RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Не знам сега да се изфукам или да се оплача, че веднъж го направих и цъфна Пламен колко го дъвках лично аз за тия прояви.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 ок. my bad. take it off the record. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Има време за вас младите модератори...ще се научите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Пламен е на .... Има 20 годишен син. Не бъди толкова сигурен че сме млади. На мен специално ми виж регистрацията. Мембър номер ....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Много добре знам, кой колко е млад и откога е тук Ама като модератори колко стаж имате, а? Годинка направихте ли? Всичко естествено е в кръга на шегата, да не се засегнете нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Няма бе, ама глей ся - спамим ЕДИТ: Симпатяга си бил винаги, но хайде сега помисли какво означава да ПОЗНАВАШ Форума. Дали е наложително да имаш стаж в Екипа? Сещам се за поне 20 човека, които минаха и заминаха. Сещам се за повече от 20 човека, които познавам лично чрез Форума и са ми гостували. Тече... всичко тече... Някои остават. 7 години - ти си от старите юзъри, какво ли не мина през ТОЗИ Форум ЕДИТ: А той е и по-стар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 и това... но най-вече имах предвид, че е кофти да се отговаря на пост, редактирайки поста. ако ще прави забележка - да. но вместо reply да се прави edit на поста... Да, за това съм напълно съгласен. Много е дразнещо тъй като в повечето случаи се изпуска. Но може някой да го прави от страх да не го обвинят в спам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Киро - 6 бири от мене по твой избор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Сега с кво се фукате ? Може би трябва да се баннете самички или... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Правилно Васко забелязва..... Пусто не моим съ нъказъ помежду си... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Киро - 6 бири от мене по твой избор По темата - хваля се, че спечелих 6 бири Aко може да са: 1x Laško 1x Ozujsko 2x Jelen Pivo 1x Becks 1x Stolichno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Може и ЩЕ СА. Ела си жив и здрав и посочи откъде да ги взема, ако ги няма ще ти ги доставя! Във Воденицата едва ли ще ни ги предложат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Дубъл хвалба:No more CRIPPLED IDIOT IN DA TUB! Лееелеее.... колко сексапил събран в една вана само...... Честно, ако бях една мадама щяхме да се хванем с жена ти за плитките.... цъ цъ цъ цъ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 По темата - хваля се, че спечелих 6 бири Aко може да са: 1x Laško 1x Ozujsko 2x Jelen Pivo 1x Becks 1x Stolichno Сега си мисля дали пък на Мостово не можеш ги изпи Галинскииии - нямат срама тия идиоти бе, РАЗПИЩОЛИЛИ са се пред публиката хахаха Аз не съм като мобстъра да се крия щателно, няма какво толкова да се скрие. Все още чакаме eos, която си мисли, че не зная това, която тя си мисли че не зная Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 (edited) Пламен е на .... Има 20 годишен син. Не бъди толкова сигурен че сме млади. На мен специално ми виж регистрацията. Мембър номер ....? Как си потребител 12, след като съм се присъединил преди теб, а съм 100? HAX!!! Edited July 30, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ами вероятно съм хакнал Форума през 2002-ра и съм си го измислил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ами вероятно съм хакнал Форума през 2002-ра и съм си го измислил Глупости си говорим. Излишен спам. Видях, че си 1 месец ПРЕДИ мен, а не след. Не знам защо до сега съм си мислел, че е обратното. Изтрий ги тия мнения ако ти е възможно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 (edited) не сте интересни... по-интересно е кой е номер 666 (the number of the Beast) 667 (the number of the neighbor of the Beast) или 777 или 999 (the number of the gay Beast) или 696 или 969 (the number of oral group sex Beasts) and etc etc някой админ да ги провери и да ги осветли. Edited July 30, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Защо пък да ги трия? Мен не ме е срам да си кажа, че Мария и Вели са ми лепили шамари още тогава в началото с маймуницата и глупостите. Не ме е срам да призная, че съм бил като па(у)тка в кълчища из Форума тогава. Не ме е срам да кажа, че има история това е-общество, създадено още тогава. Не ме е срам, защото то просъществува и мина през тези периоди ми стана много приятно, когато един Администратор каза - "Абе има ли друг форум с подобна посещаемост и подреденост в Пловдив"? И ние лилавите потвърдихме, че няма. И ако има все пак и сме пропуснали - покажете го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 "Абе има ли друг форум с подобна посещаемост и подреденост в Пловдив"? Форумът няма нищо общо с Пловдив от доста години насам, след като ЕК грубо спря хостинга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Пак се изказваш тотално неподготвен, мило дете. Казах ти одеве да броиш до 10, поне. ти повод за размисъл, по-близо до тебе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 (edited) Защо пък да ги трия? Мен не ме е срам да си кажа, че Мария и Вели са ми лепили шамари още тогава в началото с маймуницата и глупостите. Не ме е срам да призная, че съм бил като па(у)тка в кълчища из Форума тогава. Не ме е срам да кажа, че има история това е-общество, създадено още тогава. Не ме е срам, защото то просъществува и мина през тези периоди ми стана много приятно, когато един Администратор каза - "Абе има ли друг форум с подобна посещаемост и подреденост в Пловдив"? И ние лилавите потвърдихме, че няма. И ако има все пак и сме пропуснали - покажете го. Абе защото от недоглеждане, направихме 4 никому не нужни поста Моето недоглеждане. Затова. Edited July 30, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Поканиха ме отново да работя на място, на което бях преди няколко месеца, но при доста по-добри условия А тогава се махнах, защото беше период, в който нямаше работа и нямаше на какво да се уча. И най-прекрасното е, че с онзи екип работата наистина върви без да се усеща, липсваха ми докато не бях там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Това не го разбрах какво значи. Няколко пъти ти прочетох мнението и не мога да схвана. Буквално - неопренов калъф за бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Поканиха ме отново да работя на място, на което бях преди няколко месеца, но при доста по-добри условия А тогава се махнах, защото беше период, в който нямаше работа и нямаше на какво да се уча. И най-прекрасното е, че с онзи екип работата наистина върви без да се усеща, липсваха ми докато не бях там. Има такива работи - то не е само екипа, обстановката, шефа, всичко. Рядкост е и е страшен кеф да се работи така. За жалост вечни неща няма... та честито, в случай, че приемеш. Ако не - сигурно е някакво признание за теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts