RaptoR Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Камерата има тия опции, но не се върти. Такива камери са маса пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Бе не са...Ма то зависи де....Ние вземахме на едро, затова може... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Я ми пиши на ЛС какъв е обектива и колко пари е едната. Взех на баща ми за рождения ден iPhone 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Gratz! Дано да го ползва дълго и със здраве. Ето нещо и за теб. http://www.youtube.com/watch?v=A3MfQIswl3k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Благодаря, Любо, тази вечер ще се тръшне и това: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Благодаря, Любо, тази вечер ще се тръшне и това: Това откъде го взе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Брат ми го донесе от ЗОНАТА Вече е празно шишето - УНИКАЛНО ПИТИЕ!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 ...тази вечер ще се тръшне и това: Вече е празно шишето... Браво, бързо действаш...а аз понеже съм пълен "несериозник" и аматьор в тази област, в хладилника ми седи една кутия бира, която не мога да се наканя вече втори месец да отворя и изпия...сигурно вече й е минала трайността. А по темата - имам си онова долу на снимката. Който познае какво точно е, ще го черпя с бирата от хладилника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Нокът от велосираптор!!! И между другото кутийката и догодина да я отвориш - пак е достойна за пиене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Брат ми го донесе от ЗОНАТА Коя зона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Безмитната ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Еврозоната - Английската. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Еврозоната - Английската. We have a winner Да повторя - УНИКАЛНО питие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Нокът от велосираптор!!! Браво, пИчелиш наградата...ама и аз - да награждавам с краставица краставичаря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Между другото, Пламене, орловия орнамент намери своето свято място на колелото ми! Определено допълва картинката чудесно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Радвам се...и се надявам, че ще издържи стоически на всички твои падания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Е, аз вече карам кротко. След като ми беше дадена принудителна почивка от година и нещо - вече наблягам повече на спирачките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 А по темата - имам си онова долу на снимката. Ееееееее Пламене, много е яко. Искам и аз такъв нокът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Благодаря, Любо, тази вечер ще се тръшне и това: Колко пари е това? Мога да зарадвам баща ми, че той си пада малко ценител. И не знам за радост или оплакване е. Бях заделил едни 300 лева за смяна на компютърни части и днес, като ударих чертата - 600 лева. Сега няколко дни ще се храня от слънцето, знам че слънчевите лъчи са много хранителни - богати на витамини и минерали . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Колко пари е това? Мога да зарадвам баща ми, че той си пада малко ценител. 30 паунда, тук подобно е над 110 лева... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 30 паунда, тук подобно е над 110 лева... To с ДДС-то не че не излиза около 80лв (т.е. 30 паунда предполагам го е взел от безмитна зона не от специализиран магазин за алкохол) ПС: Това колко отлежало е всъщност? Или като подобното на Гленфидих - николко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 А по темата - имам си онова долу на снимката. Който познае какво точно е, ще го черпя с бирата от хладилника. Много добре запазен нокът, Пламене. Колко $ се изръси ако не е тайна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 (edited) Това е менте! НЕ се заблуждавайте. Това е нокът от оня индиец, дето не се е къпал 30+ години. От левия показалец на крака му е :laughing: ,щот освен да не се къпе и бръсне, не си е рязал и ноктите на краката. Защото като се наведе да ги отреже и припадал от миризмата им. Паднал е след удар в паве. Edited July 6, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Инфо - ТУК. Възрастта се крие. Наско, чакам цена на камерите PTZ. Надявам се се сещате, че този нокът не е истински. Пламене, ако има възможност и аз бих взел един - по разбираеми причини ОСПАМИХМЕ ВСИЧКО!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Не сме оспамили пълноценно все още темата, в която ни уверяват, че училищата убиват творчеството Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts