err0r^ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Wow! Какво е това? Не ти и трябва да знаеш... Някой ще има много излишна енергия в събота :allien. Дори бих казал прекалено много,защото това ми е сигурно,а колко ли още неща може да изкочат до партито и на него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Изтърсих се 57 кинта за шапка дето ще нося максимум още месец и половина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Wow! Какво е това? Екстази! Не ти и трябва да знаеш... Дори бих казал прекалено много,защото това ми е сигурно,а колко ли още неща може да изкочат до партито и на него... В Плазма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Екстази!В Плазма? Там ще да е! Мислех в София да се разпорим наща бригада,ама няма нищо за което да си заслужава тая събота,а и без тва в София излиза поне с 50лв. по-дебело(без екстри :Р) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Там ще да е! Мислех в София да се разпорим наща бригада,ама няма нищо за което да си заслужава тая събота,а и без тва в София излиза поне с 50лв. по-дебело(без екстри :Р) tи верно ли си 87????и гълташ бонбони??? няма как да не се изфукам-взех най-шибан*** изпи и то с добър!просто не мое се говори с мен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Взех си изпита и живот и здраве след 1-2 седмици ще съм лицензиран шИфьор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Аз пьк сьм с 2 ГСМ-ма най-голямото гьзе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 tи верно ли си 87????и гълташ бонбони??? Баш пък ти ли се намери да го коментираш.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Фанах 5 по химия при Антоанета Стамболджиева батееееееее.Малее който е учил в голямата лиляна последните 10-15 години химия при нея знае кфа рядкост е да имаш повече от 3.50 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 (edited) Фанах 5 по химия при Антоанета Стамболджиева батееееееее.Малее който е учил в голямата лиляна последните 10-15 години химия при нея знае кфа рядкост е да имаш повече от 3.50 . Човечееее ... тая жена ми е писала шестица ве ... и осем четворки след тва Редовната и реплика:"И повече можеш ...".Две години мъки при тоя човек и нито един ден не отсъства Edited February 12, 2006 by BoqoJIa3a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Видях темата за бръсненето на главите и реших да се похваля, че косата ми достигна относителна дължина от 41см Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Видях темата за бръсненето на главите и реших да се похваля, че косата ми достигна относителна дължина от 41см Браво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Видях темата за бръсненето на главите и реших да се похваля, че косата ми достигна относителна дължина от 41см това какво ще рече?докъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 това какво ще рече?докъде? Ами моята, когато беше 60-65 см минаваше кръста. 41 см вероятно е малко под плешките. Зависи от височината... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Ами моята, когато беше 60-65 см минаваше кръста. 41 см вероятно е малко под плешките. Зависи от височината... Като си подстригах моята коса беше 65 см и ми стигаше до плешките горе-долу. Иначе да ви се похваля! Взех си и последния шибан изпит!! Резултата е 3:1 в моя полза. По-късно ще ходя да ме препитат за конкретната оценка, но 3 съм вързал :]] Двата трудни изпита ги взех (на единия съм единствен от групата си), а на по-лесния не се явих ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Като си подстригах моята коса беше 65 см и ми стигаше до плешките горе-долу. Ти явно си бил със силно накъдрена коса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) В събота съм на Преслава и си купих 4 дъвки. Не мисля че това е бил замисла на темата.Айде да се похвалите с нещо по така да ми...примерно да сте взели някакъв изпит.да сте спечелили от латарията(тука задалжително искам да разбра заедно с адрес и т.н ) някво важн сабития..А вие единия си взел бонбони(3). жив и здра да си приятно прекарване ама........!!Другия косата му била 80 санта..още толкова да ви порасне ..ама тва за хвалене ли е?! накарахте ме и мен да пусна офф топик..... Edited February 17, 2006 by BoFFo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 В събота съм на Преслава и си купих 4 дъвки. Не мисля че това е бил замисла на темата.Айде да се похвалите с нещо по така да ми...примерно да сте взели някакъв изпит.да сте спечелили от латарията(тука задалжително искам да разбра заедно с адрес и т.н ) някво важн сабития..А вие единия си взел бонбони(3). жив и здра да си приятно прекарване ама........!!Другия косата му била 80 санта..още толкова да ви порасне ..ама тва за хвалене ли е?! накарахте ме и мен да пусна офф топик..... Всеки с постиженията си бе Не може всички да намираме лекарство против спин и да ставаме милионери. Има хора дето се радват ако са спасили някоя пИпИруда от удавяне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Пък аз... таковата... не, че нещо, де... ама изкарах девет шестака от девет изпита тази сесия и малко се чувствам ей така: цък, цък Аз пък от цялата сесия искарах опщ успех 4,10 4,20 някъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) kopche,смятам,че след като се похвали с такова нещо,трябва да почерпиш Не се случва такова нещо на всяка сесия./аз не съм нагъл / Edited February 17, 2006 by velvet_underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Зех си един от най-гадните изпити във Виас...при това с 5-ца Повече от доволен съм:):) Така ми остана само една тъпа икономика да вземам .....а да и си имам и ново гадже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) като сте почнали да говорите за изпити...и аз да се похваля, че свърших сесията при резултат 3-1...третия взет не се знае с колко , но при 7 страници вярвам, че има за 3-ка... наздраве... Edited February 17, 2006 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Айде като говорите за сесията-и аз си взех всички изпити...миналата година,и ми се признават през тази kopche,това с безпаричието явно е отличителна черта на всеки студент през февруари месец....демек днес ми свършиха парите,имам 3 лева в джоба,не виждам как ще изкарам до вторник.Предлагам ти да направим организация,подкрепяща студентите в нужда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts