alchemy Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 (edited) Благодаря за добрите пожелания на всички ви! Който има рожби - да му са живи и здрави; който си няма - да добие. Edited August 14, 2011 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 (edited) http://www.bose.co.u...speaker-system/ Няма такъв звук ! ! ! Edited August 17, 2011 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Имам си нова играчка - MacBook Air 13" :punk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Честито. Да му се радваш със здраве. Ако имаш MacBook Pro 15" за продажба, може да се договорим нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 (edited) Като говорите за такива неща се сещам за: Edited August 20, 2011 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 (edited) Честито. Да му се радваш със здраве. Ако имаш MacBook Pro 15" за продажба, може да се договорим нещо Не. Досега само с РСта съм се занимавал. Това го взех за почивката ужким то дойде като се върнахме, но си е готина играчка а приложение ще му намеря 100% PS: Играчката кефи много. И добре направена и много неща са измислени в подробности дотолкова че ме радват. А това, казано от мен, си е комплимент и половина! PS2: И старкрафта подкарах Edited August 21, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Имам си нова играчка - MacBook Air 13" :punk Честито дедо! Това е може би най-добрия продукт на Епъл според мен. Със здраве да си го ползваш! И за да не съм съвсем офтопик, днес минах покрай входа на имението на Бил Гейтс в Медина на брега на езерото Вашингтон. За съжаление нямаше как да снимам, защото просто нямаше къде да се спре на улицата, но в същото време самата улица (Evergreen Point Road, Medina, WA) е доста невзрачна и по абсолютно никакъв начин не може да се предположи, че в горичката между улицата и езерото се намира имението на доскоро най-богатия човек в света. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Моята женичка, току-що ми подари едно такова => http://www.protektest.com/ProdInfo.asp?prodId=506 но с гумиран кейс и акумулаторна батерия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Взех си първата четирицифрена заплата. Съвсем официално - десетократно повече от първата ми евър взета заплата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Gratz Вземи си нещо марково да се поглезиш вечер на терасата - feels sooo gooooood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Между другото, Боре, точно снощи ми свърши Бушмилса и смятам да си взема нещо златисто в нетъркаляща се бутилка. Точно по повод заплатата. Отделно за прехода в Пирин през почивните дни мисля да си взема някакъв коняк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Хич не се колебай. Каква е ползата от толкова блъскане, ако не си позволяваш от време на време малко джиджи-биджи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 (edited) Боре, честно казано на мен проблема ми е, че това джиджи-биджи стига до другата крайност. Щото на моменти прекалено много се глезя и се чудя после защо няма радост. Ей с'я ще ръсна 300 лева за туристически чепици, още ще хвръкнат за нови педали, мисля малко да поглезя щайгата, трябва да си взимам бюро, офис стол и т.н. Но един мъдър човек е казал, че не трябва да се учиш да харчиш по-малко, а да заработваш повече. Та криво-ляво се мъча да изпълнявам Edited September 1, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Но един мъдър човек е казал, че не трябва да се учиш да харчиш по-малко, а да заработваш повече. Та криво-ляво се мъча да изпълнявам Да. И аз я помня тази мисъл на този мъдър човек. За същия софтуерен продавач на банички ли си мислим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 (edited) Не. Тая мисъл я прочетох, написана в друг форум от един младеж, малко по-голям от мен, който малко играе консултант на мобилни оператори и печели доста добре...Кой й е автора, не знам. Edited September 1, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Дядото я беше написал тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Не каза какво мислиш ти относно тази мисъл :] Иначе... даа.... пълен с картофена манджа тумбак, с чашка Джеймесън с много лед и Amorphis. Другиден заминавам за четиридневен преход в Пирин, за където съм се запасил с Коняк. Живот бе, д'ге! http://www.youtube.com/watch?v=sf4oCrIUixY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Не. Тая мисъл я прочетох, написана в друг форум от един младеж, малко по-голям от мен, който малко играе консултант на мобилни оператори и печели доста добре...Кой й е автора, не знам. Народно творчество предполагам. На мен това ми го каза един мой клиент и като се замислих беше много прав. Другото много умно нещо което друг мой клиент ми е казвал е, че ако някой ти даде акъл за нещо да помислиш какъв е човека преди да вземеш за универсална истина това което според него е правилно. Един вид всичко е относително.... ама тоя тип приказки почва да става за маса като за след 2-3 ракии... Не каза какво мислиш ти относно тази мисъл :] Аз ще ти кажа. Смятам го за правилно и действам по този начин. Това не значи да се харчи безразсъдно нито да не се ограничаваш изобщо, но икономисването от всичко и по всякакъв начин обикновено води до пълна мизерия. Разкарах се от една фирма именно по тази причина. Почнаха да се чудят от какво да икономисат и решиха че пием прекалено скъпо кафе и прекалено много, хартията за принтерите взе да се брои и се ограничи кой има право да печата на принтера (аз изобщо не съм печатал, но като цяло почнах да имам чувството че директорката (да жена беше) по цял ден вместо да мисли как да намери повече и по-добре платени задачи реши да мисли кой какво прави и дали може да го прави по-икономично)... както и че се полага най-много по 1 бутилка кока кола на стая с 3ма човека (или фанта - да се разбират хората в стаята какво искат да пият въпросния ден и така)... отделно, че заплатите бяха като за стажанти но не заплатата ми беше проблема, защото над 2 години бях работил за същата заплата, а именно икономиите които въведаха беше което ме подтикна да напусна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Рационализацията е едно, габровизацията друго. В БГ, разлика няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Не говоря за рационализация а за икономисване от всичко и по всякакви параграфи. Разумна икономия е едно, габровизацията както host го нарече е друго. За някои хора е правилно. Не оспорвам - може и така да е (китайските стоки да не кажа боклуци ги има навсякъде и се купуват, а са именно по този начин създадени). На мен обаче това не ми харесва. Не оспорвам, че не всеки може да си позволи скъпи неща ако ще и да са много качествени, друга тема е, че ако нещо е скъпо не значи че качествено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Тъкмо пристигна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Честито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) Най-накрая качествени туристически обувки: Asolo GTX Edited September 6, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Честито. Мазолото не са никак лоши, аз съм си много доволен от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 По тия чукари, дето минах, си изплатиха цената стократно! На няколко пъти ме отърваха от брутално стъпване на криво, да не говорим за невероятния грип, който имат върху камъни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts