kotora Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Резултатът: аз 6:0 СУ. Има тенденция да стане 7:0, а утре и вдругиден смятам да достигна до заветното 9:0 :Д. Е това вече е повод да дойдеш на другата форумна среща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Махнах старите винетки от стъклото Не знам какво правих миналата година но така и не успях да ги махна, тази обаче си ги разкарах за 30 секунди точно. Много съм доволен До председателя на клуб "Пречат ми ръцете" Това е инструмента: Имам във всяка кола по един такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Има едни стъргалца с острие за 2 лева от Практикер - вършат чудеса! За 3.50 от лукойл Ники, след такова гърбене ти се полага, поне една седмица почивка! Миналия път като пробвах само надрах винетката и нищо не стана. Тоя път от раз го махнах. После хората ми услужиха с препарат за стъкла и изчистих идеално всичко ... е после залепих новата винетка накриво ама на кой му пука До председателя на клуб "Пречат ми ръцете" Това е инструмента: Имам във всяка кола по един такъв. Аз моя след като го употребих им го подарих на хората от бензионостанцията. Твоя обаче определено е по-хубав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Преди седмица почти си отрязах пръста. Сега е почти зараснал, само трябва да хване по-сериозна коричка. Има напредък! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Аз моя след като го употребих им го подарих на хората от бензионостанцията. Твоя обаче определено е по-хубав. Това се нарича бояджийски шабер и върши невероятна работа. В Баумакс са около 2 лева. последния път ги награбих с кофата направо. Преди седмица почти си отрязах пръста. Сега е почти зараснал, само трябва да хване по-сериозна коричка. Има напредък! И се гордееш с тая работа викаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 И се гордееш с тая работа викаш Напротив! Срамува се...., но се хвали, че се срамува . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Абе хваля се! И ме е срам...Хваля се, че не си отрязах пръста, а ме е срам, че ножа беше толкова тъп..Само вена срязах, без мускули и сухожилия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Подарък от жената... ... ако щете вярвайте... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Подарък от жената... ... ако щете вярвайте... Честито! Искам и аз като твоята жена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Честито! Искам и аз като твоята жена Според мен може и жената да прежалиш само мишката да намажеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 (edited) Започнах да осъзнавам, че каръщината ми няма граници. За последните 10 полета, които съм имал само един е минал благополучно. Всички останали са били или отложени с няколко дни, или самолета е кацнал на друго летище (държава), а днес след като си исках refund на един от отложените ми полети ми казаха да духам супата Общо взето от тук нататък повече няма да ползвам low-cost компании. Статистиката смело говори, че нищо не ми е излезнало по-евтино. ЕДИТ: И това е повод да се похвалиш? Едва ли са много хора, които са със съотношение 10:0. Даже и да има, ще са само с 10% пред мен Edited February 23, 2011 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 И това е повод да се похвалиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Едва ли са много хора, които са с съотношение 10:0. Даже и да има, ще са само с 10% пред мен Бих могъл да те запозная с един човек който пътува 1ва класа винаги и въпреки това по думите му от 5 полета в 3 ПОНЕ му губят багажа. И както той се бъзика - писна ми да си купувам нови костюми за сметка на авиокомпанията, но тъй и тъй са на аванта (човека е американец между другото и не ползва low cost авиокомпании но се слави с каръщината си в това отношение) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Вчера си купих: Край на проблемите с място на хардо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Край на проблемите с място на хардо Това не е ли на 5400rpm ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Вчера си купих: Край на проблемите с място на хардо Какви пари е 2ТБ диск, че нещо гледам това 2000GB HITACHI 7200/SATA2/64MB за 245лв и не ми се струва много разумно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Какви пари е 2ТБ диск, че нещо гледам това 2000GB HITACHI 7200/SATA2/64MB за 245лв и не ми се струва много разумно. reset дават green серията за 170лв но е с 32мб кеш и на 5400 рпм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 (edited) Това не е ли на 5400rpm ? Не е. Пише си отгоре на него 7200rpm 64MB. Какви пари е 2ТБ диск, че нещо гледам това 2000GB HITACHI 7200/SATA2/64MB за 245лв и не ми се струва много разумно. От Ера 168 кинта е харда. Edited March 2, 2011 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 От Ера и подложка за мишката не бих си купил вече. Желая ти диска да е от качествените им стоки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 От Ера и подложка за мишката не бих си купил вече. Желая ти диска да е от качествените им стоки! Аз пък 2 рутера си купих от тях и да чукна на дърво, за сега са наред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 От Ера и подложка за мишката не бих си купил вече. Желая ти диска да е от качествените им стоки! Еми едва ли те са го произвели тоя хард. Дано наистина е от качествените им стоки, че наистина май има и доста боклуци. С харда купувах и друг компютър и ми го насипаха в една найлонова торбичка. Такова като кутия липсваше.... Иначе наскоро имах проблем с един 500ГБ хард от тях. Тоест за тоя дето го бях купил, беше твърдо убеден, че сам ще се го включи. Е беше нахакал кабела за захранване на флопито в джъмперите и естествено харда фира. На външен вид не се виждаше, че му има нещо и веднага ми дадоха нов без да се пазрят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Е беше нахакал кабела за захранване на флопито в джъмперите и естествено харда фира. Това искам да го видя как се осъществява на живо!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 И АЗ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Това искам да го видя как се осъществява на живо!!! Като се замисля - възможно е... верно с малко зор но не е неизпълнимо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts