charmock Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Трудности има навсякъде. Аз имам две деца и дори си мисля за трето (момиче). Да, финансово се утежнява малко положението, но пък нали сме оптимисти за бъдещето. Моите деца се родиха в много тежък във финансов аспект, етап от живота ми. И въпреки всичко се справихме и сме щастливи с тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Аз имам две деца и дори си мисля за трето (момиче). Виждам, че си имал време за проучвания и си разгадал как излизат момичета и как момчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Виждам, че си имал време за проучвания и си разгадал как излизат момичета и как момчета. Бе говори се последно време за някав календар, където по него може нагласиш какво дете да ти се роди в зависимост от това кога го направиш и като провериш за вече родени деца излиза, че се е родило такова каквото показвал този календар, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 (edited) Да ви разваля гадаенето и чуденето с леко научно обяснение: едните серматозоиди са по-бързи другите по-бавни но по-издръжливи. Т.е ако уцелиш момента на овулацията излиза момче, ако е било преди това - момиче. За повече - ползвайте гугъл - мързи ме да пиша по-подробно. Между другото това с "гласенето" е леко мъгла работа защото може да си го гласиш колкото искаш и пак да излезе "неправилния" вид. Най-добре да става каквото ще само да е живо и здраво оттам насетне според мен няма значение дали е момче или момиче Дано да е наистина така. Омръзна ми всички да ни плашат колко страшно и трудно било. Стандартно Човек е добре да е сигурен че го иска. Иначе не е хич трудно... малко с недоспиването имаме ние проблем но то е заради шантавия ми режим на работа и спане... пък и докато се усетим, че като е тъмно и той спи по цяла нощ а не да иска да яде на всеки 3 часа Edited January 11, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 vchera toest veche onia den minah izpita na adobe i veche imam sertifikat za AE ot niakolko godini go iskam i nai posle go vzeh sega samo mi ostavat 2godini i polovina universitet i sam gotov za rabota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 vchera toest veche onia den minah izpita na adobe i veche imam sertifikat za AE ot niakolko godini go iskam i nai posle go vzeh sega samo mi ostavat 2godini i polovina universitet i sam gotov za rabota Поздравления. Сертификата обаче има давност. А за работа ще ти трябва портфолио. Сертификата може случайно да те докара до интервю само. Ще ми пратиш ли линк да го погледна и аз тоя сертификат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Виждам, че си имал време за проучвания и си разгадал как излизат момичета и как момчета. Имах впредвид, че след като имам две момчета си мечтая и за момиче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) Поздравления. Сертификата обаче има давност. А за работа ще ти трябва портфолио. Сертификата може случайно да те докара до интервю само. Ще ми пратиш ли линк да го погледна и аз тоя сертификат? ami az kadeto sam gledal za rabota sertifikata e dosta goliam plius inache portfolio imam no e malko vse oshte a pak kato zavarsha moga da si ostana na rabotata kadeto sam si karal staja poslednata godina ako me haresat i na men mi haresa ama ima oshte mnogo vreme shte go mislia sled 2-3godini link kade moje da go vzemesh ili link s snimka ako e za snimka utre ako ne zabravia shte go snimam a inache pearsonvue.com tuk moje da proverish kade moje da go vzemesh i da se zapishesh dokolkoto znam ot sredata na minalata godina i v BG ima 1-2 mesta samo che ne za vsichki produkti http://www.adobe.com...fication/exams/ tuka moje da proverish kakvi izpiti ima ako i ti iskash za AE moga da ti dam da si presnimash razni pomoshtni materiali Edited January 13, 2011 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) Тоя AE нещо не мога да го видя. Иначе питах за изпита, не за самия сертификат. Edited January 13, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) Adobe® AfterEffects® CS4 Exam 9A0-096 Now English US$150 €135 English edit: cakni na parvoto English i shte svalish edin .pdf tova e gore dolo izpita Edited January 14, 2011 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) Аз пък подкарах и 4те монитора... и нагласих правилно вентилаторите на кутията (15,19,23,30) Само не мога да разбера защо никой не ми каза а съм сигурен че говорих поне с 3ма разбирачи и съм споменавал няколко пъти и тука колко вентилатори имам и накъде духат... и никой не каза че видеокартите смучат въздух отвън а не изкарват. Обърнах вентилатора отвън на кутията зад видеокартите и моментално температурата вътре падна с 10 градуса. Не мога да повярвам направо Edited January 14, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 (edited) Най-накрая! Edited January 17, 2011 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Симпатяга! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 http://www.smart-blogs.com/sony-ericsson-vivaz-review-and-specifications.html Сдобих се с това интересно телефонче онзи ден. Дори е с подарък топка от световното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Това ми е подарък от жена ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Измих си колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2719/10826571407216199991296674627BtomS9scGEAwYqIVodNI.JPG Ето с това искам да ви се похваля. Имам син който вече е на 11 дни. Казва се Божидар. И ми е много сладък, може би защото си е мой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 (edited) Да ви е жив и здрав и все така да продължава, да ви радва... Edited February 2, 2011 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Честито, artilerist! Живо и здраво да ви е момченцето, да ви радва много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 http://www.picvalley...EAwYqIVodNI.JPG Ето с това искам да ви се похваля. Имам син който вече е на 11 дни. Казва се Божидар. И ми е много сладък, може би защото си е мой. Наистина повод с който да се похвали човек. Да ти е жив и здрав и много да те радва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 http://www.picvalley...EAwYqIVodNI.JPG Ето с това искам да ви се похваля. Имам син който вече е на 11 дни. Казва се Божидар. И ми е много сладък, може би защото си е мой. Да е жив и здрав и да порасте достоен българин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Благодаря ви на всички. И на теб Видене за достойният българин. Имам повод сега да черпя, но ще стане малко по нататък когато поотрасне. Надявам се да е на следващата форумна сбирка но, времето ще покаже. Още веднъж благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Моето зайче вече си има столче: Татко й я уреди и с много гъзарска люлка, която се върти пее, свети и т.н.: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Най - накрая пристигна: Това на дисплея не е фолио. Така си идва в кутията. Кратката инструкция как да се включи е нарисувана от самият дисплей. В първият момент помислих, че има залепено фолио или картонче. Изключително бързо превключва между страниците на доста сериозен pdf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts