glory Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Картофената ми яхния стана супер!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Понеже тази вечер във форума има повече "жени", искам да се изфукам, че ми изрисуваха ноктите на ръцете с много хубави бели цветя и понеже ми е известно колко се вълнувате от този факт ще пожелая на всички: Лека нощ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 ама като казваш "жени", имаш предвид жени или "жени" (T-girls, shemales etc)? и ти в коя категория си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hard.talking.style Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Къде пък те бърка у аналното отверстие кой какъв бил...жена нямаш ли си, копеле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Температурата ми спадна и спрях да изхвърлям безразборно течности от тялото си. Вече се вижда светлина в тунела. Обаче не тая, дето им се иска на някои съфорумници. Къде пък те бърка у аналното отверстие кой какъв бил...жена нямаш ли си, копеле Летящ старт, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Летящ старт, а? Перманентен при това. И за да не съм тотално извън темата - обадиха ми се от Бултрако, че е пристигнала предната лява вежда на новата ми Хондичка, която толкова грозно счупих на магистралата преди 3 седмици. Ще стане отново красив Сивик без забележки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 (edited) Къде пък те бърка у аналното отверстие кой какъв бил...жена нямаш ли си, копеле копеле може да е на майка ти сина... де се пръкна и се намъкна веднага у разговора неподготвен... репликата ти може да влезе в списъка "most famous last forum posts"... Edited August 6, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 И за да не съм тотално извън темата - обадиха ми се от Бултрако, че е пристигнала предната лява вежда на новата ми Хондичка, която толкова грозно счупих на магистралата преди 3 седмици. Ще стане отново красив Сивик без забележки.Е сивик ще стане, но красив.... дизайнерите му са се погрижили това да не е възможно Иначе хубава количка била, пък и нова, безаварийно да я караш занапред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 ...но красив.... дизайнерите му са се погрижили това да не е възможно Ееее, стига де...предполагам, че Любо не кара такава. Новият Сивик си е направо красавец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Midex, тази е грозната версия Ето го моето бижу - клик - както съм писал във поста си - съжалявам за лошата снимка. Идеята ми в по-горния пост е, че сега в момента Хондата е със счупена на половина предна лява вежда, но днес ще ми бъде сменена. Мерси за пожеланията Aquila, дано е безаварийно занапред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Най-искрено ти завиждам! Между другото, къде живееш и къде държиш ключовете за колата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Най-искрено ти завиждам! Между другото, къде живееш и къде държиш ключовете за колата? хехе, аз вече трябва да правя списък на желаещите да ми лишат от това японско чудо, че ставате много - не знам как ще си я поделяте Лайффийл знае къде живея - обърни се към него. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 От утре почвам стаж като барман в Darkside в Тракия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Кви са горе долу цените на подобни курсове, щото и аз съм се замисля за нещо подобно Иначе аз съм взел успешно един изпит на който се бях явил за сертификат по френски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Кви са горе долу цените на подобни курсове, щото и аз съм се замисля за нещо подобно Иначе аз съм взел успешно един изпит на който се бях явил за сертификат по френски. Ми мястото , където аз съм записан - 180 лв. барман + сервитыор , ама то от сегашната група дето сме само за бармани сме мераклии и май само тва ще караме Иначе имало такива курсове и в новотела , ама както се сещаш там ще е доста по-скъпо :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Нова пералня + нов принтер + нов алкохол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 18-ти рожден ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Да си жив и здрав , желая ти щастие и много усмивки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Кви са горе долу цените на подобни курсове, щото и аз съм се замисля за нещо подобно Иначе аз съм взел успешно един изпит на който се бях явил за сертификат по френски. Искат владеене на чужд език за бармани? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Искат владеене на чужд език за бармани? Освен да си лягаш вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Освен да си лягаш вече. А лекарствата да си вземе ли...или само да изгаси преди това лампата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 (edited) А лекарствата да си вземе ли...или само да изгаси преди това лампата? Аааа. Толкова навътре с наблюдения над постовете не мога да ида. Питай утвърдените лица. Дето след едно изречение си им като разгърната книга. Нито го знам дали седи на загасено, нито го знам дали се тъпче с хапчета. Само виждам, че му се спи. Нещо не асимилира добре написаното. Edited August 7, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 И крачетата да измие преди да изгаси лампата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 И зъбите си измих и краката и ушите и изобщо всичко съм си измил, сега почвам да си пия "лекарството" но още се колебая между Glen и Jack, но отивам и което хвана то ще е... и след като си го допия ще си лягам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 (edited) Днеска изцяло си разглобих клавиатурата и измих всичките боклуци. Не беше отваряна от 7 години. Запуши ми се цедката на мивката като изтърсих боклуците. Ужас. Жалко, че не могат да се махат копчетата, че да я измия по-хубаво. Останаха ми 3 болта след пълното сглобяване. То толкова лентови кабели и болтчета в клавиатура не бях виждал. Гледах, гледах, но не намерих къде съм ги забравил. Сега си функционира без проблем. Сега като пиша това съобщение обаче, виждам, че някои от бутоните не сработват от първия път. Дано се оправи с времето, че не ми се разглобява пак. Edited August 8, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts