po_taka Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 ами не знам дали го има и как се казва ама сам си открих топлата вода идеята ми е че имам 26843566 (масива по условие е най-много 134 217 728 елемента )обекта стек с приоритет, като подавам <обект>[<масив<[<брояч>]/5].push(<масив<[<брояч>]) като якото е че в стуктурата пазя data, брой повторения, *next; // така следя да няма повторения след това обхождам обектите и присвоявам съотвените стоиности на елеметите от масива ако ти е интересно, утре след като си нормализирам кода, да ти пратя да видиш ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 интересно ми е... ама само ако носиш на майтап и критики Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 (edited) ето ти я, че утре имам работа и може да забравя; ясно ми е че не е хич красиво или нещо такова, но целта на задачата е бързодействие на едноядрен процесор, като може да ползваш макс 1ГБ рам. и все пак това ми е чернова и е 5 часа сутринта (Едит от Midex) Edited March 6, 2010 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 ... целта на задачата е бързодействие на едноядрен процесор, като може да ползваш макс 1ГБ рам. Ха..ха...точно за дядо ти Мраз, който ползва само n-ядрени процесори и не по-малко от 64 Gb рам. П.П. И друг път не помествай в обща тема толкова дълги специализирани неща, дето само 5 човека си ги разбирате, а направо му ги пращай на ЛС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Ха..ха...точно за дядо ти Мраз, който ползва само n-ядрени процесори и не по-малко от 64 Gb рам. Той ако е направил алгоритъма правилно после може и да се направи да прави неща паралелно обаче е трън в задника последното. Другите процесори да си гледат тяхната работа, 1ния да се концентрира над алгоритъма на po_taka ще е добре П.П. И друг път не помествай в обща тема толкова дълги специализирани неща, дето само 5 човека си ги разбирате, а направо му ги пращай на ЛС. Аз така очаквах да направи. Ако искаш затрий последните постове аз му видях писанията и сега ще му пиша на лични. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 beta key за StarCraft2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Леко да не зомбясаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Ее това ми напомня на билета ми от Ин Флеймс(онзи ден го намерих) Иначе взех шофьорската книжка Пазете се,че ще ви газя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 И не забравяйте - никога не позволявайте да ви нарушават правата! +1 +ВИНАГИ си отстоявайте правата, дори когато просто нещо ви изглежда неморално (няма как всеки да знае кое е и кое не законно), колкото и да ви овещават "няма какво да се направи" и прочие простотии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Пуснах си 60 мегабитовата услуга на КуулБокс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Пуснах си 60 мегабитовата услуга на КуулБокс Не намирам подобна на сайта им. Каква е тази услуга? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Не намирам подобна на сайта им. Каква е тази услуга? Office free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 100 лв / месец ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Купих си DVD за компа.Асус.Старият ветеран (LG 8 годишен) излиза в заслужена пенсия.Макар че, като се замисля не му е много сигурна пенсията.Може и да продължи работа, до като умре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Сутринта карах ски до скъсване, а следобяд играх голф (сериозно игрище: 18 дупки, пар 72, 6800 ярда). Едва ли са много местата по света, където е възможно да се осъществи подобна комбинация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 (edited) Новата реколта - вече поотраснала и с презаредени батерийки Двамата смръдльовци (третия е на разузнаване в другия край на котешката къща, а пръстът ми който е извън кадър е заплашен от осмукване): Битката е на живот и смърт (по-умните нападат в тил): .....И както след всяка битка - следва отбой, похапване и.... дрямка..... Edited March 21, 2010 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Ах какви са сладури. Имах котарак с цвета на това в средата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Адаш, котетата са страхотни! Евала. Да са ви живи и здрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Pyrvite mi obivki za salsa veche sa gotovi,i sa nai-krasivite na sveta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 LG FLATRON W2243S http://www.picvalley.net/u/1671/149219902410948893401270052972oaxogJJGGxmIiEf09EYC.JPG Моят нов прозорец към виртуалния свят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) Честито.Аз пък с това: Все още ми е малко терсене, че я пуснах преди има-няма 10-тина минути, но определено е... много яка. П.П. Това е MX1100. Edited March 31, 2010 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 LG FLATRON W2243S http://www.picvalley.net/u/1671/149219902410948893401270052972oaxogJJGGxmIiEf09EYC.JPG Моят нов прозорец към виртуалния свят. Хе хе..., честито! Вчера по обяд и аз се сдобих с абсолютно същия - само, че в комплект с ново ПЦ и още не мога да им се накефя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Офъках се 0 номер за първи път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Честито, Миро! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts