Antares Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Верно ли ще си купиш пад Razer, за да търкаляш Logitech на него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) Следващия път вземи sphex - 0.2мм Другия много добър пад е SP на Steelseries: http://gaminggear.bg/surfaces/steelseries-sp.html Бях пуснал поръчка за 2-3 пада sphex + още един метален (който изобщо ама изобщо не ми хареса и определено не си струва парите) а този ми го дадоха на половин цена и съм изключително доволен че го взех (до последно се чудех искам ли го изобщо защото мислех че ще ми е излишен). Този на steelseries е пластмасов и изглежда като заледен и мишката точно толкова леко се движи. Уникален е и е само 2-3мм дебел - на сайта пише че е 4.3 но според мен е по-малко. Освен да не е същия но картинките са точно като на този. Определено е доста по-тънък от razer goliatus. PS: A за голям пад ти препоръчвам corepad deskpad Edited November 2, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Малко подновяване на екипировката за новия ски сезон с Columbia Titanium Storm Trooper. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Дали да не си поръчам някое канадско яке - вашите хора със сигурност трябва да са наясно как се правят хубави топли връхни дрехи ПС: Ние пък си имаме вече парно. Изведнъж стана едно хубаво и топло такова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Дали да не си поръчам някое канадско яке - вашите хора със сигурност трябва да са наясно как се правят хубави топли връхни дрехи Columbia обаче са американци, централата на фирмата е в Портланд, Орегон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Верно ли ще си купиш пад Razer, за да търкаляш Logitech на него Хаха да, що да не? Всъщност малко импулсивно го взех, но за сега съм удовлетворен от покупката. Следващия път вземи sphex - 0.2мм Другия много добър пад е SP на Steelseries: http://gaminggear.bg/surfaces/steelseries-sp.html Бях пуснал поръчка за 2-3 пада sphex + още един метален (който изобщо ама изобщо не ми хареса и определено не си струва парите) а този ми го дадоха на половин цена и съм изключително доволен че го взех (до последно се чудех искам ли го изобщо защото мислех че ще ми е излишен). Този на steelseries е пластмасов и изглежда като заледен и мишката точно толкова леко се движи. Уникален е и е само 2-3мм дебел - на сайта пише че е 4.3 но според мен е по-малко. Освен да не е същия но картинките са точно като на този. Определено е доста по-тънък от razer goliatus. PS: A за голям пад ти препоръчвам corepad deskpad Дедооо, толкоз пари не бих дал.Даже се бях позачудил малко и за този, но го взех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Мерудийо, 'зимай някакъв сериозен плъх и с тоя пад ще се родиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Може, може...ама по-нататъка... Иначе съм си доволен от 1100-та....Добра, удобна и енергоефективна мишка. П.П.Тез тролове от Разер имат ли 'арни безжични мишки?Ама, на разумна цена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 (edited) Razer правят мишки за геймъри, което автоматично изключва безжичната възможност... --- Ред: Пак съм се изказал 'потготвен' Edited November 3, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Имат да, но на цената от 260 лв. http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.231103000/parentCategoryID.35208800/categoryId.35210600 (за Европа просто смени $ с Евро) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Мамбата е много голяма. Orochi е подобна но по-малка и удобна (на мен). Може и безжично с bluetooth но става малко по-тежка заради 2те батерии (може и с 1 междувпрочем). Въпреки че magdanoz4o тежестта едва ли ще я усети след като е с 1100... Но кабела е уникално удобен и съм изненадан как изобо не пречи (щото на другите които съм имал кабелите винаги са ми дърпали мишката нанякъде и са запирали) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 (edited) Абре момци, къде ме хвърлихте тука бре? Малко скъпичко ми идват...Пък и не говорим за гейминг.Просто за удобство. MX-а ми идва леееко тежичка с две и заради това, я ползвам с една батерия. Edited November 3, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Направих известни допълнения към колекцията ми от фосили. Наред със зъбите от мегалодоните, мозазаврите и останалите плуващи, вече си имам кости от това, това, това, това, кости от тия двамата и зъб от десния), зъб от този - всичките, придружени със сертификати от Националния Исторически Музей в Лондон. Като бонус си взех от Флорида и няколко зъба от това, понеже фосили от подобен праисторически вид имах, но не и от съвременна акула. Сега ще паузирам за известно време, че накрая като сметнах колко общо съм дал за всичките неща... ...всъщност до 4 дена мога да добавя и още нещо...доста екстравагантно...и то само ако не ме усети жена ми... :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 ^А за нас няма ли нещо от тези неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Сефте ми праснаха арсен за умъртвяване на нерФ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Сефте ми праснаха арсен за умъртвяване на нерФ. Тук май само за зъби си говорим... И по тоя повод - най-после се снабдих и с един току що изваден (и в идеално състояние) 6+ сантиметров зъб от това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 И по тоя повод - най-после се снабдих и с един току що изваден (и в идеално състояние) 6+ сантиметров зъб от това. Смяташ да отваряш музей? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Това е една от възможностите...другата е да влезна в ролята на Франкенщайн и да се опитам от всичките кости и зъби да сглобя нещо да видя какво ще се получи, а кръв и генетичен материал отпреди 50 милиона години също не ми липсва ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 (edited) Тук май само за зъби си говорим... И по тоя повод - най-после се снабдих и с един току що изваден (и в идеално състояние) 6+ сантиметров зъб от това. Тъщата ми беше ходила на зъболекар за вадене на зъб? Edit by Midex Ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу. Midex - ДС цензур такъв. Хора, оригинално не беше така, ама.... цензура, ко да праиш. Edited November 16, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Закъсняло-неочакван подарък за рожден ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Сам си сглобих няколко шкафчета и една детска масичка от IKEA... след като аз успявам да се справя при това без да четам кой знае колко инструкциите - ако някой не успее да се справи... нямам думи - след като мърда като мен не видя зор че да ми писне да се занимавам значи е прекалено лесно. ПС: Ако бяха 5-6 шкафчетата сигурно щях да хвана някой щото щеше да ме домързи но за толкова няма проблем... само носенето нагоре (1 етаж) не ми хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Има още хляб в мен! Още на втория месец:"кажи ми защо се омъжих за теб?!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Класика! Но ще видиш какви ще ги чуваш на втората година! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Класика! Но ще видиш какви ще ги чуваш на втората година! Т.е. същите като тези които от 3тата година нататък даже няма да ги чува? То е леко като филтър който се инсталира някак от самосебе си - едни неща ги чуваш, други не... а трети изведнъж те сритват яко отзад да си припомниш последните 2 минути какво са ти говорили че да не вземеш да се съгласиш за нещо, за което после да съжаляваш? (като примерно "казаха че и в други цветове го има" или "могат да го докарат още утре" - ей Тери Пратчет е велик просто) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Класика! Но ще видиш какви ще ги чуваш на втората година! Аз да кажа ли за 22-рата година? Баси...повече време съм женен, отколкото е възрастта на някои тук...:allien П.П. Обаче...ако при "бъркането в чувала" имаш късмет и случиш (неотровна ), всъщност да си женен е доста удобно - има и минуси, но плюсовете определено преобладават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts