Grimjaur Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Видене, не ми казват. Било поверителна информация, да им ба макята кривогледа. Знам само, че са закупени с отстъпка от порядъка на 40%, заради голямата поръчка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 And so it begins... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Новите галоши . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 И аз, и аз: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Кат' сте почнали със слушалки...вече имам към 10 различни чифта, ама май не съм показвал нито едни в тая тема...ей ги последните, дето взех: И аз, и аз: P.S. Дедо, трябва да направиш рекламация, че са забравили да ти сложат едната слушалка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Пичове, гледам ви с тия кабели и ви съчувствам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Кат' сте почнали със слушалки...вече имам към 10 различни чифта, ама май не съм показвал нито едни в тая тема...ей ги последните, дето взех: Ти пък намери с кво да се фукаш... Тва е все едно аз да гъзарея с инструментариума от базата.... (Gedore, Knipex, Rotenberger и т.н.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Новите галоши . Честито! Тия като гледам са S001, какъв размер са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 И като сме тръгнали да се хвалим :laughing: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Добре дошъл в клуба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Честито! Тия като гледам са S001, какъв размер са? RE050A са като модел. Исках S-a да сложа, но трябваше да сменям и джантите. Не ми се чакаше да доставят и джанти и затова отново залагам на този модел. До сега бях с тях и съм супер доволен. За следващата смяна ще мина на S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 И аз, и аз: Ако може цена и откъде е взето, моля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Ако може цена и откъде е взето, моля Ebay.co.uk - BlackWire C210 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 (edited) И като сме тръгнали да се хвалим :laughing: Аз пък се уредих със същите мишка и клавиатура за без пари Edited July 13, 2011 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Аз пък се уредих със същите мишка и клавиатура за без пари Тук идва лафа, "кой както се уреди" Аз ги изработих за 2 дена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Разширих дворната врата в нас и вече колата ми има гараж. Край на проблемите с криви калници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Така. Снощи беше връчен годежния пръстен. Дата за сватбата - 01.10.11(моя реплика по въпроса - "Е, поне няма да забравям кога е годишнината") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 "Е, поне няма да забравям кога е годишнината" Първите 5-6 години казват се помнело без проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Първите 5-6 години казват се помнело без проблем Ми не точно, аз на първата се чудих ква е тази дата, след около 5 минути се сетих. Добре че си избрахме 16.09 - та помня че е след почването на училище , иначе забравям бързо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Ми не точно, аз на първата се чудих ква е тази дата, след около 5 минути се сетих. Добре че си избрахме 16.09 - та помня че е след почването на училище , иначе забравям бързо Нищо де и аз я забравих веднъж, сега си спомням скандала по случая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Нищо де и аз я забравих веднъж, сега си спомням скандала по случая Най-сигурният начин да не забравяш рождения ден на жена си - забрави го поне веднъж. Същото е и с годишнините. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Нищо никога не помня и нищо никога не подписвам! (втората част все още е много важна за тебе) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Ще се опитам да докажа, че съм майстор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts