snejko Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Имам най-страхотния съпруг на света!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Имам най-страхотния съпруг на света!!! В грешка си - питай жена ми за същото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Тайгър Уудс ряпа да яде. Само втори сезон, обаче вече голф суинга е на отработен професионалист от PGA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Днес дъщеря ми има рожден ден.И си спретнаха голям купон с аверите. Което много ме радва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Да ти е жива и здрава... и да продължава да те радва! Edited October 29, 2010 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Аз пожелавам на дъщеря ти здраве, щастие, късмет! И да не те ядосва Edit : Пешо, само за протокола, мъжете скорпиони са по-опасни и кофти, отколкото жените. Поне такива са моите наблюдения. Edited October 29, 2010 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Днес дъщеря ми има рожден ден.И си спретнаха голям купон с аверите. Което много ме радва.Скорпион? Леле какъв пубертет те чака Да ти е жива и здрава, ама да си жив и здрав и ти :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 (edited) Моята женичка е мултифункционална. Аз седя, тя слага зимни гуми :wub: П.П. Тук първо сваля летните Edited October 30, 2010 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 След като видЕх зароветье на огледалото вече съм спокоен - в теб дреме от засада духа на србския тираджия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 След като видЕх зароветье на огледалото вече съм спокоен - в теб дреме от засада духа на србския тираджия. Без заречИта и ароматизатор борчИ неможе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 След като видЕх зароветье на огледалото вече съм спокоен - в теб дреме от засада духа на србския тираджия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 След като видЕх зароветье на огледалото вече съм спокоен - в теб дреме от засада духа на србския тираджия. host, зарчетата са подарък от мен, лошо да не чувам. Той си ги поиска Иначе се пише "српски", доколкото знам. Днес осъзнах, че в мен дреме бъдеща гумаджийка или най-малкото кранистка Зор беше, но си заслужаваше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 host, зарчетата са подарък от мен, лошо да не чувам. Той си ги поиска Да не забравиш след няколко месеца да му подариш от тези мартеници: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 O, Ванка, задължително. Дори ще са по-големи Тъкмо за тебе се сетих като стана дума за "српски". Викам, че ще ме подкрепиш за правописа на тази дума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Тъкмо за тебе се сетих като стана дума за "српски". Викам, че ще ме подкрепиш за правописа на тази дума Така се пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Намерих си партньор за аржентинско танго! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 (edited) След като видЕх зароветье на огледалото вече съм спокоен - в теб дреме от засада духа на србския тираджия. Може да слуша негърска музика и да му подскача колата...... .....де тоя късмет да подкарам Шавел SS Edited October 31, 2010 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Да не забравиш след няколко месеца да му подариш от тези мартеници: Такава ми е мартеницата на колата, всяка пролет си й я слагам! (разбира се в доста по-приличен вид, не като провиснали кочови мъди) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Такава ми е мартеницата на колата, всяка пролет си й я слагам! (разбира се в доста по-приличен вид, не като провиснали кочови мъди) интересна дефиниция за мартеница имаш :D Предполагам е имало дълга инспекция на различни видове мъди.....за да се стигне до кочовите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 (edited) Да ти е жива и здрава... и да продължава да те радва! Аз пожелавам на дъщеря ти здраве, щастие, късмет! И да не те ядосва Edit : Пешо, само за протокола, мъжете скорпиони са по-опасни и кофти, отколкото жените. Поне такива са моите наблюдения. Скорпион? Леле какъв пубертет те чака Да ти е жива и здрава, ама да си жив и здрав и ти :] Благодаря за пожеланията. Ти остави скорпион, ами и женско..направо не ми се мисли за пубертета. П.П.Благодаря glory.А за сестричка не съм си и помислял. Edited November 2, 2010 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Магданозчо? Това е чудесно,да е жива и здрава,умна и щастлива Само не и прави сестричка. ...казвам ти честно, мъчно ми става за тати като се сетя за някои "разговори" на висок глас,проведени със сестра ми Винаги се е опитвал да ни вразуми,накрая просто излиза ядосан от стаята Бъди много здрав и ти,успех ти желая... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 В Пловдив не всичко е като на село Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 (edited) Сложих на ВСИЧКИ възможни места в кутията вентилатори (т.е. зад дисковете 2 броя 12 сантиметрови), смених охлаждането на процесора от залманското медно (което се беше задръстило от прах и работеше като пасивно) с едно на thermaltake (пасивно, но с една щипка и един noiseblocker стана съвсем активно), зад него разкарах оригиналното 12 сантиметрово на cooler master което се беше разтропало вече (голям боклук излезе за 6 месеца и да се разтропа) с още един 12 сантиметров Noiseblocker а зад видеокартата на една планка от външната страна на машината още един 12 сантиметров но поради кофти сметки този беше enermax Ta равносметката е : -2 стари вентилатора (на процесора и на кутията) и +4 нови 12 сантиметрови вентилатора (2 на 1200 оборота и 2 на 2000) за да раздвижат въздуха по-добре, а шума е пренебрежимо малък, поне сравнен с втората машина, която вдига поне 3 пъти по-голям шум от голямата и някой ден ще ѝ сменя и на нея вентилаторите, а засега просто я изключвам. За протокола, освен новите и сменените вентилатори има 3 броя 25 сантиметрови вентилатори - един отпред и 2 отгоре И на процесора температурата падна с около 3-4-5 градуса и сега стабилно стои на 35 градуса, а като го назоря нещо качва до 38 а преди стигаше до 42-43... а в стаята сигурно е 27 някъде - пуснаха ни най-сетне парното и аз се постоплих... т.е. спрях вентилаторната печка искам да кажа, но като цяло на краката ми е по-топло защото и магазина под нас вече е отоплен и някак се стопли всичко по-добре. Аз щастлив - а сега като довърша и един коняк ще стана още мъничко по-щастлив... Edited November 3, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Абе дедоо, ти май само вентилатори имаш в кутията.Дье ти е останалия хардуер? Поне правилно ли насочи въздушния поток? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Абе дедоо, ти май само вентилатори имаш в кутията.Дье ти е останалия хардуер? Поне правилно ли насочи въздушния поток? Той, дядо ти е от стар пръч яре..., той е пееечен... пикае в паница, ама не разплисква... хич не го мисли ти него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts