mobo Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) Бе и мен ме дразни понякога постоянното и "споделяне" на никого неинтересуващи подробности от личния и живот, ама ко да прайш... то си е такова. О да, проблемите на хората се заключават в наличието или липсата на постоянни оргазми и щом имаш отрицателно мнение за нещо задължително си незадоволен. Тази характеристка беше интересна като бяхме на 15. снежи, и при тебе ли пак има вакантни места за сексуално партнньори та си почнала да пишеш из тоз "мъшки" форум и то в по-палавите теми? дедукцията е калпава работа. да ви се похваля: и днес ме боли глава и мразя света и всеки поотделно. да и теб също. и ти дето четеш - и тебе те мразя. и ти дето не четеш - и теб! Edited May 31, 2006 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) научил съм поне един език малко или много като хората и имам не лоша обща култура накар че ако бях учил като хората трябваще да е мноооооооооооооооооого по голяма Edited June 1, 2006 by wlado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 на теб пък къв ти е проблема,що ли ми изглеждаш незадоволен mdaaa, to osven teb v toq forum vsichki ostanali sme nezadovoleni, a ti qvno si forumnata sex mashina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Взех виза Каква Н2В ли? Щото другите трудно ги давали вече... Да ти е честита! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 (edited) научил съм поне един език малко или много като хората и има не лоша обща култура накар че ако бях учил като хората трябваще да е мноооооооооооооооооого по голямаКато гледам това не е българският Каква Н2В ли? Щото другите трудно ги давали вече... Да ти е честита! B1/B2, да несъм пил газ, че да ходя на бригада. Мерси Edited June 1, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 (edited) На мен пък ми мина бала . Добре беше... готино, без изцепки... получих страхотни подаръци... и сега... към истинския, сериозен живот. edit: afx, дано да си прав! Edited June 1, 2006 by Salida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Глупости То сега започва истинския купон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 снежи, и при тебе ли пак има вакантни места за сексуално партнньори та си почнала да пишеш из тоз "мъшки" форум и то в по-палавите теми? "Мъшки" форум??? Ти пък колко мъже виждаш тук Повечето са "мъже". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 точно така - и жените са едни жениии... хвани едната, удари другата, та да падне третата под четвъртата... айде да не задълбаваме. мир и либоф да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Бе и мен ме дразни понякога постоянното и "споделяне" на никого неинтересуващи подробности от личния и живот, ама ко да прайш... то си е такова. О да, проблемите на хората се заключават в наличието или липсата на постоянни оргазми и щом имаш отрицателно мнение за нещо задължително си незадоволен. Тази характеристка беше интересна като бяхме на 15. абе и на мен не ми се нрави много прозиращият яд и неподходящите обаждания на "точния момент",ама не се оплаквам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 farell, nishto lichno ama kato chovek ti pogledne poslednite 10 posta ima chuvstvoto che byrkash zaglavieto s "Iskam da se izchukam s..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Пак ще ходя на Longwood Gardens FIREWORKS & FOUNTAINS Последният път беше под акомпанимента на "Little Russian". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Глупости То сега започва истинския купон Да бе да започва дръжки!"Блаженни са вероющите!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Кой както си го направи. На мен годините в университета бяха нах-хубавите ми до сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Cat FIGHT! Супер кеф, давай farrell, ти си ми по-симпатичната :] !! Иначе айде, аз си признавам незадоволен "мъж" съм - налейте ме и мен, pls! И комплексар съм, не пропускайте да споменете и че нямам реален живот, само пред компютъра вися. Нисък, плешив и дебел с очила! Вие сте! Иначе мога да се похваля, че по-мизантропски не се бях чувствал от няколко месеца, добре е да има разнообразие От около час ми се върти само Machine Head - Deafening Silence... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 (edited) farell, nishto lichno ama kato chovek ti pogledne poslednite 10 posta ima chuvstvoto che byrkash zaglavieto s "Iskam da se izchukam s..." теб пък хич не те видях!! някъде да споменах,нещо сексуално в "Задоволена"?????айде бегай да играеш.... който си има проблеми и комплекси да не си ги избива върху мен! Edited June 2, 2006 by farrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Ти го иронизираш,ама нещата баш така изглеждат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 теб пък хич не те видях!! някъде да споменах,нещо сексуално в "Задоволена"?????айде бегай да играеш.... който си има проблеми и комплекси да не си ги избива върху мен! ai samo da si namera kofichkata i lopatkata i otivam da si igraya. Pyk shto be, baby, celiq forum te znae, kato kajesh zadovolena, nqma da ima i edin chovek deto da si pomisli che e neshto drugo osven sexualno.A i obeshtavam da ne si izbivam kompleksite vurhu teb Dokolkoto ti pomnq pisanicite, razni jeneni myje si gi izbivat kompleksite ta i razni drugi neshta varhu teb. ai sys zdrave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Признавам си и без бой, че и аз го разбрах в сексуалния аспект Айде war от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 amи тогава си помислете кой е с проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 И аз така го разбрах... Явно с такова впечатление сме останали за теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Абе я направете допитване от рода на "Когато кака farell каже "задоволена" сексуалния си глад ли има предвид или този за ходене по художествени галерии" (примерно). Тогава да видим кой какъв проблем има и кой е фурнаджийска лопатка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Свих си една custom-made цигарка с ароматен тютюн и сега ми е много по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 mdaaa, to osven teb v toq forum vsichki ostanali sme nezadovoleni, a ti qvno si forumnata sex mashina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Отивам на сватба!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts