jozo Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Това искам да го видя как се осъществява на живо!!! Еми те са 2 реда по 4-ри. Избрал си е единият ред и с лек премерен натис го е набутал. После що харда не бачка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 (edited) 42" LG днеска, а 32-ката отива в спалнята. Тоя има цифров T/C тунер, ама нещо на DTV не виждам как става хавата. Включен е в момента на DCC, казаха ми че трябвало да хвана някой цифров канал, ама не виждам опция да сканира, а трябва нещо ръчно да въведа честота, и разни други, 16/256/...QAM нещо си.., дайте идея какво да въведа за честоти или кво там.. Честно казано не виждам особена разлика, макар 10", може би размерът трябва да е 60+ инча за да се възхитя особено от по-голям размер.. Ама така като нямам база (32-ката я скрих), аз ми е все едно общо взето. Но с тия паднали цени, 32-ката преди 5г. струваше почти толкова като тоя. Edited March 5, 2011 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Е та дай модела де! И баш па ти ли да не може да се оправиш хахахах Не че и аз не блях известни минути в Сонито като го взех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 (edited) Най-после с малко свободно време и не особенно много средства успях да постигна от това Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us В това : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Доста съм доволен от новия цвят и в понеделник отивам до "микро асу " да им дам това да го изрежат и ще го монтирам отпред, след като го поставя, ще направя още едно, което да се слага върху това и по този начин да се изчистят всички болчета които ще стърчат, първото ще е прозрачно, второто черно Uploaded with ImageShack.us Edited March 6, 2011 by waren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Днес се сдобих с това захранване: Fortron Blue Storm 400W. Няма толкова дълги кабели. След като ми изпатка старият Фортрон трябваше да го заменя с нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Жоре, фортроните последно време много са смъкнали качеството. Дано твоето се окаже читаво, но от няколкото такива PSU-та съм си патил на работата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Аз съм с точно такова от 3 години вече, само че 500 W, BlueStorm II. Много съм доволен, никакви проблеми не съм имал! В неделя водя малкия на изложба за пръв път! Искам всички да стискате палци, да мога да се похваля с първа титла в клас Бебе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 (edited) Жоре, фортроните последно време много са смъкнали качеството. Дано твоето се окаже читаво, но от няколкото такива PSU-та съм си патил на работата... Това наистина е така, ама ме успокоява факта, че това не е чисто ново, а втора ръка. Така, че колкото изкара. Стария ми Фортрон изкара около 4 години и сдаде багажа. Сега съм го захвърлял на работа и му търся дефекта. Вентилатора му върти, вади 12 и 5 волта, ама като се натовари 3-те изчезват.... Edited March 18, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Не си ли го чистил през тези 4 години? Имам спомен, че и Дядомраз имаше грижи с някакъв фортрон преди. Даже не го бил продухвал през този период. Да не казвам голяма дума, но и моето кара 4-та година, през няколко месеца основно продухване на прахта, а е добре и да се разглоби поне веднъж на 1-2 години и да се прочисти по-добре от праха, макар че с грижливо продухване го докарвам доста добре. Но така или иначе и аз се замислям тази година да сменя поне него, за ъпгрейд още не мисля (освен хардец нататък и още монитори). PNF ли беше твоя изпаткалия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Не си ли го чистил през тези 4 години? Имам спомен, че и Дядомраз имаше грижи с някакъв фортрон преди. Даже не го бил продухвал през този период. Да не казвам голяма дума, но и моето кара 4-та година, през няколко месеца основно продухване на прахта, а е добре и да се разглоби поне веднъж на 1-2 години и да се прочисти по-добре от праха, макар че с грижливо продухване го докарвам доста добре. Но така или иначе и аз се замислям тази година да сменя поне него, за ъпгрейд още не мисля (освен хардец нататък и още монитори). PNF ли беше твоя изпаткалия? Не съм го чистил и по-интересно е че нямаше много прах вътре сега като го отворих. С голямата перка е и явно не се наблъсква толкова. Старателно изчистено е ама писах какво прави. Да изпаткалото е PNF, а Blue Storm-а ми се води THN или нещо подобно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Много перспективен, best baby, BIS baby е равносметката от първата ни изложба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 За хвалба ли е за оплакване ли е ама вече карам на ГАЗ. За мое огромно учудване върви перфектно и не усещам липса на мощност или друго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 1.14 с отстъпката е по-добре от 2,30... . Зависи как ти е направена газта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 За хвалба ли е за оплакване ли е ама вече карам на ГАЗ. За мое огромно учудване върви перфектно и не усещам липса на мощност или друго. Ако отидеш при правилните хора няма да имаш никакви проблеми с карането на газ. Виждал съм и на 400 коня мотор как слагат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Препоръчайте някой правилен ГАЗар? http://www.autogas-center.net/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) 1.14 с отстъпката е по-добре от 2,30... . Зависи как ти е направена газта. На 1.13 ми е с остъпката на мен. Направо смешно ми стана в петък, като за 18 лв. ми натряскаха бутилката. Сложих малка понеже карам предимно градско пък сега под път и над път има ГАЗ. Ако отидеш при правилните хора няма да имаш никакви проблеми с карането на газ. Виждал съм и на 400 коня мотор как слагат. На прегледа на газовата като бях имаше 2 БМВ-та 5-ки и една Тойта Авенсис. Бяха доволни и аз съм доволен. Препоръчайте някой правилен ГАЗар? На мен ми го препоръчаха, оказа се че колегата от работа ходи на същото място и на мен ми слагаха ГАЗ-та ето тук : http://laskovgas.com/ Edited March 28, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) Много перспективен, best baby, BIS baby е равносметката от първата ни изложба... Сладур, преди 15 години имахме Самоед, гледахме го 11, но за жалост си отиде, нямахме конкуренция на киноложките изложби, бе четвърти като бройка в България 96'година. Сега като се сетя колко документи има...повече от мен де...дипломи мисля със C.A.C. & C.A.C.I.B..Еххх Спомениииии ! Edited March 28, 2011 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Нека свинщината започне сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Очаквам доставката на това желязо със следните параметри: DELL XPS L502X Intel Core i7-2630QM 2.00 GHz 6GB,DDR3,2 DIMM, 1333MHz 15.6'' FHD (1920x1080) TLF B+RGLED LCD L501X NVIDIA GeForce GT 540M 2GB 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3 BluRay Combo Drive Backlit Internal Keyboard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 (edited) От лятото на миналата година не знам що е то хляб от магазина. Имаме същата машинка в нас Edited March 29, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Честито. Предполагам няма да омърсиш машинката с някой Windows? Всъщност съм сигурен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Честито. Предполагам няма да омърсиш машинката с някой Windows? Всъщност съм сигурен . Мерси. Обаче той си е "замърсен" предварително, няма друг начин - хватката на Микромеците е желязна, искаш не искаш - трябва да платиш за безумния Прозорец 7 Хоум Примиъм. : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Нека свинщината започне сега Я дай повече инфо: цена на машината, вкус на хляба и за колко време става? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Цената е 299, останалото зависи от потребителя Момчиле - безаварийно ползване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Очаквам доставката на това желязо със следните параметри: DELL XPS L502X Intel Core i7-2630QM 2.00 GHz 6GB,DDR3,2 DIMM, 1333MHz 15.6'' FHD (1920x1080) TLF B+RGLED LCD L501X NVIDIA GeForce GT 540M 2GB 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3 BluRay Combo Drive Backlit Internal Keyboard Поздравления, маККината е уникална .Дано ти служи вярно. Първоначално, като видях RGBLED матрица ми се стори, че цветовете са някак си много ярки, но... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts