BoqoJIa3a Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Аз пък искам да се изфукам, че на НГ се разцепих от кеф, а последните 2 седмици са ми мега яките и не ме ебе с къф телефон съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 (edited) Току-що се оказа че една моя съученичка с която седяхме през ред в 5 клас в лиляната (и която аз усилено зарибявах, ма не ми провървя щото ходеше със 7мокласник ) e процъфтяваща поп-фолк звезда . :blink: :blink: http://www.facebook.com/search/?q=bobcheva...3.3806510838..1 http://vbox7.com/play:de10d8b5 ПП. http://www.tiankov.com/index.php/performer...e/bg/aleksandra Edited January 3, 2010 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Е то че и аз познавам една от блока.Преди си играехме заедно като малки ся е поп-фолк певица.Става въпрос за Цветелина Янева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Само аз ли като я виждам ми се припокрива поне с още 6-7 други певачки дето не им знам имената?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Само аз ли като я виждам ми се припокрива поне с още 6-7 други певачки дето не им знам имената?! Не, но това не пречи да е чаровна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Грозна, натруфена пачавра с изглед на 40 годишна пърцуца. Всъщност познавам куп 40 годишни с много по-добър вид. Тази е отврат Сега като се замисля, ако някоя, която познавам стане подобен боклук бих се почувствал засрамен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 И на мен не ми харесва, но мисля, че минаваш леко добрия тон... все пак това си е наше мнение, че не го харесваме момето. И чак "пачавра" и ти да си засрамен от чужди действия... и ти май си пийнал тази вечер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Грозна, натруфена пачавра с изглед на 40 годишна пърцуца. Всъщност познавам куп 40 годишни с много по-добър вид. Тази е отврат Сега като се замисля, ако някоя, която познавам стане подобен боклук бих се почувствал засрамен А някоя от тях да е неженена, без връзка и да харесва по-млади мъже? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 И на мен не ми харесва, но мисля, че минаваш леко добрия тон... все пак това си е наше мнение, че не го харесваме момето. И чак "пачавра" и ти да си засрамен от чужди действия... и ти май си пийнал тази вечер Момък, стегни се моля те. А някоя от тях да е неженена, без връзка и да харесва по-млади мъже? Намират се. Само че в повечето случаи вече веднъж женени Всички около тая възраст харесват по-млади мъже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 А някоя от тях да е неженена, без връзка и да харесва по-млади мъже? А що трябва непременно да е неженена, то не пречи... П.П. ...и правилното е омъжена, ама карай...теб вече те разбрах, че си "би". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 (edited) Момък, стегни се моля те. Намират се. Само че в повечето случаи вече веднъж женени Всички около тая възраст харесват по-млади мъже А. Аз неомъжвани в сегашно време го казвах. В бъдеще не е проблем почти никакъв. Всеки прави грешки. Интересно. Освен да ти дам една снимка с контакти отзад и като седнеш на маса да я пускаш на обиколка. А що трябва непременно да е неженена, то не пречи... Е няма да развалям семейства сега. Крива поста е. Особенно като става въпрос за жена с която не можеш да имаш реално бъдеще в дългосрочен план. Edit: Midex, приемам поправката за женена и омъжена. Винаги съм ги бъркал. Като "женска" и "дамска". И не, не съм "би". Просто мога да посоча с пръст хубав мъж като го видя. Edited January 3, 2010 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 (edited) А някоя от тях да е неженена, без връзка и да харесва по-млади мъже? Що ти какво ще я правиш? Щом Десито Банова ще я връщаш съмнява ме да ти покрият критериите П.П. ...и правилното е омъжена, ама карай...теб вече те разбрах, че си "би". Тормоз до дупка, а? Не че не си го търсеше А. Аз неженени в сегашно време го казвах. Абе той за минало имаше предвид Е няма да развалям семейства сега. Крива поста е. Леле колко си заблуден... просто ми е трудно да ти обясня дори не-накратко... ама само да те запитам пък ти сам ще си отговориш - смяташ ли че зависи единствено от теб това? И кое те навява на мисълта че "ответната страна" ще почне да прави "планове за бъдеще в дългосрочен план"? Edited January 3, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 (edited) Raptor-е кога ще ни водиш на интелектуални срещи с твоите познати (дами). Не за друго, тебе да не те изкушават. Да отхвърлим от гърдите ти тая тежест... да не те затиска нощем под чаршафите Edited January 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Тя щом е тръгнала по чуждо, то ти тепърва ще и разваляш семейството, дам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Raptor-е кога ще ни водиш на интелектуални срещи с твоите познати (дами). Не за друго, тебе да не те изкушават. Да отхвърлим от гърдите ти тая тежест... да не те затиска нощем под чаршафите ХАХАХАХАХАХ - ти ще си интересен в тая схема ми се струва. Дефинирай между другото интелектуални срещи - интересно ми е. Аз пък напук отново прекарах новогодишната нощ с млади хора (19-25), даваха ми максимално по 26 години девойките - аз се усмихвах доволно. Между другото Мис Пловдив не знам защо бе решила да се гримира като гейша - мен лично ме уплаши. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Що ти какво ще я правиш? Щом Десито Банова ще я връщаш съмнява ме да ти покрият критериите Тормоз до дупка, а? Не че не си го търсеше Абе той за минало имаше предвид Леле колко си заблуден... просто ми е трудно да ти обясня дори не-накратко... ама само да те запитам пък ти сам ще си отговориш - смяташ ли че зависи единствено от теб това? И кое те навява на мисълта че "ответната страна" ще почне да прави "планове за бъдеще в дългосрочен план"? Е тя пък Банова щото е страхотна. Айде моля ти се. Какво ще я правя? Ще седна срещу нея и ще и изброявам косурите в очите. Защо да съм си го търсил не разбирам? Разбрах той за какво имаше на предвид. Ами в същност не съм заблуден хич. Смятам, че не зависи единствено от мен, но зависи до някаква степен, а това е ненужен риск. И нищо не ме навява на подобна мисъл, но тя отново е вероятност и ненужен риск. Можех да ти отговоря и по друг начин на последното, но щеше да е несериозно от моя страна и можеше да се приеме по неочакван начин. Тя щом е тръгнала по чуждо, то ти тепърва ще и разваляш семейството, дам Тя каквото иска да прави. Идеята е мен да не ме тормози съвестта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 (edited) Интелектуални в курсива на да се сети да си сложи възглавница между главата и таблата за да не нарани лака на спалнята. Ти какво очакваше. Впрочем не знам какви са ти впечатленията от 25-6 годишните, но моите са, че дори тези минаващи за "умни" са крайно ограничени, крайно прибързани в заключенията си и много едностранчиви. Edited January 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Споделям впечатленията ти в поне 85% от случаите. Като имаш предвид разбира се, че не визираме контигент на чалгатека, а "по-специални" деца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Споделям впечатленията ти в поне 85% от случаите. Като имаш предвид разбира се, че не визираме контигент на чалгатека, а "по-специални" деца. Абе какво стана по моя въпрос. Да ти приготвям ли снимка с контакти на гърба или ще ми ги разпратиш във фейсбук-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 А що трябва непременно да е неженена, то не пречи... П.П. ...и правилното е омъжена, ама карай...теб вече те разбрах, че си "би". Тва ми звучи като печка "Перник". Квито и дърва да метнеш - все ги гори. Не подбира Човека, към който е написано това - да не се засяга. Просто се майтапя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Курсовата работа е успешно защитена. Напуснах битката с Отличен 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Жена ми днес се сдоби със P2270... доволно евтин като за Full HD монитор... верно TN ама тя няма особени претенции Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Жена ми днес се сдоби със P2270... доволно евтин като за Full HD монитор... верно TN ама тя няма особени претенции Тцтц...да знаех, че такива подаръци правиш и аз щях се оженя за теб ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Тцтц...да знаех, че такива подаръци правиш и аз щях се оженя за теб ))) 'Шъ тъ имъм в прИдвИт ако обърна резбата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 За 300лв щом си дава дупето..... оферта си е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts