w00x Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Да бе, ясно ми е ама след 1 година мълчание, изведнъж се появява някакво такова излеяние, което даже не е на място. Малко странно ми се вижда. 1. Темата е сбъркана. 2. На същият компютър има и друг потребител и просто е объркал акаунтите. макар че, за да има благодарности за нещо, това нещо трябва реално да се е случило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 ей споко бе, това ми е булката, какво толкова странно видя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 ей споко бе, това ми е булката, какво толкова странно видя? Аааааа. Съжалявам. Ясно от къде идва объркването. Извинявам се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 (edited) Похвалвам се и аз: http://www.taniaimarto.com/ Честито и от мен! Пожелавам ви много любов, щастие и търпение ей споко бе, това ми е булката, какво толкова странно видя? Аз и това го стоплих без да чета надолу w00x, всичко е от количеството бира - или ти е прекалено малко или прекалено много Edited October 27, 2009 by TAZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Аз и това го стоплих без да чета надолу w00x, всичко е от количеството бира - или ти е прекалено малко или прекалено много Нищо не съм пил. Просто от много цъкане, не съм обърнал внимание, че мнението е под пожеланията, а факта, че беше и от друг човек, напълно ме хвърли в друга посока. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Похвалвам се и аз: http://www.taniaimarto.com/ Малък, малък град и още по-малък форум... Честито на Таничка и Марто Все така влюбени и заедно Марто, Таничка е от най-прекрасните хора, които имам честта да познавам... Ти си голям късметлия. Бъдете много щастливи заедно завинаги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Нищо не съм пил. ... Виждаш ли - явно е трябвало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 (edited) Съжалявам за качеството e51 Edited October 31, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Най накрая - имаме си вратички на кухненските шкафове! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Айде сложихме зимните гуми. Да видим Continental що за стока са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 (edited) Айде сложихме зимните гуми. Да видим Continental що за стока са. И аз ги сложих днес,ама сложих Мишелин Алпин. Континентал имах на старата Вектра.Не бях особено очарован,ама при теб дано са на добре нещата. П.П. Пеше,на к'ва кола ще ги търкаляш? Edited October 31, 2009 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Той ги е сложил на ... друг вид превозно средство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Той ги е сложил на ... друг вид превозно средство. Уф,верно бе,да са е@а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Уф,верно бе,да са е@а. Ако нещо не ти се получи, има опция за "Обади се на приятел" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Ако нещо не ти се получи, има опция за "Обади се на приятел" Аз мислех за помощ от публиката,ама ако имам зор,щИ звънна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 (edited) Много се кефя на дреболийки и откровенни глупости понякога ПС: Докато го напиша това се сетих че мога да намеря още подобни в ebay и си харесах още няколко подобни... мъка мъка... Edited November 3, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Вчера взех LPI 101 и съм доволен. След още 1 месец смятам да взема и 102 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 честито. на мен ми предстои Novell Certified Linux Administrator... на опънфеста ли го държа? колко ви взеха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 честито. на мен ми предстои Novell Certified Linux Administrator... на опънфеста ли го държа? колко ви взеха? Да, както беше писано в linux-bg.org изпита беше 61 евро или 120лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 TED x Bulgaria вече си имам билет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 TED x Bulgaria вече си имам билет Браво. Доста интересни неща съм гледал в техни видеота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 (edited) Днес се записах за студентска бригада в Америка w00x фукам се, тъй като от малък имам някво желание да посетя пустата хАмерика, та затва. Г/д съм наясно с това какво ме очаква там и не е толкова розово - работа, работа и спане Edited November 12, 2009 by clio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Днес се записах за студентска бригада в Америка Не се фукай прекалено рано, че като се връщаш, може да пишеш в обратната на тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 (edited) Ето и телефонска снимка (естествено с отвратително качество.... меко казано): Сменях гумите и по препоръка на майстора оставих оригиналните джанти на летните гуми и сложих тези на зимните. Не е ясно колко са хубави ама поне са евтини Не са баш същите - има и малко черно а само най-изпъкналата част е лъскава обаче мен много ме кефят въпреки че ги сложих на сляпо 'щото първите които ми предложи нямало налични и му казах да слага каквото има (ужким метални исках ама нямаше) Edited November 17, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Взех си изпита пред даи кормуване днес Всичко от първия път без финтове Много съм щастлив хах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts