RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 ТУК са. Около 25 евра, с доставката става 78 лева и стотинки. Сега се моля да пристигне читава. Все още има всички размери, разгледай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Ей т'ва е да си известен . . . И аз много често казвам същото, обаче никой няма да си купи от моите тениски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 (edited) За Мегана зимни уми Dunlop SP Winter Sport M2 Edited December 15, 2012 by laury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Нови гащи за ски сезона, които ще пробвам утре на Уислър, че старите не бяха достатъчно водоустойчиви. Nomis SC Cargo pants, 10000mm waterproof. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Най-накрая остана време да подкарам новото файлово сървърче - 4x3TB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Samsung 40" Smart TV 6100 Голяма зарибявка е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Получих две заплати годишен бонус (14-та и 15-та), както и двеста кинта върху месечното ми възнаграждение. FUCK YEAH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Получих две заплати годишен бонус (14-та и 15-та), както и двеста кинта върху месечното ми възнаграждение. FUCK YEAH! не са ли 13та и 14та? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 13-тата беше Юли месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Дядо Коледа ми донесе: Playstation Move Sharpshooter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 (edited) Дядо Коледа ми донесе: Playstation Move Sharpshooter Edited December 24, 2012 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Единият от коледните ми подаръци е пет цифрена сума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Единият от коледните ми подаръци е пет цифрена сума... Да не си получил наследство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Единият от коледните ми подаръци е пет цифрена сума... Виетнамски донги? Щото аз имам 50 000 донги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Да не си получил наследство? Не, просто подарък. Наследството е дооста повече и с повече нули. Да са живи и здрави много години е важното. Аз и без него се оправям добре . Виетнамски донги? Щото аз имам 50 000 донги. В левове ги получих. Даже и с панделка бяха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 (edited) Пропих ракия! Оказа се, че просто не ми харесва гроздовата, сливовата ми се услади доста. Пих Троянска Сливова Отлежала и ми хареса много. Трябва да пробвам и други марки и домашна. Edited December 28, 2012 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Ти пробвай хубава кайсиева, пък тогава ще си говорим!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 http://www.tabletennisdb.com/blade/729-dynasty-super-carbon.html + http://www.donic.de/index.php?screen=dstore.item.view&TreeNodeID=8989 Невероятен звук, много бърза и твърда хилка Най-добрата ми покупка за последните месеци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Късметът ме преследва тия дни.... За пръв път от 20 и повече години ми се падна парата от питката, след това от една баница ми се падна късмет, който гласеше "всички късмети от баницата са за тебе" и т.н. Днес си намирам в пощата една бележчица, да ида в Пощата да си прибера пакет. Гледам аз бележчицата, а на нея едни странни номера, като още по-странното е че са два... Отивам в Пощата и след известно висене получавам ... ДВА пакета. Естествено както си и мислех от ... ФИНЛАНДИЯ. Втрещен как една фланелка идва в два пакета се върнах в колата, отворих пакетите и .... ДВЕ фланелки. Пощурих се... Платил съм една - идват две, с две различни поръчки и две фактури. Мислих, мислих - грешки не съм допускал, толкова много пари не са ми взети.... Днес пък от друга страна е рожденият ден на мой добър приятел, който освен че е по-голям фен на Кими от мен, наскоро ме нахока, че не съм го включил в поръчката, че да поделим доставката. Та ето и перфектния подарък за рождения му ден. Аз обаче оставам потресен, втрещен и т.н., че получавам 2 фланелки, с две отделни поръчки, с две отделни такси по 15 евра за доставка! Чак на прибиране одеве си спомних, че нещо Пейпал зацепи по време на поръчката. Викам само там са ме прецакали, но пък не се види пари да липсват. Седнах веднага да видя - Пейпал са пратили точно и само един път едни 39.90 евра, които са цената, ддс-то и таксата за доставка. Предстои другата седмица да проверя обстойно и в кредитната карта, но дотук съм почерпен една фланелка, та мога да ви кажа едно НАЗДРАВЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 От вкъщи вече ще ви спамя с това, Razer Lycosa: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Най-накрая го завърших!! Няма да пипна повече алуминий за гравюра! Нито производните му.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 (edited) Снощи ми се обадиха да дойда да си прибера изгубения телефон на жената. Останах приятно изненадан, че този, който го е намерил не е решил да си го прибере и пък и се наложи да ме чака около 30 мин на студа. Нямаше как да не се компесирам с бутилка качествено вино и много благодарности Edited January 18, 2013 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Нищо особено. Едно парфюмче, но ми беше толкова мерак и съм толкова доволен, че го намерих на добра цена, че не мога да не се похваля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 След толкова много подмятания към тебе от най-различни съфорумци, в твой интерес направо бих изтрил хвалбата ти, а и не мисля, че консумативите трябва да ги поместваме тук, ама ще я оставя, че ще вземеш да кажеш, че и тебе те цензурираме както Атанас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts