Psihara^^ Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Колко милиона? Милионерчееее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 http://www.jacques-l...win.php?id=1425 На батииии Разгеле...ще се размина с поръчката на оня златния с камъните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Колко милиона? Милионерчееее В БГ е парче пари, от САЩ е толкова колкото и аз бях решил да дам Разгеле...ще се размина с поръчката на оня златния с камъните. Друг се нагърби. :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Подаръкът от Жоро за Коледа (нов водомер) И най-накрая шапките на MC Mercedes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Подаръкът от Жоро за Коледа (нов водомер) ... Не те ли боцка пъпката на часовника? Аз имам един такъв, много му се кефих на картинка, какво гледах като го взимах не знам, но след 1 ден носене стигнах до извода че не мога да го трая защото много ме дразни такава остра пъпчица и прекалено много ми убива и боцка за да я изтрая. А за шапките - ако ги бях видял сигурно щях да тръгна да те разубеждавам, поне да бяха червени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 (edited) За часовника : Ами боде ме, ама след като посинях вече и свикнах, спря да ми прави впечатление. Аз не съм толкова изнежена, Ники, нося яко на бой и боцкане За шапките : Че ти в болидите на Макларън какво червено видя?! Освен надписа "Vodafone"? Ако бяха червени, щях да съм от сектата на Чефо с Фераритата. Нямаше кой да ме разубеди, пък ако ще... Сега си имам 3 броя. Това, че си ги взех ми оправи деня, честно, след 1 л. натурален сок, който падна върху крака ми, направи ми дънките леш, след това, че съм пъпчива по лицето от 1 седмица и не мога да се трая, а се наложи да си сваля грима на работа, защото парче спирала ми беше влязло в окото и се бях подула като че ли са ме спаткали с юмруци. Много съм щастлива, наистина много ги исках. Абе за часовника не е ли добре да дам някаква символична сума на Жоро, че нали не било хубаво да се подарява часовник (както и оръжие)? Ей така, все едно съм си го откупила... Edit : Ангеле, аз така нож съм "откупувала", ама не помнех дали и за часовниците е така. Ще му дам там някакви пари, не че съм много суеверна, ама все пак Да не предизвикваме съдбата Edited December 28, 2010 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 И аз съм чувал нещо такова, но да си на сигурно, дай му 10ст и сте на чисто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Ако е Movado както изглежда (а не като моя Skagen) не вярвам някой да откаже лека помощ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ако е Movado както изглежда (а не като моя Skagen) не вярвам някой да откаже лека помощ Браво на братята китайци, щом са го докарали да изглежда като оригинален Иначе да се похваля, че и аз си получих днес коледните подаръци Много съм доволен ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 И аз си купих наааай-накрая часовник. Определено е нещо, от което имам нужда. Семпъл, прост, обикновено Casio с десетгодишна батерия и елементарна водоустойчивост. Надявам се, по-добра от толкова любимите на баща ми Q&Q... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 За часовника : Ами боде ме, ама след като посинях вече и свикнах, спря да ми прави впечатление. Аз не съм толкова изнежена, Ники, нося яко на бой и боцкане За шапките : Че ти в болидите на Макларън какво червено видя?! Освен надписа "Vodafone"? Ако бяха червени, щях да съм от сектата на Чефо с Фераритата. Нямаше кой да ме разубеди, пък ако ще... Сега си имам 3 броя. Това, че си ги взех ми оправи деня, честно, след 1 л. натурален сок, който падна върху крака ми, направи ми дънките леш, след това, че съм пъпчива по лицето от 1 седмица и не мога да се трая, а се наложи да си сваля грима на работа, защото парче спирала ми беше влязло в окото и се бях подула като че ли са ме спаткали с юмруци. Много съм щастлива, наистина много ги исках. Абе за часовника не е ли добре да дам някаква символична сума на Жоро, че нали не било хубаво да се подарява часовник (както и оръжие)? Ей така, все едно съм си го откупила... Edit : Ангеле, аз така нож съм "откупувала", ама не помнех дали и за часовниците е така. Ще му дам там някакви пари, не че съм много суеверна, ама все пак Да не предизвикваме съдбата Скоро и червеното от Водафон не трябва да го има на сивата сган...ако правилно помня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Гледам се хвалите с часовниците си. Ето какво най - накрая си взех и аз. На кой му е най - голям . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 тоя е малко по-различен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 тоя е малко по-различен... Водоустойчив е... Поне 34 bar-а ги понася през проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Имам ново гадже. И е само 213 килобайта.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy22 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 татус бе , на корема отстрани. прави ми го нейчо нейчев - нео бих казал че е мнооого добър , да не кажа най-добрият в пловдив. Работи много по чисто и внимателно от мамбата (на корема боли адски много , при мамбата за 4 буквички ми се взема здравето вдигнах температура 1000 пъти а тук за тая сложна картина с много светлосенки , цветове и повтаряне почна да ме боли чак най накрая) мамбата до сега ми беше фаворит , но напоследък се е занемарил и гледа да ги прави максимално бързо без да му пука дали боли или не , цените са му ужасно надути така че му казвам чао bratle kade se namira tozi HEO kaji mi da otida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 zlobil няма да ти отговори, защото от доста време не е влизал. Просто търсене в гугъл обаче, изкара като трети резултат, тема в нашия форум. Ето този пост има някакво обяснение. В другата тема е. Можеш да пишеш и на този потребител, който е писал мнението. https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=9516&view=findpost&p=1495220242 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 zlobil няма да ти отговори, защото от доста време не е влизал. Напротив, точно преди седмица е преглеждал форума....но си прав, че най-вероятно вече няма да напише нищо...:ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 преборих се с задачите от Facebook Hacker Cup, то не че са нещо особено де ... Double Squares и Studious Student ги направих изключително бързо, но преди това си свалих инпут файла и не знаех за 6те минути и ... като ми изписа timer expired ми светна Peg Game ми отне повечко време, но и нея я направих, остава да е вярна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Гледам се хвалите с часовниците си. Ето какво най - накрая си взех и аз. На кой му е най - голям . Това ще да е от онези часовници, дето само часа не показват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Панасоник Лумикс TZ8 (ZS5) Ама и аз съм един. Горната снимка е на TZ10. Ето това е моя: Edited January 10, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Добър вечер на всички познати и непознати съфорумци. Аз направо не знам от къде да започна и къде да свърша. За една година от както съм станал много нередовен тук във форума ми се случиха какви ли не работи. Ето някои от най важните. На нова работа съм от година която е до нас. Оженихме се с Таня (за тези от вас които я познават) Основен ремон на повече от половината ни жилище. Нова кола и още едно куче, поколение на моята кучка. И най най щастливото нещо всеки момент (тези дни) ще ставам баща ще си имаме момченце. И за коледа SE XPERIA X8 Мисля че това е достатъчно че иначе ако се отплесна да пиша и нз. кога ще свърша. Но и това никак не е малко за една година време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Честито за всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Честито и дано да ти се случат още по - хубави неща. А като ти се роди детенце, ще се чудиш как така до сега си живял без него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 А като ти се роди детенце, ще се чудиш как така до сега си живял без него. Дано да е наистина така. Омръзна ми всички да ни плашат колко страшно и трудно било. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts