zlobil Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Капсулите и на Лаваца са доста скъпички, но аз пия по 1 кафе на ден, мога да дам малко повечко пари за качеството на кафето. А и основното предимство е, че нямаш никакво цапане, смяна на филтри, отмерване на дози - все неща, които веднага след ставане сутрин са ми особено неприятни аз говоря за кафе на зърна. такова което сам си го мелиш и си отмерваш доза каквато ти е най-приятна , за мене опцията кафе на капсули отпада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Също изпитвам някакви резерви към капсулованото кафе. На работата има такава машина - признавам, прави хубаво кафе, но за мен си е част от удоволствието търсенето на идеалното кафе, правенето на смески, различните дози. И... друго си е да натъпчеш цедката до преливане, да го пресоваш яко и после от първата глътка да ти изсъхнат чорапите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 И ти като мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 (edited) Сега ако кажете че мойта машина като си мели сама зърната и няма нужда да я тъпча и се убива кефа и ще дойда лично да ви начупа канчетата и на 2ма ви Иначе като реша да се местя в офис мисля баш машина с капсули да си взема по една много проста причина - няма нужда от чистене докато тази, която си мели кафето е леко нежна и не бих я поверил в чужди ръце. Хубаво е да се почиства редовно а не само да се изхвърля използваното кафе а с подобна машина един приятел наскоро бра ядове защото се запуши кофти просто защото 6 месеца никой изобщо не я е почиствал. Edited December 23, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Сега ако кажете че мойта машина като си мели сама зърната и няма нужда да я тъпча и се убива кефа и ще дойда лично да ви начупа канчетата и на 2ма ви Вервай ми, накъде около 9.99 / 10 от кефът и се губи! Дручко си е този каймак дето го прави машинката ти, да си го извадиш от джезвенце.... и ароматът и вкусът са други.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 (edited) понеже се издразних че си нямам кафе машина днес си направих доста интересен подарък за новата къща-доста скъп ама почти вечен.... пък и ми направиха добра оферта 3 вноски без лихва..... добре е Дедо аре да ги мерим коя прави по-добро кафе ? Тоuch-a ми допадна с тва дисплейче ама 400лв отгоре ми се видяха безмислена инвестиция Edited December 23, 2009 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 (edited) Тоuch-a ми допадна с тва дисплейче ама 400лв отгоре ми се видяха безмислена инвестиция Кеф цена няма... не е само дисплея... има и едно асансьорче което като го побутваш и вдига чашата с електромоторче. Вярваш или не аз като се заиграх с него и си умрях от кеф Галине, това с джезвето го знам но нямам толкова нерви да се занимавам а и не обичам да ми "хрупа" докато го пия... еспресо с мляко е това което ми прави кеф да смуча Edited December 24, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 понеже се издразних че си нямам кафе машина днес си направих доста интересен подарък за новата къща-доста скъп ама почти вечен.... пък и ми направиха добра оферта 3 вноски без лихва..... добре е Дедо аре да ги мерим коя прави по-добро кафе ? Тоuch-a ми допадна с тва дисплейче ама 400лв отгоре ми се видяха безмислена инвестиция Да не си си купил Робокоп бре . Майтапя се. Честито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Васко, минал си се - на Ники асансьора, даже може да се возиш ако ти е кеф, много е як. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 След последната дупка бях окалял фотоапарата...Сам си го разглобих и му оправих блокиратата механика на обектива.Много съм горд със себе си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Кеф цена няма... не е само дисплея... има и едно асансьорче което като го побутваш и вдига чашата с електромоторче. Вярваш или не аз като се заиграх с него и си умрях от кеф Галине, това с джезвето го знам но нямам толкова нерви да се занимавам а и не обичам да ми "хрупа" докато го пия... еспресо с мляко е това което ми прави кеф да смуча тва за асансьора тия тъпаци не ми го обясниха , иначе можеше да взема тая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 тва за асансьора тия тъпаци не ми го обясниха , иначе можеше да взема тая Не че се оправдавам но и на мен ми се сториха малко излишно парите се тази с тъч екрана и затова го накарах да ги сложи една до друга 2те просто за да се убедя че няма смисъл да ги давам излишно иначе по параметри и обяснения бях се навил да взема като твоята... но като ги видях 2те една до друга, и като се заиграх с асансьорчето и взех да се хиля като пача... побъзиках малко менюто на тази с тъча и реших че тъй и тъй наливам толкова пари поне да ги има тези 2те глезотии... асансьорчето не е кой знае какво защото се ползва веднъж на 2 месеца но все пак... а и като отчетеш факта че съм програмист... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Чесно казано не ме е яд кой знае колко. В смисъл и тъч-а ми допадна доста но не чак толкова че да дам още близо 400лв...... все тая машинката прави супер кафе. И най-важното като предположим че исках да си взимам ДОЛЧЕ ГУСТО и кафето излизаше 50-60ст. в най-добрия случай макар че САЕКО-то е по-скъпо разликата ще я избия за може би година....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Малиии Не бях ходил на зъболекар от 2 години и днеска настъпи деня на профилктичен преглед ( Много ме е страх от зъболекари) . И в крайна сметка нямам нито един развален зъб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 (edited) Айде за хубаво или лошо с нов мобифон! Edited December 29, 2009 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Честито... ама сега трябва да си правиш нов акаунт и да "пенсионираш" този Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Оф,аз трябваше да го пенсионирам преди 2 години,като си взех Н82-ката.Още ме е яд за т'ва телефонче. Ама дано новият има по-добра участ от стария. Иначе тва iGo-бахти кефа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Жената стана пълнолетна,ся пикираме от занзибар че утре работа ме чака :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Айде за хубаво или лошо с нов мобифон! Честито!!!Много добър избор. Надявам се и аз скоро да си взема този или от неговата серия на СЕ.Само ми се свидят мангизите ама ще видя може се прежаля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Айде за хубаво или лошо с нов мобифон! Честито, Пламка! Със здраве да си го ползваш. Радвам се, че се върна към семейството на SE, макар вече да не си sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Те админите могат да променят ника. Аз в т'ва семейство не знам дали някога ще се върна. След като съм пипал Нокия и HTC - трудно да сменя "стила" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Те админите могат да променят ника. Аз в т'ва семейство не знам дали някога ще се върна. След като съм пипал Нокия и HTC - трудно да сменя "стила" Не знам кое не му харесваш но като гледам на жена ми SE S600 единствено smart search-a му липсва и е значително по-удобно от Nokia 6700 примерно която е в пъти по-скъпа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Не знам бе, дедо, може да е милярдократно по-добър телефона, ама керемидката ми има всичко, от което имам нужда и всичко, което искам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Не знам бе, дедо, може да е милярдократно по-добър телефона, ама керемидката ми има всичко, от което имам нужда и всичко, което искам. Там е работата че всеки търси различни неща... твойта керемидка има количество повече неща от необходимото ми и в случая почват да ми пречат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 (edited) Мерси на всички ви за честитките! По въпроса за SE-може и да не са май-добрите телефони на пазара,но за сега нямам пари за нещо по-добро.А Експирията си ми е достатъчна като функции,само не ми харесва,че с тия триъгълни копчета наподобява 7500-призмата.Мислех си за HD2,ама... Нокия не си взех,понеже не можах да си харесам.Плюс това са по-скъпи. А Жоре,не се коси толкова за пари.Взимай и му се радвай.Някой път ако тръгна да си правя сметка,изобщо ши съ застрелям колко пари съм дал за неща,глезотии и т.н. Един познат от 2 години не си купува кола,щото "щяла да засегне бюджета му и да купува на приятелката си по-евтини дрешки,парцалки и т.н."(не казвам,че си от тия). Поздрави! Edited January 3, 2010 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts