Grimjaur Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Само аз ли съм случил? Пък има и ендо нещо, наречено помпа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Само аз ли съм случил? Пък има и ендо нещо, наречено помпа Не си само ти. Има и боклуци, има и читави бройки. 175/70r13 я вдига от почти джанта до 2 бара за по-малко от 7 минути. Естествено, при работещ двигател. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Преди около 4 месеца си помпах с едно такова спуканата гума, че да мога да се добера до вулканизатор - за има няма 10 минути. Така, че явно е до намиране на правилното. И да - не го ползвайте на спряна двигател, само така от акумулатора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Искам да се похваля, че.....съм ебати пича :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 По темата за помпенето на автомобилни гуми. Вероятно държа рекорда за най - бързо напомпване в този форум. Отне ми около 3 секунди да я напомпя. Колата(не моята) направо подскочи. За целта използвахме водолазна бутилка. На 220 бара налягане... По принцип идеята беше просто да се напомпи нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Вече си имам 2 алфи Алфа 159 SW, много приятна количка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Година, двигател? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 2008-ма , 1,9 JTDm 16V - много е пъргаво и тихо двигателче На 100-на К км. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Със здраве! Дано да не се разваля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 100k km за кола на 4 години не е ли много? Иначе честито, дано да нямаш толкова проблеми, колкото аз имам с моята Алфа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 (edited) Тия двигатели спокойно карат по 1м,aко не пестиш от консумативи. Edited August 17, 2012 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 100k на 4 години е нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 (edited) 100K km въобще не е много за кола на 4 години, ами направо си е реално. Не съдете по разстоянията, които минаваме в България. Иначе честито за придобивката Безпроблемно шофиране и дано не ти създава главоболия новата красавица! Edited August 17, 2012 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Вече си имам 2 алфи Алфа 159 SW, много приятна количка тва е по дифолт....особено ако си им фен...като мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 100k на 4 години е нищо. 100к на 4 години е доста каране. Моята е на толкова години 32к, но верно не карам много аз... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Колата не се плаши от каране, а от гледане.... Масло и половина за годината....нищо не е.Особено за чужбинско каране. Лека и безаварийна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 мерси мерси А колата е от Германия, и изглежда доста нормален пробега, дори за Чехия е нормален . Иначе е коте в чувал, ама кфо да се прави, все е така със секънд хендите @ DON_CHEFO - фен съм, другата ми е GTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 http://www.amazon.com/gp/product/B004HZYA6E/ref=famstripe_kk3g Поръчано и платено. Нямам търпение да го взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 (edited) http://www.amazon.com/gp/product/B004HZYA6E/ref=famstripe_kk3g Поръчано и платено. Нямам търпение да го взема Идва ли с калъфче? Има едно показано на снимките към твоя - с диодно фенерче. Да знаеш много е удобно. Ако не върви комплект направо си го поръчвай и него. Edited September 6, 2012 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Идва без калъфче за жалост. Калъфчето и фенерчето ще са другия месец. Сега като се замисля, то тая джаджа си избива мангизите за има- няма година. Аз си купувам средно по две- три книги на месец за около 40 лева. Не че ми стигат, ама толкова мога да отделя за книги. А в туй чудо могат да се наврат няколко хиляди без да даваш кинти и да си ги разнасяш навсякъде. Много, много яко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Идва без калъфче за жалост. Калъфчето и фенерчето ще са другия месец. Сега като се замисля, то тая джаджа си избива мангизите за има- няма година. Аз си купувам средно по две- три книги на месец за около 40 лева. Не че ми стигат, ама толкова мога да отделя за книги. А в туй чудо могат да се наврат няколко хиляди без да даваш кинти и да си ги разнасяш навсякъде. Много, много яко... Кинти принципно трябва да се дават, но е много по-удобно да държиш нещо такова в ръцете си отколкото нещо с размерите на "война и мир". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Идва без калъфче за жалост. Калъфчето и фенерчето ще са другия месец. Сега като се замисля, то тая джаджа си избива мангизите за има- няма година. Аз си купувам средно по две- три книги на месец за около 40 лева. Не че ми стигат, ама толкова мога да отделя за книги. А в туй чудо могат да се наврат няколко хиляди без да даваш кинти и да си ги разнасяш навсякъде. Много, много яко... Аз си купувам книги, въпреки, че мога да ги чета и електронно. Даже доста от книгите, които имам купени си ги държа в електронен вид, точно заради това, което казва Дядо - големи са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 4 чисто нови гумета за зимата. Вече студ и сняг не ме плашунка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Засадиха ми борчета на терасата. Уникално е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Моята прекрасна половинка ми сготви най-прекрасната мусака! Цял следобед двама преяли пордоти сме се търкаляли безпомощни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts