Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да ти е жива и здрава... и да продължава да те радва!

Edited by gado

Аз пожелавам на дъщеря ти здраве, щастие, късмет! И да не те ядосва :)

Edit : Пешо, само за протокола, мъжете скорпиони са по-опасни и кофти, отколкото жените. Поне такива са моите наблюдения.

Edited by gal4enceto

Днес дъщеря ми има рожден ден.И си спретнаха голям купон с аверите. :punk Което много ме радва.
Скорпион? Леле какъв пубертет те чака :lol: Да ти е жива и здрава, ама да си жив и здрав и ти :]

Моята женичка е мултифункционална. Аз седя, тя слага зимни гуми :wub: :wub: :wub:

П.П. Тук първо сваля летните:rolleyes:

021230698-big.jpg

Edited by jozo

След като видЕх зароветье на огледалото вече съм спокоен - в теб дреме от засада духа на србския тираджия.

Без заречИта и ароматизатор борчИ неможе :tongue

След като видЕх зароветье на огледалото вече съм спокоен - в теб дреме от засада духа на србския тираджия.

host, зарчетата са подарък от мен, лошо да не чувам. Той си ги поиска :punk

Иначе се пише "српски", доколкото знам. Днес осъзнах, че в мен дреме бъдеща гумаджийка или най-малкото кранистка :) Зор беше, но си заслужаваше :)

host, зарчетата са подарък от мен, лошо да не чувам. Той си ги поиска punk.gif

Да не забравиш след няколко месеца да му подариш от тези мартеници:

a_bfd3c.jpg

O, Ванка, задължително. Дори ще са по-големи :punk

Тъкмо за тебе се сетих като стана дума за "српски". Викам, че ще ме подкрепиш за правописа на тази дума :)

Може да слуша негърска музика и да му подскача колата...... :D

.....де тоя късмет да подкарам Шавел SS :D

Edited by DON_CHEFO

Да не забравиш след няколко месеца да му подариш от тези мартеници:

Такава ми е мартеницата на колата, всяка пролет си й я слагам! laughing.gif

(разбира се в доста по-приличен вид, не като провиснали кочови мъди)

Такава ми е мартеницата на колата, всяка пролет си й я слагам! laughing.gif

(разбира се в доста по-приличен вид, не като провиснали кочови мъди)

интересна дефиниция за мартеница имаш :D :D

Предполагам е имало дълга инспекция на различни видове мъди.....за да се стигне до кочовите :D

Да ти е жива и здрава... и да продължава да те радва!

Аз пожелавам на дъщеря ти здраве, щастие, късмет! И да не те ядосва :)

Edit : Пешо, само за протокола, мъжете скорпиони са по-опасни и кофти, отколкото жените. Поне такива са моите наблюдения.

Скорпион? Леле какъв пубертет те чака :lol: Да ти е жива и здрава, ама да си жив и здрав и ти :]

Благодаря за пожеланията.

Ти остави скорпион, ами и женско..направо не ми се мисли за пубертета. :lol:

П.П.Благодаря glory.А за сестричка не съм си и помислял.

Edited by magdanoz4o

Магданозчо? Това е чудесно,да е жива и здрава,умна и щастлива :) Само не и прави сестричка. ...казвам ти честно, мъчно ми става за тати като се сетя за някои "разговори" на висок глас,проведени със сестра ми :) Винаги се е опитвал да ни вразуми,накрая просто излиза ядосан от стаята :) Бъди много здрав и ти,успех ти желая... :))

Сложих на ВСИЧКИ възможни места в кутията вентилатори (т.е. зад дисковете 2 броя 12 сантиметрови), смених охлаждането на процесора от залманското медно (което се беше задръстило от прах и работеше като пасивно) с едно на thermaltake (пасивно, но с една щипка и един noiseblocker стана съвсем активно), зад него разкарах оригиналното 12 сантиметрово на cooler master което се беше разтропало вече (голям боклук излезе за 6 месеца и да се разтропа) с още един 12 сантиметров Noiseblocker а зад видеокартата на една планка от външната страна на машината още един 12 сантиметров но поради кофти сметки този беше enermax :)

Ta равносметката е : -2 стари вентилатора (на процесора и на кутията) и +4 нови 12 сантиметрови вентилатора (2 на 1200 оборота и 2 на 2000) за да раздвижат въздуха по-добре, а шума е пренебрежимо малък, поне сравнен с втората машина, която вдига поне 3 пъти по-голям шум от голямата и някой ден ще ѝ сменя и на нея вентилаторите, а засега просто я изключвам.

За протокола, освен новите и сменените вентилатори има 3 броя 25 сантиметрови вентилатори - един отпред и 2 отгоре

И на процесора температурата падна с около 3-4-5 градуса и сега стабилно стои на 35 градуса, а като го назоря нещо качва до 38 а преди стигаше до 42-43... а в стаята сигурно е 27 някъде - пуснаха ни най-сетне парното и аз се постоплих... т.е. спрях вентилаторната печка искам да кажа, но като цяло на краката ми е по-топло защото и магазина под нас вече е отоплен и някак се стопли всичко по-добре.

Аз щастлив - а сега като довърша и един коняк ще стана още мъничко по-щастлив...

Edited by djadomraz

Абе дедоо, ти май само вентилатори имаш в кутията.Дье ти е останалия хардуер? :lol:

Поне правилно ли насочи въздушния поток?

Той, дядо ти е от стар пръч яре..., той е пееечен... пикае в паница, ама не разплисква... хич не го мисли ти него ;)