laury Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Не, получих съдействие от шефа на Дианата в Пловдив Завързахме там едни далаверки та се уредих. Време да уредиш и мене И мене и мене 205/50/17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Не че е кой знае какво, но да се похваля с новата ми вързалка за велосипеда. Да се надяваме да няма злополучни инциденти пак и тази да ми е последната, а не поредната... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Станах мама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Да сте живи и здрави. И ти и детенцето ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Честито Снеже, да Ви е жива и здрава девойката. Поздрави за това голямо събитие от мен и от Кики. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Ааа, Снеж, честито! Живи и здрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 мама Пожелавам ти само радостни моменти оттук нататък! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Станах мама Мамче, много радост на теб, таткото и бебето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Станах мама Честито! Много щастие пожелавам да ви носи рожбата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 snejko, Честита ви рожба. Да ви е жива и здрава, по-важно от това няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Станах мама ЧЕСТИТО!!! Да ви е жива и здрава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Първото упражнение в университета, което стваше за ядене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Имате ли упр по Гергьовден? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 (edited) ... Първото упражнение в университета, което стваше за ядене И някои от колежките ти стават. Даже без хляб, ей тъй - натюр Edited April 13, 2011 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Първото упражнение в университета, което стваше за ядене Шъ въ уморят от глад тези хора, ей! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Първото упражнение в университета, което стваше за ядене За съжаление ни една колежка не става за ядене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 От тая вечер минавам на Android Стига с тоя WM, 3 години са достатъчно. Proud owner of ACER LIQUID BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Подарък от жена ми. Ще ги гледам за 3-ти път и съм много щастлив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Най-накрая новите "джапанки" са на колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 (edited) Сдобих се с уникален G-SHOCK Едно готино Edited April 19, 2011 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 От днес официално вече имам две гражданства - българско и канадско. Странна риба демек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 От днес официално вече имам две гражданства - българско и канадско. Странна риба демек. Честито. Много обаче се забави с процедурата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Честито. Много обаче се забави с процедурата. Благодаря! Ами аз подадох малко по-късно документите, пък и процедурата излезе точно година и половина. Сега чакам канадския паспорт, щото останах без български и няма кой да ми го поднови, освен ако не прелетя няколко хиляди километра до другия край на страната за да се явя лично в посолството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Благодаря! Ами аз подадох малко по-късно документите, пък и процедурата излезе точно година и половина. Сега чакам канадския паспорт, щото останах без български и няма кой да ми го поднови, освен ако не прелетя няколко хиляди километра до другия край на страната за да се явя лично в посолството. Сега и подлежиш на глоба за това, че не си го подновил навреме. Ако изчакаш обаче 6 месеца или година минава давност и не дължиш глоба. Култови са законите в България. Електронният подпис не важи за почти нищо освен банкови преводи. Аз имам възможност за канадско гражданство, но трябва да започна да плащам данъци там и някак не ми се иска да давам излишно пари само заради паспорта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Сега и подлежиш на глоба за това, че не си го подновил навреме. Ако изчакаш обаче 6 месеца или година минава давност и не дължиш глоба. Култови са законите в България. Електронният подпис не важи за почти нищо освен банкови преводи. Аз имам възможност за канадско гражданство, но трябва да започна да плащам данъци там и някак не ми се иска да давам излишно пари само заради паспорта. Мдам, плоският данък от 10% определено е доста по-добър вариант. На мен ми трябва паспорта най-вече за бизнеса и ходенето в щатите, че тепърва се очертават доста визити. Не че има някакви проблеми с визата, но когато си с друг паспорт и с виза, процедурата по минаването на границата е доста по-различна, пък и отношението на американската администрация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts