mIRCata Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Успях да си подам нещата за смяна на ЛК и шоф. книжка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Успях да си подам нещата за смяна на ЛК и шоф. книжка. Бързо ли стана? Интересува ме по-специално какво е положението с подаването на документите за ЛК и МП. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Бързо ли стана? Интересува ме по-специално какво е положението с подаването на документите за ЛК и МП. На мен ми отне около 2 часа, но при мен имаше усложнения заради книжката, и че плащах днес таксите - ако не се занимавах с тези неща - и по-бързо щеше да мине. Сега ако МП ти е изтекъл и трябва акт там е по-сложно, че правят акт, чакаш седмица. Не съм сигурен но може в този случай да те накарат да изчакаш ЛК и тогава да отидеш за паспорта ако си с акт. Но тези неща трябва да идеш на място да разпиташ за подробности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 бързо става особено ако чакаш за бърза поръчка , там в момента има по-малко хора за обикновенна имаше големи опашки аз се оправих за около час с всичко включително и банковите преводи , за паспорт също Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Благодаря много за информацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Имам служебна фанелка на ей тия добри хорица http://www.zkouknito.cz/video_12817_cihelna-2007-vezenska-sluzba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Взех си първият сертификат на Майкрософт. Нещо което отлагах дълги години. Сега заради това отлагане имам крайни срокове за полагане на една камара изпити... 2:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Ама колко бързи и акуратни са дружина Евентим, да му се не види... На втория ден и куриерът е на вратата: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 За Елтън Джон завиждам, та завиждам... Аз да се похваля, че уж на шега започнах да си търся работа/стаж, с идеята, че ще отнеме поне половин месец, а от втората организация, в която кандидатствах, ми се обадиха и непосредствено след интервюто ме поканиха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Взех си първият сертификат на Майкрософт. Нещо което отлагах дълги години. Сега заради това отлагане имам крайни срокове за полагане на една камара изпити... 2:0 3:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Браво, ЖИВОТНОО!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 3:0 Убий ги, Иване! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Убий ги, Иване! Вече започнах и следващата книга. Във вторник ми е следващият изпит. Направо съм се зомбирал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 3:0 Браво! Тия изпити хич не са леки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Получих(отново)разрешително за работа със секретни данни. Ванка, браво!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Получих(отново)разрешително за работа със секретни данни. Ванка, браво!!! Мерси на всички. Нали знаеш как се работи със секретни файлове на компютъра? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Мерси на всички. Нали знаеш как се работи със секретни файлове на компютъра? Нямам право да кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Взех поредният изпит. За точно една седмица взех 3. И трите с почти максималният брой точки. Вече се водя Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA). Но до никъде обаче не съм стигнал с плануваните изпити. Тепърва започвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Взех поредният изпит. За точно една седмица взех 3. И трите с почти максималният брой точки. Вече се водя Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA). Но до никъде обаче не съм стигнал с плануваните изпити. Тепърва започвам... Че за кога вече ги взимаш?! То верно че са "пожизнени", ама и 2003 доста остаря, кога ще го спират от подръжка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Ъъъъ. win 2008 server? И другите след него. Защо си мислиш, че е само за 2003? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Че за кога вече ги взимаш?! То верно че са "пожизнени", ама и 2003 доста остаря, кога ще го спират от подръжка? Защото 2008 не е одобрен за използване , нито Vista или 7. Специално тези сертификати ми трябват поради "специфични" изисквания от "клиента". Утре пак имам изпит и след него ще ми останат само 2 изпита до SE. След това ще направя ъпгрейд до 2008. Ъъъъ. win 2008 server? И другите след него. Защо си мислиш, че е само за 2003? За 2008 се водят MCITP и след това специалността. Примерно MCITP: Enterprise Administrator. MCSA и MCSE са само за 2000 и 2003. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Тъкмо в бъдеще като имаме проблем с клъстера ще знам кой да питам, че тука 2ма лаици докато го подкарахме се препотихме доста та чак се наложи да четем ръководството Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Ииииии интирнйет на село хахахахаха Ут Йевруком, р'ийш ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Взех си билет за Арминчоооооооо :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts