Godfather Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Благодаря на всички. Просто реших като ще е гарга, да е рошава - това е най-натопорчената конфигурация на новата XPS 15 серия на Dell, с изключение на RAM-та (8ГБ на този етап ми се видяха ненужно много). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 (edited) Цената е 299, останалото зависи от потребителя Момчиле - безаварийно ползване Зависи и от брашното.Най-добре си вземи от някъде 1 чувал и някакви семе(ленено,слънчогледово) и си имаш уникалният хляб ПС:Дам i7 и GT 540M си е баш за gaming.Пробвай ако искаш Metro 2033 на max Edited March 29, 2011 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Благодаря на всички. Просто реших като ще е гарга, да е рошава - това е най-натопорчената конфигурация на новата XPS 15 серия на Dell, с изключение на RAM-та (8ГБ на този етап ми се видяха ненужно много). RAM-та НИКОГА не е достатъчна - закон на мърфи. И по логиката на мечо пух - колкото повече толкова повече аз успях да сложа на мойта машина 12гб (може и 24 но тогава щеше да ми легне абсурдно скъпо и се отказах) Честито и от мен за машинката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Очаквам доставката на това желязо със следните параметри: DELL XPS L502X Intel Core i7-2630QM 2.00 GHz 6GB,DDR3,2 DIMM, 1333MHz 15.6'' FHD (1920x1080) TLF B+RGLED LCD L501X NVIDIA GeForce GT 540M 2GB 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3 BluRay Combo Drive Backlit Internal Keyboard какви пари и от къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 какви пари и от къде? От канадския сайт на Dell - $1540 с таксите. Дедо, и ти си прав за RAM-та, обаче на този етап 6GB са ми напълно достатъчни. Като почнат да отесняват веднага ще добавя още без никакви проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 (edited) Нови кецове Edited March 31, 2011 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 (edited) Чисто нови, прясно монтирани: Edited April 1, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Чисто нови, прясно монтирани: А честито! В момента и аз кътам от баничките и бозата за да си купя тази карта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Благодаря... Към 4-ри месеца без боза и банички изкарах, за да я взема.По-големия проблем беше, че трябваше да сменям и захранването и сумата набъбваше още..Но....кефа цена няма.Още не съм я пробвал по-сериозно, но от HD2600XT 512MB DDR3 и сега на това изключително тихо и студено животно...мммм.Аз доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Благодаря... Към 4-ри месеца без боза и банички изкарах, за да я взема.По-големия проблем беше, че трябваше да сменям и захранването и сумата набъбваше още..Но....кефа цена няма.Още не съм я пробвал по-сериозно, но от HD2600XT 512MB DDR3 и сега на това изключително тихо и студено животно...мммм.Аз доволен. Аз захранване си имам, даже предоволно... обаче вече два-три месеца и се каня на тази карта и все изскача някоя друга дупка за пълнене, та.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Не знам за вас, аз след неуспеха да подкарам драйверите на 6870 се отказах да се занимавам с АТИ-та (имах си принцип - никога повече АМД, а пък същите купиха АТИ ама пусто трудно ми увира главата). Вече само Intel и NVidia... ако ще да са по-шумни - нерви да се разправям с некадърни драйвери нямам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 И аз преди бях само на AMD и ATI поради финансови затруднения, но откакто сложих Intel и Nvidia всичко заспа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 От канадския сайт на Dell - $1540 с таксите. Дедо, и ти си прав за RAM-та, обаче на този етап 6GB са ми напълно достатъчни. Като почнат да отесняват веднага ще добавя още без никакви проблеми. А това крайна цена до БГ ли е?Защото ако е така, офертата е мнооо добра за тези параметри. ( защо точно от канадския? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Godfather не е в "бг" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 В България това струва близо 3700 лева. Той е в Канада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Ах успокоих се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 (edited) Хайде всички за Канада,Да направиме бригада, Ще преместим "Ниагара", Много ток ще ни докара! Edited April 2, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Днес се обзаведох с 4 чисто нови летни гуми Uniroyal RainSport 2. Съвсем пресни са с ДОТ 0511 и са "Made in Germany"Ето ги как изглеждат: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Чок пара и от къде ако не е поверително? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Чок пара ... Не "чок", а "кач", а щом са нови - със сигурност са "чок". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Ok, грешка И все пак, може някъде да са пуснали "оферта" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Чок пара и от къде ако не е поверително? Взех ги от Диана ООД. А цената е вече поверителна, че ми ги дадоха на дилърска цена. Добре било да имаш връзки там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Да не получи съдействие от един наш общ познат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 (edited) Да не получи съдействие от един наш общ познат? Не, получих съдействие от шефа на Дианата в Пловдив Завързахме там едни далаверки та се уредих. Edited April 3, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Време е да уредиш и мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts