nakatak_zick Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 (edited) завърших 6 клас с 5,36 Мен в 6ти ме беше яд ,че имам 5.90..направо ме беше срам А дори и сега в 9ти имам повече от теб Стягай си задника ,че ученето му е майката на светлото бъдеще Edited June 18, 2006 by nakatak_zick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Големи моралисти и отличници се извъдихте, ей. Оставете го да се радва момчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Много ясно оставето го да се радва момчето.Може да не иска да има 6-ци като мен.Аз завърших 6 клас с успех 5.00 щото неисках да ме изпитват за 6 и си останах само с 5-ци Това не е гаранция че по-нататък няма да има по-висок успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 неисках По български 6 ли имаше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 свърших биологията и 3те учебника :smile: По български 6 ли имаше браво бе мисъл спри да пишеш подобни постове , защото тия заядливи помий са едно от най-дразнещите неща по форумите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Едно от най-дразнещите неща по форумите е видната неграмотност при повечето хора. По темата-да се похваля, почти цял ден вкъщи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 (edited) По български 6 ли имаше Аз може съм неграмотен ама ти бъкаш от акъл и оФчи мозък.След като по Сичко съм имал 5 по български сигурно съм имал 12.Хахахахахахахахахаах Едно от най-дразнещите неща по форумите е видната неграмотност при повечето хора. Ша си пиша както си искам.Аз съм Фараон ша си праят кот си искам и ша си пиша какт си искам.КогаТ въведат правило за правопис В форума ще го спазвам и ще слагам смотани запетайки ся няма. Ся има сякви грешки ако ви е проблем не четете Edited June 18, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Имам си втори племенник :) Втори мъжкар дано да слуша повече от батко си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Имам си втори племенник :) Втори мъжкар дано да слуша повече от батко си. Честито! Да е жив и здрав . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Хахахаха вчера си зех изпита по испански език с 3.08 Оле оле ... Май няма оставам на поправителен УРАААААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Имам реален шанс за 6 по български . При положение че мразя български и последните 2 седмици ги изкарах на магия . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Завършвам годината с 6.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Завършвам годината с 6.00 Браво браво. Сега остава по случая да ти подарят една тарантула Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 днес (25.06) бях тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 днес (25.06) бях тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) Аз пък се сдобих с три от тези Edited June 26, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 @Aquila - абре човек... много враждебни изглеждат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 @Aquila - абре човек... много враждебни изглеждат Стига бе, виж какви са сладички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) Бива си ги гадинките. Стига бе, виж какви са сладички Пържени и с ориз, нали. Edited June 26, 2006 by pyroman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) @Aquila - абре човек... много враждебни изглеждат Вярно, но са готини (също като жените ) Стига бе, виж какви са сладички Бива си ги гадинките. Пържени и с ориз, нали. Хубаво, ще ти ги дам да ги сготвиш, само ще видим после кой ще ядем. Edited June 26, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 (edited) Абе незнам за ваще гадинки ама на мен току що ми казаха ЧЕ СЪМ СИ ЗЕЛ ИЗПИТА ПО ЛИТЕРАТУРА С 5.25.Аре ся стискайте палци и по математика да съм се представил добре П.П.Специални благодарности и на бай ви Странджа без която пламенна реч това нямаше да е възможно Edited June 28, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 зех публичноправни науки с 4 и сега ми остава само 1 даржавен вижда му си края Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 (edited) Вече съм горд второкурсник Равносметката на Пъри курс е 8 изпита на редовна сесия 8:0 за мен Edited July 1, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 (edited) Изпитите след 7ми клас си ги изкарах идеално и сега е време за релакс...Кво по-хубаво от това? Ами другото е че имам нет и пак съм сред най-добрите съфорумници из света! (след такова подмазване очаквам някаква малка почерпка!) Edited July 2, 2006 by sk8er Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Изпитите след 7ми клас си ги изкарах идеално и сега е време за релакс...Кво по-хубаво от това? Ами другото е че имам нет и пак съм сред най-добрите съфорумници из света! (след такова подмазване очаквам някаква малка почерпка!) Заповядай: . Заслужи си го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts