Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

Аз от четците съм харесал PocketBook Pro. Ама са си цифра. За същите пари мога да си взема таблет, който отстъпва на тези само и единствено по живота на батерията, иначе по всичко друго е по-добре. Резолюция, цвят, дисплей, възможности.

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз от четците съм харесал PocketBook Pro. Ама са си цифра. За същите пари мога да си взема таблет, който отстъпва на тези само и единствено по живота на батерията, иначе по всичко друго е по-добре. Резолюция, цвят, дисплей, възможности.

Предимствата на електронния четец е E Ink дисплея, който имитира истинска хартия и съответно не затормозява толкова очите, за разлика от таблета.

След 4 месечно чакане, най-после си купих колата, която искам от доста време.

Красавицата ми е: А4, 1,9 TDI, 131 PS, S line, 06.2004г., на 70к. км. е.

Честито и от мен за придобивката. Пожелавам ти много и безаварийни километри и по-малко поводи да затвърждаваш общото мнение за жените шофьори...

и дори касови бележки от годишни прегледи, + касови бележки за подмяна на масла и изобщо течности...

Германците имат касови апарати? Аз защо съм с впечатление, че подобни глупости има само в нашата мила родина и няколко подобни държави където е пълно с тарикати - италия, румъния, сърбия и подобни. Фактури - да, някакви сметки - да, но касови бележки като тукашните... може и да се бъркам нещо, но от взимането-даването с едни хотели в Австрия - касови апарати нямаха - пишеха си фактури на листове А4 и "чукане на фискален касов бон" не само им се стори смешно, но и непонятно каква би била причината.

Edit: Gado, благодаря за пожеланията! :) Ама и аз съм зле, както повечето жени, в карането. В София движението е ужасно и гледам да не си късам нервите с него, но извънградско карам, та пушек се вдига. Не ми се смей много, но все още не мога да паркирам успоредно на заден...

Djadomraz, в Германия произвеждат доста касови апарати, че и ги ползват, а и издават касови бележки, разбира се! :) Само че не ти я натрисат задължително, а те питат дали си я искаш. В случая собственикът си ги е събирал, тъй като е ползвал колата предимно да пътува по различни болници - както обясних по-горе, собственикът се е разболял от... неприятни неща, а здравната им система предвижда в неговия случай да покрива и разходите по стигането до болничното заведение. Та ги е събирал човекът, за да му платят каквото са предвидили за целта.

Jjjjjk, благодаря! :)

Edited by Triti

Днес на края на работният ден, шефа ми направи предложение да оглавя от следващата година новосъэдаващ се клон на фирмата в Банско methatswho.gif woot-7.gif

Днес на края на работният ден, шефа ми направи предложение да оглавя от следващата година новосъэдаващ се клон на фирмата в Банско methatswho.gif woot-7.gif

Чудесно! Кога ще се полее случая? devil.gif

Гадине, одма мога да ти кажа 2-3 хубави кръчми :)

Браво! Да разбирам ли, че това означава, че оставаш в България?

Зависи от това какво включва целият пакет... и колко дълго въже ще ми се отпусне.

Чудесно! Кога ще се полее случая? devil.gif

Когато стане факт, демек, когато се напише черно на бяло...., но ако свалката стане... мисля, че ще е скоро време.

Гадине, одма мога да ти кажа 2-3 хубави кръчми :)

Танасе..., не знам дали знаеш, ама част от работата ми е да поназнайвам това-онова за кръчмите, хотелите и т.н. клубове из по-голямата част от България...

п.п. Ама човек се учи докато е жив де....

Чефо, тъп ли си, или чалгата ти е изгладила мозъка? За тия пари раничката е добре.

Набутал се е. За тези пари Ташев предлага по-високо качество и по-дълга гаранция.

Лятото по случайност посетих един от магазините на СпортДирект. Толкова китайски и индийски боклук на едно место никога не бях виждал. Да не говорим за високите цени...

Изпускате факта, че не е казал за какво му трябва. Между другото, към 15-ти мисля да ида си купя от новите български раници - 50+10 за 70лв. Ей тъй да ги тествам и да видя за какво иде реч. И пак ли ще е набутвация? Аз лично мисля да я изпукам по всички параграфи тая раница. Ташев вече само цени вдигат, доста народ се оплаква от тях. Пренасочиха продукцията към малките ранички, големите са си отявлен боклук.

Чефо, аз това лято дадох 170 лева за раница. Зависи на кой какво му трябва. Аз искам нещо, което да може с дни да не ми слиза от гърба, да ми събере всичкия нужен за целта багаж и да не се разпадне на втория такъв преход.

с думи ли да го напиша...еВавах се бре. :D

Не е нужно. Те са широкоскроени и виждат шегите от предната страница още. Никога не приемат буквално.

При това влизане бях на плитко, около 50 някъде. Бях с много специална смеска обаче. Много кислород и много хелий. Осигурявах 6 човека които слизаха до 85м в Черно море. Ако нещо се беше объркало аз трябваше да реагирам и да помагам("спасявам").

При това влизане бях на плитко, около 50 някъде. Бях с много специална смеска обаче. Много кислород и много хелий. Осигурявах 6 човека които слизаха до 85м в Черно море. Ако нещо се беше объркало аз трябваше да реагирам и да помагам("спасявам").

Да, де... щото гледам, че видимостта е никаква, ти си със сюр-бюлюк шишета (тези допълнителните, тъкмо като за "дълбоки " смески)..., пък си без качулка, та ми стана доста странно...