната файда е, че можеш да остържеш брада на две седмици, без да си ощавиш кожата и без да фърляш през 5мин ножче/самобръсначка, защото тези самобръсначки(в зависимост от модела) имат едро "гребенче", голямо разстояение между държача и ножчето и възможност за регулировка на режещия ъгъл - за по-дълги/къси косми. Пробвай А ако някой намери от ножчетата за многократна употреба, да се чувства благословен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Мхм ще заминавам за Германия Този път е 100% сигурно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Ами айде честито.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Да ти е честито и от мен. Какво ще правиш там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Да ти е честито и от мен. Какво ще правиш там? Хм ще работя през лятната ваканция като пощальон.И се надявам октомври да се прибера с достатъчно пари за една кола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Стискаме палци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 http://www.hama.hr/en/camera_and_camcorder/tripod_star_700_ef_digita/4133 Сега да помисля как да го пригодя за дупки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 http://www.hama.hr/en/camera_and_camcorder/tripod_star_700_ef_digita/4133 Сега да помисля как да го пригодя за дупки Това го купих преди около 2 години от МЕТРО за няма и 40 лева. Дано не си дал повече. Иначе е много лекичко и приятно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Вече съм напълно оборудван, защото снощи ми дойдоха и като второто е за всеки случай, ако случайно нещо ми трепне ръката при бръснене Миракито с неговите си ножчета ми е много удобно. Но ще се пробвам и с половинка double edge blade, защото и за това имам представка. Сърцето ми обаче е в Feather Artist Club DX с дръжка от тиково дърво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Хехе, аз ползвам същата стипца, макар и рядко - само когато задълбая по-агресивно с ножа. Със здраве да си ги ползваш! Между другото използваш ли някакъв pre-shave oil? Ако имаш проблеми с често дялкане с бръснача е хубаво да пробваш нещо от типа на новата формула на Proraso или гелa на растителна основа на Taylor of Old Bond Street. И двата мехлема са много добри за налагане на основа под стандартната пяна за бръснене. Става въпрос за тия двете неща: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Моята мила жена беше решила да ми взима крема на Прорасо. Дали ще го направи - не мога да ти кажа А иначе аз за сефте леко се порязах с половинка ново double edge ножче, когато пробвах приставката на Миракито. Определено Shark не са моите ножчета, а и аз имам добри запаси от ножчета на Мираки, а с тях нямам никакви проблеми. Даже много мислих преди да взема гелчето на Прорасо - дали изобщо да давам пари за него, но за всеки случай си е добре да го имам. Ти викаш си доволен от тези мазила? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Що не си пуснете една брада като истински мъже? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Взех си изпита по немски за ниво B1 с 40 от 50 точки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Ти викаш си доволен от тези мазила?Ползвах ги в началото, докато пробвах различни ножчета и техники и сменях навиците си на бръснене. Имам остатъци още от тогава и понякога си слагам пришейв гел ако искам да направя по-агресивно бръснене и имам повече време. Понеже ти използваш бръснач си мисля, че при теб ще е още по-необходимо, поне в началото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 (edited) Ето това е комбинацията използвана от истинските мъже. Шегата на страна, ама карото наистина е уникален крем. Когато го намеря някъде, задължително си купувам. Идеален е за миене на крака през лятото. Премахва всякви миризми на запотени и миришещи чорапи. Абе пробвайте някой ден и ще видите какво имам в предвид. Edited April 25, 2013 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Купих си най-якия RPM-часовник на света...досега съм си играл с него: "Midex - доволен!". http://www.youtube.com/watch?v=bTqSBSCvgNA Ааааа, да....пропуснах да кажа, че е и водоустойчив, като с бутоните може да действаш и под водата. http://www.youtube.com/watch?v=4K_wkjOYBhs&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Да ти е честит. Не искам да звуча гадно, ама не е ли малко цигания? Щото светка, мига, прилича едновременно на километраж и диодно осветление под пернишки ГоУф ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Наживо изобщо не е така, а и дискотеката с различните показания я пуска, само когато ти го накараш да ги даде....пък и обещавам да не го нося, докато съм с колата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Гледам,че все се хвалите в тази тема. Па да взема и аз да се поизфукам Взех си ново мониторче-не че е малко,само 23 инча.Dell UltraSharp™ U2311H -харесвах си го досегашния пак широкоекранен Асус PW191,но беше време за нещо ново.Макар и да не е 8 битов и LED -впрочем не е вярно,че е задължително по-качествена подсветка,разликата е осезаемо положителна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 eIPS e все пак.. не е от по-качествените но пак е IPS а не TN! Да ти е честит! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Този уикенд си заслужих мусака Дори в момента ми я готвят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 (edited) . Edited April 29, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 (edited) А защо да е за темата за оплакванията? Оплакваш се, защото ще си мениджър примерно, или че може да ти се роди детенце след като си мениджър (което пък още по-малко е за темата с оплакванията)? Edit: Psihara^^, това го пропуснах като опция... Edited April 28, 2013 by dvdrw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Защото ще уволнят човек, на когото му се е родило дете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 A каква е причината да го уволняват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts