mIRCata Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Новата ми придобивка: http://www.sony.bg/product/t32-ex-series/kdl-40ex700 :punk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Откъде и колко? Изчетох му характеристиките и се зарибих нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 (edited) Деком на бул.Източен. Одеве го вързах към интернет и в момента преглеждам риплейте на Starcraft на HD в youtube. Голям кеф е. Във вторник ще ходя да си взема и Conax модул от Ентри и почвам да се кефя пълно на HD каналите. Edited April 3, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Днес ми беше ден за шопинг терапия: Уж отидох да си взема хубави накладки за предната спирачка, ама покрай другото се залисах и си купих отдавна лелеяната раничка - Deuter Superbike. После минах и платих видеокартата, която от два дена тествам - xFx nВдивия 8800 GT и за капак - като се прибирах - наааай-накрая намерих обезмаслител Meglio - търся го от няколко месеца по кварталните магазини и все кор... Щастлив Скорпи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 nВдивия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Разминах се със смъртта... или поне с тежки наранявания... Брутален късмет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Катастрофа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Мдам... Спукване на гума в завой! Не го пожелавамна никой! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 3d телевизия за 3$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 (edited) За тва ли ходи до софия бе.Пу че си.Ние се размазахме тотално да ритаме.Следващият път да си там ей Edited April 17, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Тази марка никой не я продава в Пловдив. Stealth технологията определено си струва всяка една стотинка... И да ти кажа - трудно някой може да ме задържи в града през уикенда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Знам де,ама все пак Гледай да не ги нацапаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 (edited) DELL 3008WFP :punk Една сбъдната мечта... май ако не се бъркам горе-долу като кафе-машината - от около 2 години я замислях тази "глупост" и най-накрая го взех. УБИЕЦ, ТРЕПАЧ, УНИКАЛЕН!!! Другите монитори получиха комплекси за малоценност просто. А да и максимизирането на браузъра остава в историята като че ли Edited April 20, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Щом те влече. Да ти е честит и да те изкара много години без проблеми, че ако си го взел от чужбина, както и предполагам, без БГ гаранция, сърцето ще те заболи ако му стане нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Взех го от чужбина именно защото БГ гаранцията беше колкото да си обърша задника с гаранционната карта. Под 24 светли/тъмни пиксела не се счита за гаранционен проблем - това как ти звучи? А и плащаш авансово 100%, време за доставка 20 работни дни и други подобни. Аз мога ли да им @*§*§@№§@*§*(@§№§@* таковата на нашите селски тарикати, а? Мога очевидно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Взех го от чужбина именно защото БГ гаранцията беше колкото да си обърша задника с гаранционната карта. Под 24 светли/тъмни пиксела не се счита за гаранционен проблем - това как ти звучи? А и плащаш авансово 100%, време за доставка 20 работни дни и други подобни. Аз мога ли да им @*§*§@№§@*§*(@§№§@* таковата на нашите селски тарикати, а? Мога очевидно... Я, ходи си лягай..., виш кое време е....! Иначе, да ти е честит! Страшна машинка е..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Взех си първият сертификат на Майкрософт. Нещо което отлагах дълги години. Сега заради това отлагане имам крайни срокове за полагане на една камара изпити... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Браво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Взех си първият сертификат на Майкрософт. Нещо което отлагах дълги години. Сега заради това отлагане имам крайни срокове за полагане на една камара изпити... Честито, Иване! Да ти върви леко и на останалите тестове! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Взех си първият сертификат на Майкрософт. Нещо което отлагах дълги години. Сега заради това отлагане имам крайни срокове за полагане на една камара изпити... Браво Иване! Честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Малък, сиво-чер каменояд. Или иначе казано - Шрек: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Калъф - не си гледал Приказка без край ми се струва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Гледай само да не го ожулиш.Иначе ЧНБ.След 2 месеца може да караме(ако имам достатъчно пари за хт2 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Uploaded with ImageShack.us Който пие печели! Да се лее рок!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts