Ferante Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Честито. Надявам се не си направил грешката да спестиш някой лев от свястни чорапи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Тепърва ми предстои да си купя примус, нормално шалте, голяма раница (че шетах с чужда), дишащи дрешки, панталон, ветровка и още неща, които считам с по-висок приоритет :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Casio PAW1300T-7V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Casio PAW1300T-7V Честито! Почти две години го нося и съм много доволен от машината. Слънчевите батерии и ежедневната синхронизация с атомен часовник са много яки функции. От сензорите единствения проблем е с отчитането на реалната температура. Когато ти е постоянно на ръката, корпуса на часовника се загрява сериозно от температурата на тялото и така не показва реалната температура на средата. Ако го оставиш обаче за няколко минути някъде за да се темперира с околната среда тогава вече показва точната температура. Това общо-взето е единствения му проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Честито! Почти две години го нося и съм много доволен от машината. Слънчевите батерии и ежедневната синхронизация с атомен часовник са много яки функции. От сензорите единствения проблем е с отчитането на реалната температура. Когато ти е постоянно на ръката, корпуса на часовника се загрява сериозно от температурата на тялото и така не показва реалната температура на средата. Ако го оставиш обаче за няколко минути някъде за да се темперира с околната среда тогава вече показва точната температура. Това общо-взето е единствения му проблем. Мерси Иначе да, това е единствения недостатък, но не е болка за умиране, пък и както каза сваляш го за 1-2 минути и е готов, а и аз основно ще го ползвам за измерване на температурата на водата, така че там още по - бързо ще се сверява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 (edited) Тепърва ми предстои да си купя примус, нормално шалте, голяма раница (че шетах с чужда), дишащи дрешки, панталон, ветровка и още неща, които считам с по-висок приоритет :] Аз лично не бих ги поставил с по-висок приоритет. И всичко това си го купи от С-я, а по възможност и извън БГ. За толкова продукти в П-в ще ти одерат кожата. Да не говорим, че ще купиш застояла стока Edited September 7, 2011 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 (edited) Живея (отново) в София. Отделно, че за такива неща преглеждам и вторите употреби. А и за дрешки съм по-склонен да рискувам да купувам отвън. И все пак, какво ще визираш, като добри чорапи? Материя, тип? Edited September 7, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 И все пак, какво ще визираш, като добри чорапи? Материя, тип? Coolmax, нещо като това на Фалке: http://www.socksfox.com/falke-tk1-trekking-coolmax-socks-p-89.html Аз лично ползвам подобни както през лятото така и през зимата. Избягвай марката Mund, тъй като в Б-я има много ментета от нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 (edited) Сдобих се с това: Цък Първи впечатления - много добри.Цели 10-12 градуса надолу. П.П. А гледам и останалите температури (дъно, хардове, даже и видео) се смъкнали надолу с по 2-3 градуса. Edited September 9, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Което ми напомня, че и аз се сдобих с ТОВА ама още не съм го пробвал какви резултати ще даде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Хах, ми чуди се още. .Единственото ми куцо звено в охлаждането, беше това на професора.А сега каква блажена тишина е наоколо. Хич не се чуди ми направо го слагай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Хах, ми чуди се още. .Единственото ми куцо звено в охлаждането, беше това на професора.А сега каква блажена тишина е наоколо. Хич не се чуди ми направо го слагай. Е то това ясно, само трябва да се прибера преди това вкъщи при машината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 (edited) Vango Sherpa 60+10 Edited September 14, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Аз пък си купих Нокиа Х6 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 След поста на Блекгардиъна се разрових в ибея да поогледам кви касиота има и тоя много ми хареса. От 2 дена го нося и макар че никога не съм вярвал че ще го кажа точно за Касио - УНИКАЛЕН часовник (няк'си винаги като чуя Касио и първото което ми идва е ЕЛКА). По нищо не отстъпва на спортните за по 1+ К лв....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Отново вкъщи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Ще ти мине Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) ASUS K73SV-TY136D/17.3/I7-2630 • CPU Intel® Core™ i7-2630QM Processor (6M Cache, 2.00 GHz) • LCD 17.3" 16:9 HD+ (1600x900) LED backlit, Glare • Chipset Intel® HM65 Express Chipset • Memory 8GB DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM • VGA NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM • HDD 640GB 5400rpm Edited October 1, 2011 by Teddy-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 вр. Ботев - check вр. Персенк - check вр. Вихрен - check Остана само Мусала. И ако по някакъв начин се добера до Перелик... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Скоро се надявам и предни да си взема от същата марка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Колко ги взе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Най - накрая си купих принтер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Колко ги взе? Мите, позволи ми аз да ти отговоря с това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Амии, да се бяхте обадили, щях да ви ги доставя с по-добра цена....Все пак, това е едно от заниманията ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Убих си тел-а (е51) и днес се нахлузих с един Галакси еС II. Чудих се чудих и накрая викам и без т'ва ще ме е яд какво и да си взема - при положение, че 3 години изкарах с тоя гнусен симбиан и му свикнах - барем да видим белия свет какво ползва. Те така. Сега ще подпуквам темата за Галакси 2-ката, че ми трябваха 2 часа докато разбера как се сменя мелодията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts