netrootbg Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 10% ако си в България. Аз не съм :ph34r:. Пак обаче ще ти трябва виза за щатите. Ако не се лъжа преди 1-2 години приеха закон, че само родените в страната канадци могат да минават безвизово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 10% ако си в България. Аз не съм :ph34r:. Пак обаче ще ти трябва виза за щатите. Ако не се лъжа преди 1-2 години приеха закон, че само родените в страната канадци могат да минават безвизово. Не, няма такова нещо. Това е правен абсурд, макар че не е като да не правят абсурди американците, но поне засега такова нещо не са прокарали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Честито, Godfather! Със здраве да си го ползваш! Само се чудя дали там не ти е студено. Чувала съм, че зимите там са си сериозен студ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Честито, Godfather! Със здраве да си го ползваш! Само се чудя дали там не ти е студено. Чувала съм, че зимите там са си сериозен студ. Благодаря. Относно студа - Канада е огромна държава. Има доста места, в които зимата почти не си отива целогодишно. Има и други обаче, които нямат нищо общо с тази ледена пустош. Аз се намирам в едно от тези места, където средногодишната температура е точно същата като тази в София. С тази разлика, че амплитудите са доста по-малки, т.е. зимата в София е доста по-студена, а лятото по-горещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Да и с тая разлика, че имаш ски курорст на един к. разстояние и май ми се въртяха някакви спомени, че Whistler ти е съвсем близичко. Та ако не бъркам - благородно завиждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Имам най-свестните колеги и шефове! Хора които МИСЛЯТ с главата си. И не само мислят ами гледат да си свършат работата качествено и правилно а не просто да я свършат. Което пък е коренна разлика от доста мърди които познавам и които просто гледат да отбият номера. После някой да ми говори за Американците колко са тъпи. И за Българите живели там над 10 години. От 20тина години се занимавам все със същото тези са първите които срещам и за които мога да кажа подобно нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Е това си е за фукане! Аз имам най-малоумните, даже скоро преди работа ще удрям по едно валидолче или нещо подобно, че да не ме лови идиотизма, който се носи из въздуха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 (edited) Капарирах ново жокерче за колата...за съжаление разума(не достатъчното кинти надделяха и то заради гадната електроника )...ще дойде и другия момент Edited April 23, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Първото за годината слънчево изгаряне! Сезона официално започна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Телефонче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 (edited) Logitech Anywhere MX Само не разбирам ЗАЩО на това малко мишле са му предвидили 2 броя батерии... при това от големите. Толкова по-лекичка щеше да е с 1 малка батерия само (а тя работи с 1 голяма не са нужни 2... чудя се дали да я побългаря и да сложа малка с нещо метално да дава контакт докато го писах ми мина през ум че една пружинка от химикалка би свършила чудна работа и побългарих малко мишката всъщност трябваше да резна половината от пружинката но стана чудно - сега хем работи хем е лека мишката + ей този па,д който на живо изглежда много по-яко отколкото на снимката - като заледен е и точно така се хлъзга мишката по него Edited April 29, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Успях да подкарам на един комп. 2 монитора с по две независими мишки и клавиатури,и сега стана все едно че имам два компа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ранен подарък на жената за рождения й ден: Довечера ще го поразгледам по-обстойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ранен подарък на жената за рождения й ден: Довечера ще го поразгледам по-обстойно Дръвче Защо не взе X10i Mini Pro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Няма го в България Иначе mini pro е по-добре.Най-вече заради клавиатурата,а сега и с 2.2 направо летял Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 (edited) Няма го в България Иначе mini pro е по-добре.Най-вече заради клавиатурата,а сега и с 2.2 направо летял Разбира се, че го има в България. get.bg го предлагат. Германос също го предлагат. Гледах им го в магазина и си играх с него. Edited May 2, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ранен подарък на жената за рождения й ден: Довечера ще го поразгледам по-обстойно Честито да и е на каката. Много добър избор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Дръвче Защо не взе X10i Mini Pro. Дръвче си ти. За тия пари на разсрочване на фирмената ми сметка в М-тел е перфектен за жена ми, която и половината от него няма да ползва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Дръвче си ти. За тия пари на разсрочване на фирмената ми сметка в М-тел е перфектен за жена ми, която и половината от него няма да ползва. Ааа. При положение, че криеш половината информация, няма да ме обиждаш. При това положение е ОК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ами сещай се де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ранен подарък на жената за рождения й ден: Довечера ще го поразгледам по-обстойно А ти казах преди 1 месец, че ще купиш подобен телефон на каката, ама ти тогава се кълнеше, че такова нещо няма как да стане Айде да й е честит! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ами сещай се де Ми свършил му е бил боба бе Този Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 По-скоро не чете - писал съм че е за жената - това е достатъчно. другото пък е близко до акъла, след като днес и за хардовете коментирахме фактури и ДДС Стига сме спамили с глупости хахахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 От днес вече официално съм дядо Дъщерята ни роди син 3.6 килограма 51 сантиметра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts