asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Изпитите след 7ми клас си ги изкарах идеално и сега е време за релакс...Кво по-хубаво от това? Ами другото е че имам нет и пак съм сред най-добрите съфорумници из света! (след такова подмазване очаквам някаква малка почерпка!) И аз си зех изпитите перфектно и до няколко дена тряа да съм горд ученик на МГ-то .Иначе форума не съм го напускал цяла година-то как да го напуснеш с такива добри съфорумници.Естествено най-добрия и мил съфорумник е овърман Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Вече съм 4-ти курс в ТУ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Приготвих вълшебни пилешки бутчета на микровълнова за 15-тина минути! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Приготвих вълшебни пилешки бутчета на микровълнова за 15-тина минути! Не искам да прозвуча груб но след като са толкова вълшебни стават ли за яден без лоши чувства Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 ЕЕЕ последно време много работи,с които си заслужава да се похваля са навъдиха .Най-накрая утре са обаждам в GGbit и са махам от гадния,бавен Евроком . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 предател... напускаш сектата значи... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 П.П.Специални благодарности и на бай ви Странджа без която пламенна реч това нямаше да е възможно Тук требе да е ЧИЯТО Как си го хванал тва 5,25 само ти си го знаеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 ЕЕЕ последно време много работи,с които си заслужава да се похваля са навъдиха .Най-накрая утре са обаждам в GGbit и са махам от гадния,бавен Евроком . Честито! При всеки юнашки дъжд ще блееш през джама и ще се чудиш къде ти е връзката! И ще ти е много весело като се опиташ да дръпнеш нещо от чужбина Пусти бърз гигашит бе - давай смело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Бе да ти кажа няма да блее от чужбина си е бавничко,но ако не ти трябва за нещо сериозно-30к е добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Не се оплаквам от моите 200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 (edited) ЕЕЕ последно време много работи,с които си заслужава да се похваля са навъдиха .Най-накрая утре са обаждам в GGbit и са махам от гадния,бавен Евроком . Честито да ти е! @R_a_p_t_o_R е напълно прав мойте колеги на 90% са на ГГБИТ и сега редовно си псуват в тея дъждове че по 2 дена нямат нет.Друг е въпроса че като им се обадиш да те вържат ще ти кажат чакай 2 месеца а ще чакаш поне 3 честито Edited July 5, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Тук требе да е ЧИЯТО Как си го хванал тва 5,25 само ти си го знаеш Хванал съм го с зубрене цяла година.Пък и ти откаде знаеш че аз не благодаря на самата реч,а не на човека,който я произнася.В този случей трябва да е която.Аре другия път си помисли малко преди да пишеш и да са заяждаш. R_a_p_t_o_R и jozo и най вече R_a_p_t_o_R.Ша минавам на GGbit щото ми писна да тегля един филм 10 часа или едно DVD една седмица.А за дъжда повечето ми приятели са на GGbit и даже и в най-"юнашките" дъждове си говорим по Skype най-спокойно и релаксиращо ама незнам.Бих преглътнал два часа без нет с цената на гледането на филми online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 абе не е баш така с ггбита , в смирненски "кът" гръмне 2 пъти по сериозно и нета изгасва а ако е привечер го пускат чак другия ден по обед и то след около 10тина обаждания в офиса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 абе не е баш така с ггбита , в смирненски "кът" гръмне 2 пъти по сериозно и нета изгасва а ако е привечер го пускат чак другия ден по обед и то след около 10тина обаждания в офиса Еми може би зависи къде живееш де да знам.Верно,че на Еврокома интернета ми не е спирал от година сигурно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 (edited) Хванал съм го с зубрене цяла година.Пък и ти откаде знаеш че аз не благодаря на самата реч,а не на човека,който я произнася.В този случей трябва да е която.Аре другия път си помисли малко преди да пишеш и да са заяждаш.R_a_p_t_o_R и jozo и най вече R_a_p_t_o_R.Ша минавам на GGbit щото ми писна да тегля един филм 10 часа или едно DVD една седмица.А за дъжда повечето ми приятели са на GGbit и даже и в най-"юнашките" дъждове си говорим по Skype най-спокойно и релаксиращо ама незнам.Бих преглътнал два часа без нет с цената на гледането на филми online Пич ако ти е зора да сваляш филми от локала бързо и/или да ги гледаш онлайн - минавай смело! Но не очаквай постоянна връзка - помни ми думата Edited July 5, 2006 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Пич ако ти е зора да сваляш филми от локала бързо и/или да ги гледаш онлайн - минавай смело! Но не очаквай постоянна връзка - помни ми думата Еми аз нета за работа не го ползвам.Най-много свалям разни работи или търся информация за най-различни доклади.Неска за joinnah към чакащите в списъка на GGshit пък ше видим.Ако връзката е чак толкова скапана пак ша мина на евроком и тфа е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Друг е въпроса че като им се обадиш да те вържат ще ти кажат чакай 2 месеца а ще чакаш поне 3 честито Тука на комшиите направо си им казаха 3 месеца, та ги позабавиха с още около 2 седмици. Но сега като са ми наблизо и мога да видя реално каква им е връзката. От последната буря, комшиите от нашия вход нямаха нет 2 дена, а един познат на 300 метра от нас мисля, че все още няма. До някъде се радвам вече че не преминах към тях (че до преди седмица бях напълно решен) и че не си бях в къщи когато техниците идваха да прекарват нета на комшиите, за да си поговоря с тях, защото може да не го ползвам за работа, но ми трябва всеки ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 резнах тъпото гадже .. толкоз проблеми ми праише и накрая не издържах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 най-накрая си сложих новите елипси pioneer в колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Тука на комшиите направо си им казаха 3 месеца, та ги позабавиха с още около 2 седмици. Но сега като са ми наблизо и мога да видя реално каква им е връзката. От последната буря, комшиите от нашия вход нямаха нет 2 дена, а един познат на 300 метра от нас мисля, че все още няма. До някъде се радвам вече че не преминах към тях (че до преди седмица бях напълно решен) и че не си бях в къщи когато техниците идваха да прекарват нета на комшиите, за да си поговоря с тях, защото може да не го ползвам за работа, но ми трябва всеки ден. ami nz za twoite kom6ii,no pri men e spiral primerno ve4er i na drugiq den do obqt ve4e e bil oprawen ili sum zwunql i go oprawqt.Twa ne e langame ili visio se pak powe4eto ot kabelite sum im pod zemqta,a tam kudeto sa ot vun gi kowut po ku6tite,a ne kato drugte po stulbowete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Еми аз не си измислям. Казвам това, което знам. Между другото, този който живее на 300 метра от мен, все още нямат нет от както беше последната голяма буря. Вика че имало някаква голяма авария и че до сега за толкова дълго време не им е спирал нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Еми аз не си измислям. Казвам това, което знам. Между другото, този който живее на 300 метра от мен, все още нямат нет от както беше последната голяма буря. Вика че имало някаква голяма авария и че до сега за толкова дълго време не им е спирал нета. зависи на къв нет са...щото на ггбит прочетох в листовката,че има някви профилактики и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Абе подадох си преди 3 дена и косур молбата пък ша видим.Утре или в понеделник ша им звънна пак да им напомна и ша им напомням по-честичко да не ма забраат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 аз има напомнях 2 месеца абсолютно всеки ден докато ми го вържат , един ден не се обадих и ми званнаха да се прибера да ме вържат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Току що разбрах,че вече имам скутер-Suzuki чисто новичък и много си ма кефи.Тфа ако не е за хвалба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts