glory Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Жорко готви мусака! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 От шпилка, две гайки и стар челник си направих стойка за глава за камера, която принципно струва около 150$. Няма как да не съм доволен от себе си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Установих, че класически часовници със стрелки адски много ме дразнят, ако ще и да са супер тузарски, затова напоследък търсих многофункционален часовник, който най-вече да предлага световно време в различни часови пояси и разни други полезни функции и най-накрая се спрях на Casio Pathfinder Tough Solar Atomic Titanium PAW1300T-7V. Много здрава и най-вече изключително полезна машинка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 godfather Suunto не ти ли харесват ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 godfather Suunto не ти ли харесват ?!? Харесват ми доста, даже първоначално точно за Suunto си мислех. Обаче те са повече със спортна насоченост. Няма я най-важната функция, която ми трябва - бързо прехвърляне през голям брой часови зони с показване кодовете на съответните градове. Освен това Tough Solar (зареждане от ежедневната светлина и на практика липса на нуждата да се сменя батерия изобщо), както и World Atomic Timekeeping (автоматично сверяване на часовника по радиосигнал в доста места по света) са другите две функции на Casio, които много ми допаднаха. Вече барометъра, компаса и термометъра са допълнителни полезни глезотийки. А, забравих и за тънкия титаниев корпус на часовника, което също е забележителна характеристика. Ако не е тайна, какви пари е тази красота? Не е скъп, при нас е само $350 пари - напълно прилична цена за подобна машина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 (edited) Ако не е тайна, какви пари е тази красота? Сигурно струва колкото телефона и компютъра ми взети заедно, ама От много отдавна не мога да си намеря часовник със циферблат (мразя стрелковите), който наистина да ми хареса... иначе да се изфукам, че смъкнатата ми кожа показва първи признаци на възстановяване :] Edited December 6, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 500 пара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Установих, че класически часовници със стрелки адски много ме дразнят Като изключим че адски много ме дразни каквото и да е да ми тежи на която и да е от ръцета и възможно най-тънката халка сменям през 2 часа ту на едната ръка ту на другата... ако някой ден се прежаля да си взема часовник евентуално нещо абсолютно изчистено и възможно най-малко и леко... примерно нещо такова: Възможно най-тънко, леко и здраво. ПС: Само размишлявам на глас де, близките години не се очертава да си купувам какъвто и да е часовник още по-малко този от снимката... засега за справка "точно време" (и коя дата сме аджеба) телефона ми върши перфектна работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Стокката за глава издържа изпитанията, сега мъдрувам за хидрбокс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 ЩЕ БЪДА БАЩА! Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ха! Е те ти изненада! Е, честито, Видене! 'Си жив и здрав, 'ти е жива и здрава и жената и да ти се роди живо и здраво дЯтето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 ЩЕ БЪДА БАЩА! Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Е те това вече е хубава новина. Честито от мен, живи здрави и само спокойствие и силна храна и за 2ма ви. И въпреки че не е баш така както все го говоря и може при вас да не се усети никаква разлика, все пак вземете се наспете преди да се роди че след това си е***о капаците със спането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Eх, че хубава новина Raptor! Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Супер новина! Пожелавам безпроблемна бременност и да ти е живо и здраво бебчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен честито. при толкова отделено време за изработка, няма начин продуктът да не е сполучлив. да сте живи и здрави и нека всеки бял косъм да си заслужава добрите спомени. Edited December 9, 2009 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Честито и от нас тримата ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Нямаше как да ми доставите по-голяма удоволствия с тази новина, дори след прекарания уникален, първи за мен 8-ми декември, на сутринта като разбрах бях невероятно щастлив, останалото ще си го кажем, като се видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Това е чудесно! Много се радвам за теб, бъдете здрави всички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Честито и да не се примирявате само с 1 ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Супер новина Честито и да сте живи и здрави ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Честито и от мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Честито !!! Мога да ви пожелая само здраве и хубави моменти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) Наздраве на всички приятели и съфорумци от мен Честито,Видене ! Това е най - хубавото нещо което може да се случи на човек. Пожелавам лека и безпроблемна бременост на булката, пък другото - като направим главите.... Edited December 9, 2009 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Честито и от мен!И нека да са 2 за да е по-весело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts