chistacha Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Честитутка. А аз вече имам благовиден предлог да си купя пушка А честита да ти е! В този форум само женски татковци. Извода е, че които иска мъжко трябва да си трие акаунта от форума! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Честитутка. А аз вече имам благовиден предлог да си купя пушка Ееее..., а честито и от мен. Ний ма'сторите така - женски ги правим... То иначе мноо лесно..., бучнеш краставицата, после пак краставица излиза... П.п. Пушка ти не требе! Лошото гледане и мръсната уста вършат по-добра работа..., щото ако вземеш да гръмнеш някой келеш, после трябва да го лежиш като за човек... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 (edited) С оптически мерник, та тъщата до последния момент да си мисли, че я снимаш! По скоро да стреля кандидат затьовете. :) Ако съм разбрал правилно. едит мдаа, хората прди мен са го казали Edited October 12, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Бе докато не се пръкне, нищо не е сигурно. Ма аз пак ще си купя пушка Сега свиквам жената с тая мисъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Сигурно е, Насе. Освен ако не е гледал тотален некадърник, сигурно е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 ... В този форум само женски татковци. Извода е, че които иска мъжко трябва да си трие акаунта от форума! Не е така, има и татковци на момчета - Аз съм един от тях и не мисля да си трия акаунта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Аз също съм с две момчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Утре - рафтинг в Кресна. С руснаци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 (edited) Мам*а мууууууууууу, намерих си луупската карта. След разчепатряне на цялото ми легло, което ми падна върху краката, чиято долна плоскост се разпадна и някакви пирони се забиха в земята, та няма мърдане, след 30 мин. борба, за да си го сложа на старото място, след като цялата съм синя и ме боли адски кръстът. Ама си заслужаваше. Сега остава да се оправи и телефонът, някой да ми зашие дънките и всичко си е по старому. Edited October 17, 2011 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 (edited) горд съм с това че организирам забава по случай рожденият ми ден,и този на един приятел както се вижда от flyera Edited October 21, 2011 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 С? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Усмихнат и доволен Taz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Усмихнат и доволен Taz! Успя ли да пробваш диска вече? Я сподели как се държи при теб, че моя лаптоп няма сата2 и не мога да му се порадвам напълно ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Аз направих голямо четене и чудене преди да се спра на този диск. Исках да си взема Интелски по едно време, защото се уплаших от писаниците из нета за проблемите на OCZ, после реших да е Agility 3, но най-накрая си взех Вертекса. Ъпдейтнах го до последния пуснат на сайта им фирмуеър и до този момент - вече 5-ти ден, всичко си върви повече от добре. Определено съм очарован от скоростта на SSD-то, но то си е нормално, а и нали това бе целта Ъпдейтите, които дръпнах с Windows Updater-а се инсталираха доста бързо. SolidWorks и останалите приложения, които използвам, определено летят в сравнение с WD 2 TB, който вече го използвам само за storage. Доволен съм от покупката определено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Честито, Любо. И аз се точа на такава машина, но кога ли ще я взема... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 http://dox.bg/files/dw?a=c380e92167 Най-трудният ми превод до момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 TX-42L30E Още не мога да се нарадвам как изглеждат филмите. Не мога и да свикна на тази детайлност. Сякаш действието се развива пред мен. Особено с True Cinema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Купих си билет! http://www.youtube.com/watch?v=iUbk1Kp8xGc&ob=av3e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Определено съм очарован от скоростта на SSD-то, но то си е нормално, а и нали това бе целта Я пусни някой тест с HDTune, HDTach или някоя друга подобна ако ти се занимава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 AssassiN, ти тества ли връзката на телевизора с интернет. Сподели малко повече впечатления за този телевизор, щото и аз възнамерявам да се хвърля на един такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Какъвто и да е телевизора, HDMI връзка и се радвайте. Аз съм с 10 метров кабел. Години наред вече се радвам на 42 инча, но докато не сложих този кабел все имаше проблеми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Телевизора на AssassiN е с вграден WI FI модул и затова го питам дали си лови нормално интернет. Иначе аз съм с 42 инчова плазма Pioneer и също вързвам лаптопа с HDMI кабел. Сега ми се налага да взема още един телевизор и гледах специално този Panasonic който си е купил AssassiN. Видях, че се продават и специални скайп камери за телевизора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Телевизора на AssassiN е с вграден WI FI модул и затова го питам дали си лови нормално интернет. Иначе аз съм с 42 инчова плазма Pioneer и също вързвам лаптопа с HDMI кабел. Сега ми се налага да взема още един телевизор и гледах специално този Panasonic който си е купил AssassiN. Видях, че се продават и специални скайп камери за телевизора. По скоро има място да се включи такъв модул - поне на картинката го дават Wifi ready, а не wifi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 (edited) Regatta Telman 3in1 Jacket Mens Edited October 30, 2011 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) Първи вЧепатления - добри.И въпреки, че е висока цели три милиметра и се притеснявах, че ще ми пречи..е не.Не ми пречи.Не я усещам изобщо.А пък Лоджитека ми се държи доста добре отгоре му...и аз толкова време си мисля, че имам мишка....Убеждавам се, че пада не е просто прищявка след ерата на колецата, когато беше необходимост. Edited November 2, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts