Ferante Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 (edited) Ще може да пилотира малък самолет. Може да си вози който си иска в него. И аз исках да се запиша на такова нещо, но се оказа, че в БГ курса е много скъп, а после и самолета е много скъп, но на всичкото отгоре е много скъпо и да го държиш в хангара. Мога да возя хора, но не с търговска цел. Не знам в коя школа си проверявал, но цените на тези, които знам са в пъти по-ниски отколкото на Запад. Информацията ми е пресна-пресна Edited June 9, 2012 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Мога да возя хора, но не с търговска цел. Не знам в коя школа си проверявал, но цените на тези, които знам са в пъти по-ниски отколкото на Запад. Информацията ми е пресна-пресна Да, но в UK, в цената на курса е включен и самолет на части (), и място в хангар. Тук за всичко трябва да се плаща. На теб колко ти е курса? И колко са в БГ тези, които знаеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Да, но в UK, в цената на курса е включен и самолет на части (), и място в хангар.... Очевидно говорим за различни неща. Ти кой лиценз визираш и коя компания в UK предлага подобни услуги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Снощи, след дълга принудителна пауза, най-накрая яхнах вярното си колело и си направих една кратка разходка из проливния дъжд в София. Пешо - щастлив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 OWC Aura Pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Да се изфукам и аз. 1. Ожених се. 2. Чакаме момиченце. 3. Нов 42 инчов телевизор и нов лаптоп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 3. Нов 42 инчов телевизор и нов лаптоп. Честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 2. Чакаме момиченце. ЧЕСТИТО!!! Абе кво правим ние тука бе!!! Само на женски го караме! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Само на женски го караме! Супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Абе кво правим ние тука бе!!! Само на женски го караме! Супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Patience young padawan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Пич, твоето "супер", след поста на Виден звучеше като педобер, потриващ доволно лапи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Просто имам търпение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Мдам, DADD се разраства. Честитутка..и много ви здраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 cyanogenmod 9 fully operational Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 cyanogenmod 9 fully operational Що се мъчиш с бети? Изчакай да излезе целия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Що се мъчиш с бети? Изчакай да излезе целия. Ами така и така го ъпдейтвах викам дай да го пробвам, а и 7цата нещо не ми хареса в сравнение с 9ката, макар, че вече имам един досаден бъг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Aнгеле искам демонстрация на телефона ти след като го руутнеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Aнгеле искам демонстрация на телефона ти след като го руутнеш Още 2 седмици ще го изчакам, да не реши да дефектира и го руутвам. Ама само руут. Без да му слагам друг софтуер за момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Ердел Териер, момченце, на шест месеца. Мислим му име в момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Почнах го!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Днес съм с два повода да се изфукам. Първо - направих си пълен ъпдейт на компа, вече е с 3ГБ рам и 1,5 ТБ хард диск. Второ - поръчах си това, беше ми мечта от много време, ама все не ми се отделяха 65 лв. Утре в 10 ще е при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Вече пристигнаха и след около 10 дена ще ми ги монтират: Koni FSD Може и утре да се изфукам с нещо интересно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Преди време, четох за тия системи комфорт + устойчивост... след 10к км драсни впечатления. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts