Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

тва е за оплакване бре...вътрил си се минимум 40 паунда :D :D

Минимум толкова... :lol:

Набутал се е. За тези пари Ташев предлага по-високо качество и по-дълга гаранция.

Лятото по случайност посетих един от магазините на СпортДирект. Толкова китайски и индийски боклук на едно место никога не бях виждал. Да не говорим за високите цени...

Набутал съм се казваш..Хммм, ми добре...Само че ми излезе на половин цена, спрямо същата или подобна от БГ.

Чудя се за хвалене ли е или за оплакване... факта че се вдетенявам... дотолкова че си умрях от кеф играейки една малоумна игра на конзола... и си взех PS3ка не просто за малкия ами за мен... ОБАЧЕ КАКЪВ КЕФФФФФ :)

От 12 дена споделяме един дом с жената.:rolleyes:

Аз от 12 години споделям един дом с жена ми и все си мисля, че тези мисли би трябвало да се изкажат в другата тема, за оплакването! :laughing:

Шегувам се разбира се. Наздраве и честито.

От 12 дена споделяме един дом с жената.:rolleyes:

Тц...поне 12 месеца за реален тест....ама доколкото те познавам (и жената също) - имате всички шансове да преминете теста. :laughing:

Мерси, мерси. Времето ще покаже всичко :)

Моята много се дразни когато кажа така. Все едно била неодушевен предмет...

Странно. На мен ми харесва.

А на моята мед и капе на душицата. laughing.gif

Е чак пък мед... Ама си е готино :)

Ще и мине..., има време!

Хахахах :)

Тц...поне 12 месеца за реален тест....ама доколкото те познавам (и жената също) - имате всички шансове да преминете теста. :laughing:

Така е. Както казах, времето ще покаже.

A, ба, аз ги чакам кога ще се похвалят със сватба или бебе...

Абе дано да се сработим, пък и на това ще му дойде времето.

Edited by gal4enceto

Хехе, един съвет - заделяйте по малко време и за себе си. Аз моята я пращам да се щуросва с нейните си колежки, пък аз си имам планини и пещери. Почиваме си един от друг biggrin1.gif

А, това го знаем. Аз като съм на бач, той си излиза с един приятел. Аз пък си пия кафе по женски. Иначе ще се избием.

Щерка ти?

Ахъм..., само дето са и объркали името, а на другото дете - училището... Журналя, кво да ги правиш!2

Искам да се пахваля, че няма с какво да се оплача. :D

Взех си много готина къща 3 в 1 на Lego от сериите Creator. След сериозно дирене из целия град си мислех, че ще се наложи през и-нет магазин да я взимам. Но един детски магазин в МОЛ Галерия се оказа изключително добре зареден B)

Има ли фенове на Лего в тоя форум? :unsure:

Взех си много готина къща 3 в 1 на Lego от сериите Creator.

Вече те мразя. Само кажи, че се занимаваш и с моделизъм, и съм ти враг до гроб....Като ходим в близкия мол за разни глупости/най-вече за плащане на сметки в изипей и до "Фантастико"/, жената с мъка ме удържа да не се набия в детския магазин. Има ОГРОМНИ щандове с Лего...и все се колебая какво да си купя...Сега събирам за модел на едно мъъъъъъничко корабче...ма скъпо, пущината...

450px-Bundeswehrmuseum_Dresden_13.jpg

Като малък бях голям почитател на Легото. Даже все още си спомням свръхскъпия за онова време пиратски кораб, който ми бяха купили и който с 300 зора успях да сглобя, за да може после брат ми да седне върху него и да му строши мачтите. :laughing:

Направо ми се скъса сърцето тогава, ама и какъв бой изяде след това. :)

Легото е шитня, предпочитам сглобяемите модели дето ги имаше преди. Сега не знам къде мога да си намеря такива, дето са с адски много части. Примерно модел на някой испански галеон.

Легото е шитня, предпочитам сглобяемите модели дето ги имаше преди. Сега не знам къде мога да си намеря такива, дето са с адски много части. Примерно модел на някой испански галеон.

ЛЕГО е неостаряваща класика и винаги ще бъде такава.

Всякакви модели има в специализирания магазин ХОБИ на Гладстон. Но там с под 150 лева (освен за някои по-дребни самолети) трудно се минава - всичко е марково.

ЛЕГО е неостаряваща класика и винаги ще бъде такава.

Всякакви модели има в специализирания магазин ХОБИ на Гладстон. Но там с под 150 лева (освен за някои по-дребни самолети) трудно се минава - всичко е марково.

Мерси за инфото, непременно ще проверя. Аз самолети не искам, повече ме кефят корабите.