Midex Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Широко разпространено(неправилно) е мнението, че всички акули са опасни и кръвожадни човекоядци. ... По принцип си прав, ама пусто не виждат хубаво гадините, дори си затварят очите малко преди да пробват "нещото" става ли за ядене, а и често се случва да те объркат с позната за тях храна - дъската на сърфиста с тюлен, водолаза с нещо друго и т.н. А дали ще те изядат целенасочено или по погрешка, за теб е все едно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Емиии - шанс. То и "спелеологията е опасна за живота и води до тежки наранявания и смърт" ама никой не се оплаква, нали? Между другото, във "Florida Aqua Caves" има кадър как намират полуизгнил неопрен със скелет в него...Та дали водолаз, дали пещерняк - захванал ли си се - играеш до дупка. Като при пещерняка дупката е само началото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Изобщо не е обработван следният клип. Суров материал е. Дано на някой да му е интересно. Ванка, личи си, че освен екстремно е и страхотно (почти извънземно) преживяване! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Имам си нови гуми за колелото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 2 key-a за DOTA 2 за 2 дена Бях си направил 2 акаунта в steam и сега и на двата имам покани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 2 key-a за DOTA 2 за 2 дена Бях си направил 2 акаунта в steam и сега и на двата имам покани :O и всичко е прима виста ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 мисля, че си намерих работа търсех от септември Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Острието на моята "Бейби" е готово Закалено и в последен етап на полиране. Сега остават да направя големите красоти и ще стане един великолепен нож (толкова се кефя, че ми иде да си посегна) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Новичко SSD за десктопа ми Intel 330 120GB май скоро ще се ходи и на Ivy Bridge :") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Май Ши ставам и аз софиянец... Между 15-ти и 20-ти, две интервюта, като и на двете съм с мноо сериозни препоръки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Галине, ако дойдеш тука, жена ми ще ме изсели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Галине, ако дойдеш тука, жена ми ще ме изсели Ще вдигнем бежански лагер (сбял байрак отпреде), няма да се плашиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Да и на байряка х♚й, лайно и халба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 (edited) Чудя се каква заблудена душица трябва да си, за да искаш да отидеш да живееш и работиш в столицата на България при наличието на толкова много и разнообразни алтернативи. Edited May 7, 2012 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Честно да ти кажа - не се оплаквам И не съжалявам за избора си. На този етап от живота ми съм напълно доволен от условията, които ми предотставя. Ти кое визираш като възможности? Чужбина или друг град? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Ти кое визираш като възможности? Чужбина или друг град? Чужбина естествено. Но в чужбина е много по-сложно, отколкото в София. Най-малкото - София е в същата държава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Аз лично не се чувствам дорасъл за чужбина. Дорасъл - смисъл, като специалист. Няма да отида в чужбина за да мия чинии и да продавам в макдоналдс. Така че на този етап от живота ми София ми е идеалното място. Като изключим, че приятелката ми е в Пловдив :X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Аз лично не се чувствам дорасъл за чужбина. Дорасъл - смисъл, като специалист. Няма да отида в чужбина за да мия чинии и да продавам в макдоналдс. Така че на този етап от живота ми София ми е идеалното място. Като изключим, че приятелката ми е в Пловдив :X Ами и на мен на тоя етап ми е добре тук в Пловдив, но нямам особено желание да се задържам да ти кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 (edited) Когато си кадърен ти е добре навсякъде. Мен обаче много ме мързи да се местя. Kато се замисля - мен много неща ме мързи да правя Edited May 8, 2012 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Чудя се каква заблудена душица трябва да си, за да искаш да отидеш да живееш и работиш в столицата на България при наличието на толкова много и разнообразни алтернативи. Чудя се от къде това дебелоочие и колко точно слабо възпитание трябва да има човек, та да си позволява да раздава подобни лични окачествявания, без да са му ясни ред подробности от бекграунда..... Нищо де... от цървул, трандафор не става, пък ако ще и да е курдисан и на витрината най скъпия бутик.... Какво ли се чудя и аз.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Когато си кадърен ти е добре навсякъде. И така е и не е така. Има места където практикуванията на хобитата ти е значително по-лесно от други. Същотото е и със социалната среда, храната и времето. На мен ми втръсна да си хващам самолета в петък и да се прибирам в неделя, за да си правя кефа през уикенда. @Антарес - миенето на чинии не е срамна работа. Важното е да имаш план и да преследваш мечтите си. А за кадърността - не си мисли, че навсякъде хората са се родили научени. @Гадо, гадо малко си видял, за да говориш така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 @Феранте, не е срамна работа, но веднъж съм минавал по този път. Не ми е време да тръгвам наново. План имам, преследвам мечтите си. Една от тях е да съумея да остана да живея тук. Не заради хората, не заради държавата, а заради самата страна. Въобще не си мисля, че всички са се родили научени. Само че ще отида на място, където за дадена длъжност освен мен се борят и още една сюрия преселници като мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Взех си киндъла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 (edited) @Гадо, гадо малко си видял, за да говориш така. Мдааа...., ма наистина не се усещаш, !? О, премъдри, що не слезнеш на земята, та да ни просветлиш и поведеш, нас заблудените душици... П.п. До скоро си мислех, че от селящината по-надолу няма на къде.... Оказва се обаче, че селяния примесена с превъзнасяне е още по-зле Edited May 8, 2012 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Не разбирам за какво го заяждаш?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts