Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

Бе и мен ме дразни понякога постоянното и "споделяне" на никого неинтересуващи подробности от личния и живот, ама ко да прайш... то си е такова.

О да, проблемите на хората се заключават в наличието или липсата на постоянни оргазми и щом имаш отрицателно мнение за нещо задължително си незадоволен. Тази характеристка беше интересна като бяхме на 15.

снежи, и при тебе ли пак има вакантни места за сексуално партнньори та си почнала да пишеш из тоз "мъшки" форум и то в по-палавите теми?

дедукцията е калпава работа.

да ви се похваля: и днес ме боли глава и мразя света и всеки поотделно. да и теб също. и ти дето четеш - и тебе те мразя. и ти дето не четеш - и теб!

Edited by mobo

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

научил съм поне един език малко или много като хората и имам не лоша обща култура накар че ако бях учил като хората трябваще да е мноооооооооооооооооого по голяма

Edited by wlado

на теб пък къв ти е проблема,що ли ми изглеждаш незадоволен :P ;)

mdaaa, to osven teb v toq forum vsichki ostanali sme nezadovoleni, a ti qvno si forumnata sex mashina :bgrin:

научил съм поне един език малко или много като хората и има не лоша обща култура накар че ако бях учил като хората трябваще да е мноооооооооооооооооого по голяма
Като гледам това не е българският ;)

Каква Н2В ли? Щото другите трудно ги давали вече...

Да ти е честита!

B1/B2, да несъм пил газ, че да ходя на бригада.

Мерси :)

Edited by Aquila

На мен пък ми мина бала :) . Добре беше... готино, без изцепки... получих страхотни подаръци... и сега... към истинския, сериозен живот. :inqn

edit: afx, дано да си прав!

Edited by Salida

снежи, и при тебе ли пак има вакантни места за сексуално партнньори та си почнала да пишеш из тоз "мъшки" форум и то в по-палавите теми?

"Мъшки" форум??? Ти пък колко мъже виждаш тук :P Повечето са "мъже".

точно така - и жените са едни жениии... хвани едната, удари другата, та да падне третата под четвъртата... айде да не задълбаваме. мир и либоф да има.

Бе и мен ме дразни понякога постоянното и "споделяне" на никого неинтересуващи подробности от личния и живот, ама ко да прайш... то си е такова.

О да, проблемите на хората се заключават в наличието или липсата на постоянни оргазми и щом имаш отрицателно мнение за нещо задължително си незадоволен. Тази характеристка беше интересна като бяхме на 15.

абе и на мен не ми се нрави много прозиращият яд и неподходящите обаждания на "точния момент",ама не се оплаквам ;)

Глупости :) То сега започва истинския купон ;)

Да бе да започва дръжки!"Блаженни са вероющите!"

Cat FIGHT!

Супер кеф, давай farrell, ти си ми по-симпатичната :] !!

Иначе айде, аз си признавам незадоволен "мъж" съм - налейте ме и мен, pls! И комплексар съм, не пропускайте да споменете и че нямам реален живот, само пред компютъра вися. Нисък, плешив и дебел с очила! Вие сте!

Иначе мога да се похваля, че по-мизантропски не се бях чувствал от няколко месеца, добре е да има разнообразие :)

От около час ми се върти само Machine Head - Deafening Silence...

farell, nishto lichno ama kato chovek ti pogledne poslednite 10 posta ima chuvstvoto che byrkash zaglavieto s "Iskam da se izchukam s..." :D :D :D

теб пък хич не те видях!! :P

някъде да споменах,нещо сексуално в "Задоволена"?????айде бегай да играеш....

който си има проблеми и комплекси да не си ги избива върху мен!

Edited by farrell

теб пък хич не те видях!! :P

някъде да споменах,нещо сексуално в "Задоволена"?????айде бегай да играеш....

който си има проблеми и комплекси да не си ги избива върху мен!

ai samo da si namera kofichkata i lopatkata i otivam da si igraya. Pyk shto be, baby, celiq forum te znae, kato kajesh zadovolena, nqma da ima i edin chovek deto da si pomisli che e neshto drugo osven sexualno.A i obeshtavam da ne si izbivam kompleksite vurhu teb :) Dokolkoto ti pomnq pisanicite, razni jeneni myje si gi izbivat kompleksite ta i razni drugi neshta varhu teb. ai sys zdrave...

Абе я направете допитване от рода на "Когато кака farell каже "задоволена" сексуалния си глад ли има предвид или този за ходене по художествени галерии" (примерно). :P Тогава да видим кой какъв проблем има и кой е фурнаджийска лопатка ;)