kotora Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Ако не е тайна колко струва ,че гръмна миксера скоро И сега само в каната бъркаме всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Хайде и аз да се похваля Днес таман я завърших. Нови ключове, нови струни, магаренце. Тая китара беше черна на цвят, и в ужасно състояние. Захванах да я правя, щото грифа и е прав и си струваше. Поне като почвах мислех че си струва. Днес съм сигурен, че си струваше Много хубав звук вади. Аз доволен Часовете преминали в търкане, чистене, лакиране и т.н. и т.н. се отблагодариха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Ако не е тайна колко струва ,че гръмна миксера скоро И сега само в каната бъркаме всичко. 109 в Техномаркет. Много е удобно с купата, включваш го и той си бърка, а ти си правиш други неща през това време. Хайде и аз да се похваля Ахаааа... това обяснява някои неща Хай да ти е честита и повече свири и по-малко чети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Аз свиря доста, просто мислех че малко теория ще ми е от полза Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Killa'h , Кремонката е супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 4:0 за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 (edited) 4:0 и за мен! Четири 6-ци вече. Остават само още 3 оценки. Ръцете да му изсъхнат на този, който подписа заповедта да има оценка всеки семестър по всеки предмет, дори да е двусеместриален! Стискайте палци! Иначе днешната 6-ца е по Немска Класическа Философия, общо взето най-трудното за четирите години обучение. Edited January 30, 2010 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Да ми са честити новите джанти ОЗ Рейсинг Ето няколко снимки: Edited January 30, 2010 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Честито, това е хубава джанта. И на МеганЯ ще седят добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Честито, това е хубава джанта. И на МеганЯ ще седят добре. Благодаря.И мен мноого ме радват и исках точно спици и малко трудно ги намерих ама успях.Имам и гуми към тях и 16 болта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 И като сме на темата...още не съм се возил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 При това на цената на модел от не-професионалната серия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Взех изпита.Малко се пре.бах на едно кръстовище ама пак по лайсната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Утре трябва да ми дойде това: http://www.apple.com/magicmouse/ (т.е. в четвъртък) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Сапун? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) Утре трябва да ми дойде това: http://www.apple.com/magicmouse/ (т.е. в четвъртък) И за какво ти е пък това? System Requirements Mac computer with Bluetooth wireless technology Mac OS X v10.5.8 or later with Wireless Mouse Software Update 1.0* or Mac OS X v10.6.1 or later with Wireless Mouse Software Update 1.0 Existing keyboard and mouse for setup Two AA batteries (included) Да нямаш MAC и да не съм разбрал до сега? Edited February 10, 2010 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) S**T... това не го прочетох и реших че няма как да не тръгне на PC ... w00x не ме шашкай бе. Работело си: повече ей тука I have just purchased this new mouse yesterday as soon as it was available in Australia. I can confidently say that I have this mouse working in Vista x64 and x86. It was basically just a simple Bluetooth pairing. И тука: how to use apple magic mouse on a pc Edited February 10, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 (edited) И тука: how to use apple magic mouse on a pc People already have success using it on Windows 7 via bootcamp though. Bootcamp е програмата за зареждане на Microsoft операционна система на MAC. Макар че, без софтуера не съм сигурен как ще се получи, но ти ще споделиш. Ако ли пък не, ще ти обяснявам как да сложиш MAC OSX на PC. Edited February 10, 2010 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Сработи на Win7 и благодарение на любезните хора от uneasysilence.com и въпросната статия от линка работи дори скрола. Не че съм особено впечатлен, още повече, че нещо не се разбра с мойта машина и не тръгна на 2003 сървър но ще го преживея Иначе си е гъзария и половина мишката. Перфектно като за лаптоп - хем е плоска хем няма бъзикни ми се закача по bluetooth-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 А как се зарежда батерията? И прецизна ли е? Колко пари ти излезе? Ако решиш да я продаваш, свирни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 На второ четене - хареса ми. По-удобна ми е VX Revolution-a но това е друга тема. Батериите са 2 броя АА 1.5 волта, не се зареждат - или ако държиш си взимаш акумулаторни но е досадно като свършат да чакаш да се заредят а и с алкални май издържа по-дълго. Прецизна е и скрола е много удобен. Доста плоска е за разнасяне с лаптоп, няма допълнителни джаджи и ако лаптопа има bluetooth се закача безпроблемно с Win7. Цъка приятно, десния бутон го хваща правилно. Цената - 155лв с 2 бакшиш за куриера от официалния представител на apple за BG съм я поръчал: http://store.apcom.bg/apple-magic-mouse-p-1191.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Резолюция - dpi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Има ли значение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Има ли значение? VX Revolution-а не ти ли е малко манечък? Продаваш ли го? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 VX Revolution-а не ти ли е малко манечък? Продаваш ли го? Дума да не става! Нито него нито MX1100 нито обикновения MX Revolution си давам. Особено пък VX-a ми е най-удобната мишка която съм барал до момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts