Antares Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Изглежда впечатляващо. Размер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 7см на дължина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 (edited) Новата кутия Edited July 23, 2011 by thebeast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Спечелих първия фирмен турнир по голф за сезона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Спечелих първия фирмен турнир по голф за сезона. -------------------- Да знаете, че в офиса на М-тел на Васил Априлов няма Самсунг Галакси SII. Току що взех последния от общо два Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Току що взех последния от общо два Хем са 2 хем последния... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 -------------------- Да знаете, че в офиса на М-тел на Васил Априлов няма Самсунг Галакси SII. Току що взех последния от общо два Честито вече имаш пласмасарник за 1000лв , като решиш догодина да го продаваш звънни ще го взема за ... знаеш колко :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 (edited) Edited August 1, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ааа и днеска да не се похвалиш, а?Стефчооо, щехме да почерпиш по една кафенце... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ааа и днеска да не се похвалиш, а?Стефчооо, щехме да почерпиш по една кафенце... Аз го нося от една седмица бре...ама не си ме питал колко е часа :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ах да та...таковам.Ами като знам, че не ползваш таквоз чудо на техниката...от дье да се сетя да питам... Пък и мен цяла седмица ме нямаше.Нъ'л знаиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Аз го нося от една седмица бре...ама не си ме питал колко е часа :D Аз ще те питам...ама първо ще те изчакам да си вземеш кафенце с ръката с часовника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ах да та...таковам.Ами като знам, че не ползваш таквоз чудо на техниката...от дье да се сетя да питам... Пък и мен цяла седмица ме нямаше.Нъ'л знаиш. Мда...изключих тотално . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Подписах трудов договор, започвам точно работата, която исках да работя :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Подписах трудов договор, започвам точно работата, която исках да работя :] А тя е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Sysadmin, open code systems. Нека голямото учене започне... СЕГА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Една четвърт от работата е свършена. Довечера ще го щракна с фотоапарата, да е види по-ясно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Sysadmin, open code systems. Нека голямото учене започне... СЕГА! Честито. И аз работя там. В SCE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 По-добър вариант на горната снимка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Танасе, дай два ракурса де...че да разберем туй какво е всъщност. Един отблизо и един отдалеч...както между другото смятам сега да направя аз - започвам да възкресявам динозаври....деба и тоя Спийлбърг дето си нямаше работа да ми пусне мухата (в случая "комара"). Кехлибар от Балтийския регион с комар на около 50 милиона години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Само да не излезе нещо по-страшно от динозавър... Например - праисторическа жена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Танасе, дай два ракурса де...че да разберем туй какво е всъщност. Цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Туй го видях вече, но едно е мъгливо, второ нямам база за сравнение на големината - някакъв медальон ли е или е нещо по-голямо? (на първата снимка ми изглежда като медальон ; на втората - като рицарски щит ) Само да не излезе нещо по-страшно от динозавър... Например - праисторическа жена... Дам...като нищо може да се окаже, че жената всъщност е произлезнала от праисторическия женски комар, понеже така или иначе само женските индивиди смучат яко...кръв...и разни други работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) Мвдальон е. Просто още не е изрязан от основния материал. Дължината е 7см. Една кибритена кутия е към 5. Всяко рамо на кръста е широко 1см. Плетениците вътре варират от 1,5 до 2 мм Edited August 4, 2011 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts