pazu Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) на някои модели се получава много сполучливо. Да ама ся лексус , дето претендират за класа от ранка на мерцедес , така да се изложат , слагайки ги фабрично на тоя модел ... Edited August 21, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Да не говорим, че има доста модели автомобили, които вече от завода излизат с такъв тип стопове. Я пак..... Сигурен ли си че са същите или поне подобни .... щото аз не То и ауди излизат с диодни ленти под фаровете ама сам се сещай като си ги направиш в домашни условия или от китайският тЮнек магазин какъв ще е ефекта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Я пак..... Сигурен ли си че са същите или поне подобни .... щото аз не То и ауди излизат с диодни ленти под фаровете ама сам се сещай като си ги направиш в домашни условия или от китайският тЮнек магазин какъв ще е ефекта. Я пак... Поне някой път като незнаеш си признай.Ето ти едно БМВ например цък. Или тва са сигурно сега ЛЕД стопове или обикновени. Edited August 21, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Дай да сравним и едни допълнително слагани диоди като на новите аудита , гледам в Ибей ги има по 30тина $ ..... И.... това БМВ е най-грозното в историята като цяло , нормално е да му сложат и грозни фарове и без това най-вероятно никой не би си купил такова И всъщност ти говореше за нови коли които излизат от завода така нали ? Това бмв е на 12-13 години..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Има разни Тойоти и Мазди ама не ги знам кви са пък и ме мързи да ги търся.Ако си се загледал по улиците ще ги видиш.Даже ако се не лъжа и на Сеат Ибиза незнам коя се води около 2000 и незнам коя си година също е с кристални стопове. Да бе никой не си купува такива затва ги карат. Ето го Сеата.Тук са червени ама съм ги виждал и черни цък. Edited August 21, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Злоби, много си интересен. Ами нали ако си излизаха заводски с кристални после рацерите няма какво да тунинговат? Всъщност истината е друга: Когато китайците измислиха кристалните стопове, пратиха на японците да ги слагат на Лексус с рекламна цел, та така и до днес... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Както кажете..... Добре че тука в БГ нямаме много пари всички да карат Бентли че тогава си представям какви работи щяхме да им кичим..... УЖАС !!! Аз отивам до викиват да взема 2 метра светещ маркуч и ще пробвам да направя моето ауди като Р8..... пожелайте ми успех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Ето и аз се фукам: Готина пантофка... има ли втора или ти е тек? П.С. - ааа ето я там зад каплата... чифт са. браво. с радост да си ги носиш... ама по-добре разкарай колилоту че не се виждат дубре от него... Edited August 21, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Tui ne e pantofka, a chehul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 До тук прочетох само 3 хубави новини... 1. Честито на Чефо и Джозо! Надявам се догодина и аз да се присъединя към вас! 2. Честито на Лаури!!!!!!!!!!!! 3. Честито на Пазу! Вече няма да кара из Пловдивските пътища! (Май това трябваше да е на 1во място...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Баш в Пловдив ще кара... заради последната му изцепка баща му го баннал един семестър без голф... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Ама цял семестър няма да е тук... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Аз пък съм в едно много приятно хотелче на Боровец и се радвам на чист и хладен боров въздух... А след малко и на един Хайнекен ще почна да се радвам, но първо да взема едно джакузи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 До тук прочетох само 3 хубави новини...1. Честито на Чефо и Джозо! Надявам се догодина и аз да се присъединя към вас! 2. Честито на Лаури!!!!!!!!!!!! 3. Честито на Пазу! Вече няма да кара из Пловдивските пътища! (Май това трябваше да е на 1во място...) Догодина и теб ще те правим със същата диагноза като нашата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Братчеда ми подари машинка за цигари. Вече тровенето ще ми излиза по-евтино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) След като ми скъса нервите скапаната ми мишка, днес я напънах по-яката и... Първо установих, че тъпанарите от Делукс (евтиното дето излизало скъпо), са сложили болтчетата, за захващане на основата под "плъзгачите", тоест лепенките, позволяващи по-лесно движение на плъха. След това, кръцнах проблемното парче кабел, което го бях хванал, че прекъсва, запоих си ги кабеляците, нааааааааааай накрая разпоих шибания диод, благодарение на който скролера ми светеше в много c0o1 виолетова светлина, дори и при изключен компютър, което разбира се ми помагаше да спя спокойно. Накрая за наказание изкъртих логото на Делукс. Мамицата им! Сега плъха работи задоволително. И най-важното - НЕ СВЕТИ! Тази нощ ще спя без да изключвам ключето на захранването... Ред: Младежо ти правиш ли разлика между лазерна и просто оптична мишка? Щото едното е лазер, другото обикновен светодиод. Второто повече го бърка подложката... Edited August 21, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Аз мишката си я ползвам на покривка от плат и нямам никакви проблеми с движението. Макар, че покривката е шарена, лазерчето не се бърка. От много години я имам тази мишка, ама Logitech си е марка на положение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Ето го Сеата.Тук са червени ама съм ги виждал и черни цък. Червени и черни са ок обаче бели са ужас - особено на черна кола е абсолютно циганско но това си е мое мнение. Един комшия има Mitsubushi Outlander и оригинално фаровете му са бели и ми стои някак не на място, но пък са LED половината а и е заводско така, но като видя подобно нещо на черен голф или вектра - no comments... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Станах в 10....Това не ми се е случвало от месеци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Станах в 10....Това не ми се е случвало от месеци. Тв'а щото спря цигарите и пиеньето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Всъщност - да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Снощи пих 40 годишно червено вино, естествено газирало се в бутилката си. Уникат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Като стана на 40, ако е оцеляло - и аз ще пия такова :Р Ама след 25-тата годишнина на виното, виновника (баща ми), сподели, че е добре да запазим малко и за евентуалната сватба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Да ви се изфукам, че вече съм водолаз с квалификация CMAS**. Ако всичко е наред утре или в четвъртък ще направя и първото си нощно гмуркане. Ще изплуваме в дискотека Зангадор в Китен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 ХАХААХАХХАХАХА! Няма ли шанс да изплувате утре около Варна, че да се видим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts