netrootbg Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Аз мразя да ползвам боне. Трябва да е под 10 градуса за да сложа и пак не е сигурно. Ето клип от слизане на 100 метра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Ванка, може да го познаваш тоя див плевенчанин http://www.youtube.com/watch?v=Cc4azxtb0FQ&feature=plcp&context=C2fc2aUDOEgsToPDskKmnu20nbsJClRe10Gl3LvD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 тва е за оплакване бре...вътрил си се минимум 40 паунда :D Минимум толкова... Набутал се е. За тези пари Ташев предлага по-високо качество и по-дълга гаранция. Лятото по случайност посетих един от магазините на СпортДирект. Толкова китайски и индийски боклук на едно место никога не бях виждал. Да не говорим за високите цени... Набутал съм се казваш..Хммм, ми добре...Само че ми излезе на половин цена, спрямо същата или подобна от БГ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Чудя се за хвалене ли е или за оплакване... факта че се вдетенявам... дотолкова че си умрях от кеф играейки една малоумна игра на конзола... и си взех PS3ка не просто за малкия ами за мен... ОБАЧЕ КАКЪВ КЕФФФФФ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 От 12 дена споделяме един дом с жената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 От 12 дена споделяме един дом с жената. Аз от 12 години споделям един дом с жена ми и все си мисля, че тези мисли би трябвало да се изкажат в другата тема, за оплакването! Шегувам се разбира се. Наздраве и честито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 От 12 дена споделяме един дом с жената. Моята много се дразни когато кажа така. Все едно била неодушевен предмет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 А на моята мед и капе на душицата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 А на моята мед и капе на душицата. Ще и мине..., има време! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Моята много се дразни когато кажа така. Все едно била неодушевен предмет... http://www.youtube.com/watch?v=XTGg_iZg1OI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 От 12 дена споделяме един дом с жената. Тц...поне 12 месеца за реален тест....ама доколкото те познавам (и жената също) - имате всички шансове да преминете теста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 A, ба, аз ги чакам кога ще се похвалят със сватба или бебе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 (edited) Мерси, мерси. Времето ще покаже всичко Моята много се дразни когато кажа така. Все едно била неодушевен предмет... Странно. На мен ми харесва. А на моята мед и капе на душицата. Е чак пък мед... Ама си е готино Ще и мине..., има време! Хахахах Тц...поне 12 месеца за реален тест....ама доколкото те познавам (и жената също) - имате всички шансове да преминете теста. Така е. Както казах, времето ще покаже. A, ба, аз ги чакам кога ще се похвалят със сватба или бебе... Абе дано да се сработим, пък и на това ще му дойде времето. Edited December 13, 2011 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Хехе, един съвет - заделяйте по малко време и за себе си. Аз моята я пращам да се щуросва с нейните си колежки, пък аз си имам планини и пещери. Почиваме си един от друг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 А, това го знаем. Аз като съм на бач, той си излиза с един приятел. Аз пък си пия кафе по женски. Иначе ще се избием. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 http://www.gustonews.bg/?page=article&instanceID=13778 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Щерка ти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Щерка ти? Ахъм..., само дето са и объркали името, а на другото дете - училището... Журналя, кво да ги правиш!2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 (edited) Браво! Успех! Да разправяш как е минало! Edited December 13, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Искам да се пахваля, че няма с какво да се оплача. Взех си много готина къща 3 в 1 на Lego от сериите Creator. След сериозно дирене из целия град си мислех, че ще се наложи през и-нет магазин да я взимам. Но един детски магазин в МОЛ Галерия се оказа изключително добре зареден Има ли фенове на Лего в тоя форум? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Взех си много готина къща 3 в 1 на Lego от сериите Creator. Вече те мразя. Само кажи, че се занимаваш и с моделизъм, и съм ти враг до гроб....Като ходим в близкия мол за разни глупости/най-вече за плащане на сметки в изипей и до "Фантастико"/, жената с мъка ме удържа да не се набия в детския магазин. Има ОГРОМНИ щандове с Лего...и все се колебая какво да си купя...Сега събирам за модел на едно мъъъъъъничко корабче...ма скъпо, пущината... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Като малък бях голям почитател на Легото. Даже все още си спомням свръхскъпия за онова време пиратски кораб, който ми бяха купили и който с 300 зора успях да сглобя, за да може после брат ми да седне върху него и да му строши мачтите. Направо ми се скъса сърцето тогава, ама и какъв бой изяде след това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Легото е шитня, предпочитам сглобяемите модели дето ги имаше преди. Сега не знам къде мога да си намеря такива, дето са с адски много части. Примерно модел на някой испански галеон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Легото е шитня, предпочитам сглобяемите модели дето ги имаше преди. Сега не знам къде мога да си намеря такива, дето са с адски много части. Примерно модел на някой испански галеон. ЛЕГО е неостаряваща класика и винаги ще бъде такава. Всякакви модели има в специализирания магазин ХОБИ на Гладстон. Но там с под 150 лева (освен за някои по-дребни самолети) трудно се минава - всичко е марково. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 ЛЕГО е неостаряваща класика и винаги ще бъде такава. Всякакви модели има в специализирания магазин ХОБИ на Гладстон. Но там с под 150 лева (освен за някои по-дребни самолети) трудно се минава - всичко е марково. Мерси за инфото, непременно ще проверя. Аз самолети не искам, повече ме кефят корабите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts