afx Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Такаам... 1. Заета жена няма, има нещастна (незадоволена) жена. 2. Погледни точка 1. Иначе.. не сме изпаднали до толкова че да си търсим гаджета из форумите... виж форум-срещите са друго нещо стига някоя жена да не се страхува от 10-15 разгонени индивида със съмнително минало.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 (edited) стига някоя жена да не се страхува от 10-15 разгонени индивида със съмнително минало.. Е ти пък изобщо не си със съмнително минало ,но явно искаш да ни разсмееш Даниеле как можа да го напишеш тва ве майна хахахахахахахах Edited May 2, 2006 by Murder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 вчера бях на свадба и хванах жартиера и съм много доволен от себе си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 вчера бях на свадба и хванах жартиера и съм много доволен от себе си Браво браво... абе най лошото всъщност е че не ти дават да го задържиш като сувенир поне последния път при мене така се получи.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 вчера бях на свадба и хванах жартиера и съм много доволен от себе си да не си бил на сваТба в асеновград?на сержанта? аз пък се мъча да откажа кафетата и вече цяла седмица пия само по едно-сутрин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 a az ot 1 sedmica sum izpu6il 4 cigari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 да не си бил на сваТба в асеновград?на сержанта?аз пък се мъча да откажа кафетата и вече цяла седмица пия само по едно-сутрин незнам за какъф сержант говориш попринцип младоженка е военен а празненството беше в Джиа Бийч ( на гребната база нов ресторант много хубава обстанофка по пътя за Острова само че има една отбивка в ляво за Джиа Бийч ) Браво браво... абе най лошото всъщност е че не ти дават да го задържиш като сувенир поне последния път при мене така се получи.... защо да не го дават ? аз си го взех след като се улови се слага на лявата ръка вече трима приятели сме хванали по един жартиер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Аз довечера ще си имам това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Като стана дума за гривна аз не съм си намирал а гаджето ми подари златна такава по случай 5 месечната ни връзка Също така аз се сдобих с чисто новичък цифров апарат Я ме запознай с тва твое гадже бре. Може и аз да намажа. . Шегувкам се колега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Я ме запознай с тва твое гадже бре. Може и аз да намажа. . Шегувкам се колега Надявай се... той jozo само ги върти мадамите без да пуска никакъв гювеч. @jozo - в някои страни от източна Европа, жените правят чудеса за пакетче вафлички, а за курсов проект на C да не говорим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Надявай се... той jozo само ги върти мадамите без да пуска никакъв гювеч. @jozo - в някои страни от източна Европа, жените правят чудеса за пакетче вафлички, а за курсов проект на C да не говорим... Еми казал съм съм ти че ще почерпя за курсовия проект на С.Сега ако изкарам и резутат под Виндовс тогава може откараш още някоя друга почерпка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 незнам за какъф сержант говориш попринцип младоженка е военен а празненството беше в Джиа Бийч ( на гребната база нов ресторант много хубава обстанофка по пътя за Острова само че има една отбивка в ляво за Джиа Бийч ) защо да не го дават ? аз си го взех след като се улови се слага на лявата ръка вече трима приятели сме хванали по един жартиер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Пристигнаха ми двата оригинални албума - Selected Ambient Works на Aphex Twin Edited May 26, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 днес си напраих класната по химия а от това ми зависеше оценката за годината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Бра0 мен пък неска ме изпитваха по 4 предмета всички от които разказвателни !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 аз пък най накрая съм задоволена,хах след 5 месеца бляне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Е па я си зех 4 изпита и на 2 ме срязаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 аз пък най накрая съм задоволена,хах след 5 месеца бляне И аз така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 аз пък най накрая съм задоволена,хах след 5 месеца бляне То биваше и да не разберем,че си задоволена.Явно целия форум винаги трябва да бъде осведомен кога си си хванала ново гадже,колко оргазма си изпитала снощи, как ти е дошъл месечния цикъл и etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 То биваше и да не разберем,че си задоволена.Явно целия форум винаги трябва да бъде осведомен кога си си хванала ново гадже,колко оргазма си изпитала снощи, как ти е дошъл месечния цикъл и etc. е стига де...посто момичето се радва А иначе неска ми върнаха 1 контролна и имам 3 по химия..срам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 То биваше и да не разберем,че си задоволена.Явно целия форум винаги трябва да бъде осведомен кога си си хванала ново гадже,колко оргазма си изпитала снощи, как ти е дошъл месечния цикъл и etc. на теб пък къв ти е проблема,що ли ми изглеждаш незадоволен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 на теб пък къв ти е проблема,що ли ми изглеждаш незадоволен ами помогни му в това отношение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 То биваше и да не разберем,че си задоволена.Явно целия форум винаги трябва да бъде осведомен кога си си хванала ново гадже,колко оргазма си изпитала снощи, как ти е дошъл месечния цикъл и etc. Бе и мен ме дразни понякога постоянното и "споделяне" на никого неинтересуващи подробности от личния и живот, ама ко да прайш... то си е такова. на теб пък къв ти е проблема,що ли ми изглеждаш незадоволен О да, проблемите на хората се заключават в наличието или липсата на постоянни оргазми и щом имаш отрицателно мнение за нещо задължително си незадоволен. Тази характеристка беше интересна като бяхме на 15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Бе и мен ме дразни понякога постоянното и "споделяне" на никого неинтересуващи подробности от личния и живот, ама ко да прайш... то си е такова. О да, проблемите на хората се заключават в наличието или липсата на постоянни оргазми и щом имаш отрицателно мнение за нещо задължително си незадоволен. Тази характеристка беше интересна като бяхме на 15. Еее най-накрая една женска, която да кърти мифки. Мноо ма кефиш sne6ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Взех виза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts