kotora Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) Честито!На следващата форумна среща ще черпиш Edited December 9, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Пожелавам ти семейно щастие и това е един от най-хубавите постове които съм виждал - заедно с тези на др. съфорумници споделящи радостта си от бащинството/майчинството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Аз пък най-накрая се записах на Салса! И вчера бях на тренировка. Беше страхотно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 who cares ... едно българче в повече е на път да се появи измежду масата мангали , това е хот топик-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Честито да ви е. Безпроблемна бременност на майката, браво на бащата. Абе изобщо, радвам се за вас, много се радвам Да сте здрави да си гледате бебчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Е те това вече е хубава новина. Честито от мен, живи здрави и само спокойствие и силна храна и за 2ма ви. И въпреки че не е баш така както все го говоря и може при вас да не се усети никаква разлика, все пак вземете се наспете преди да се роди че след това си е***о капаците със спането Усещам освен поздравления и съчувствие в тоя пост Ти си помисли колко годишно ще ми сипнеш, че вече май синьо Джони трябва да пробваме . А сега жената както е бременна ако й се прииска кафе в 3 през нощта ще те викам тебе хахахах. Готви се в скоро време да ми идваш на гости, дано успея преди празниците. Нямаше как да ми доставите по-голяма удоволствия с тази новина, дори след прекарания уникален, първи за мен 8-ми декември, на сутринта като разбрах бях невероятно щастлив, останалото ще си го кажем, като се видим. Големи сте ми сладури. Ванчо особено. Само не разбрах отрезняхте ли горе като разбрахте или пак се напихте. Бях препоръчал шкембе Честито,Видене ! Това е най - хубавото нещо което може да се случи на човек. Пожелавам лека и безпроблемна бременост на булката, пък другото - като направим главите.... Галински, викам да почерпим Ники с ракия (имам една отлежала) и мезе кладница Както споменах, ще гледам да се съберем преди празниците, пък а ко не - след това. Пожелавам ти семейно щастие и това е един от най-хубавите постове които съм виждал - заедно с тези на др. съфорумници споделящи радостта си от бащинството/майчинството. Това верно е един от най-хубавите ми постове И трябва повече такива постове да има - действайте! Честито да ви е. Безпроблемна бременност на майката, браво на бащата. Абе изобщо, радвам се за вас, много се радвам Да сте здрави да си гледате бебчето Другата седмица ще се ходи на доктор вече. Надяваме се всичко да е в ред. Здраве да има, другото ще го оправим. --------------------------------------------- Благодаря на всички ви от сърце за пожеланията. от мен с този много добър кавър в изпълнение на ТЕД It's the beginning of a wonnderful journey... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен http://www.youtube.com/watch?v=nrZBVCT0F1Y Поздрав за бъдещия татко ! Не ви познавам лично,но наистина се зарадвах като прочетох новината.Бъдете здрави,щастливи,лека бременност на жената и да си обичате много малката душичка!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 (edited) 1.Вече имаме уред за компютърна диагностика на автомобили 2.Вчера навъртях чукнах 160 000-те км. на Мегана. Edited December 13, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Малко със закъснения го пиша мнението, но нямах интернет през последната седмица. Да се изфукам, че за 6 дена направих 20 гмуркания. 3 от тях бяха на ~50 метра дълбочина. Плувах на 2 пъти с делфини. Единият път на 15 метра под водата, а другият само с плавници и маска. Посетих между 5 и 10 потънали кораби. Направих 5 нощни гмуркания. И така в този дух мога да пиша цяла нощ. Уникална седмица прекарах, ще ми държи "влага" много време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Да се изфукам, че за 6 дена направих 20 гмуркания. Супер! Те тва е истината! Пожелавам ти още подобни прояви! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 (edited) Клиент ми изпрати календара си за 2010 - на всеки месец е сложил цитат от Джелаледин Руми. Страхотно е. Отделно от него получих и глинено гърненце, пълно със свитъчета със стихове на Руми, да си теглиш случаен стих когато ти скимне - много оригинален коледен подарък. Ето един подарък и за всички вас тук: как може да съм всички неща и нищо, и да не съм полудял? Но все пак ясно е, че тази калинка в тревата заявява: "аз съм" с моя най-скрит глас, а вятърът в своите криле ефирни, чудесни, изписва Твоето име. Edited December 16, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Завиждам Стиховете на Руми винаги са ми напомняли за една мисъл на Лоурънс Арабски: 'Бедуинът не би могъл да търси Господ. Той е уверен, че сам е част от него. Бог присъства във всяка негова дума, а ние наистина сме ощетили речта си, когато сме Го свели до къса и грозновата едносрична дума... ' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Това да не е Cruel plate mail of pedestrian mutilation + 10 vitality - 2 dexterity + 25% chance of survival + 150 damage vs old people + 150 damage vs children Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Имам си невероятна снимка на десктопа благодарение на едно хубаво момче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Взех си 2 x-mini ii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 (edited) Имам си коледен подарък от Mилото Edited December 20, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Днес, преди около час, направих невероятен и почти невъзможен за повтаряне удар на билярд и 6-7 човека които ни гледаха в денирото останаха с отворена уста, след това ми се скараха че правя джъмпоове и искаха да ни изгонят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Секс-кафе-машината Нескафе Долче Густо пристигна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ela Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 тази сутрин си имам две малки сладки пинчерчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Яна, искам кафе! А за p4ela - Честито за кученцата. Обожавам кучета, които не са минали теста за котки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Секс-кафе-машината Нескафе Долче Густо пристигна и аз бях твърдо решен да си я взема ама като видях цените на дозичките и се отказах. за тия пари ще пия възможно най-скъпото кафе което може да се намери в БГ Само за справка Лаваца излиза не повече от 10-12ст. кафето..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Моят подарък от Милото ЕДНО; ДВЕ; ТРИ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 и аз бях твърдо решен да си я взема ама като видях цените на дозичките и се отказах.за тия пари ще пия възможно най-скъпото кафе което може да се намери в БГ Само за справка Лаваца излиза не повече от 10-12ст. кафето..... Капсулите и на Лаваца са доста скъпички, но аз пия по 1 кафе на ден, мога да дам малко повечко пари за качеството на кафето. А и основното предимство е, че нямаш никакво цапане, смяна на филтри, отмерване на дози - все неща, които веднага след ставане сутрин са ми особено неприятни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 (edited) Най-много искам: с капсулки, ама 600 кинта беше машинта доколкото намерих инфо Обожавам Lavazza... Edited December 22, 2009 by BoqoJIa3a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts