nakatak_zick Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 и аз съм вече 44 години без нарушения, ама не слизам от колата след този пост предлагам да спрем да се хвалим ,кой кво що Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 опаааааа хахахахах :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 след този пост предлагам да спрем да се хвалим ,кой кво що Никакво спиране, докато аз не завърша хвалбите, че нямам нарушение някъде от 15-20 години, което всъщност се явява средната възраст на 80% от присъстващите тук. Иначе друго няма много за хвалене, освен, че новите ми накладки на форда най-сетне улегнаха и започнаха да спират доста по-поносимо...разбира се по закона на Мърфи - улягането стана точно 1 ден след деня, в който ми докараха друг комплект накладки на ATE, който бях поръчал преди месец. А оня ден си взех такива - не съм ги пробвал още, но се надявам да се държат като тези на клипчетата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Izkarai mi akordite, Plamene. Che da ima i az s kakvo da se pohvalq veche !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Напих се , сбих се , снощи беше синьо , днеска е жълто , оня е със разбита устна и изкълчен глезен Така става като ще се обиждаме на голф и пожелаваме майката на ближния ... И един станиол завиваше шоколада в мармот... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 А оня ден си взех такива - не съм ги пробвал още, но се надявам да се държат като тези на клипчетата... Аз си взех такава подобна от омв , само дето моята е метър на 80 см и е пригодена за багажник на комби , да ама аз я нарязах на парченца и си "тапицирах" с нея всички "лавици" , "рафтчета" и "поставчици" в колата , плюс джобовете на вратите и жабката .. не очаквах толкова добър резултат . А иначе по темата .. от тази вечер под задният номер ми пише vwclub.bg .. лайсна като тези на новите коли , които обозначават към коя лизингова фирма е даденото возило Eдин официален сектант повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 (edited) номера ли ти дрънчи от музиката, или така ми се стори? Edited July 18, 2009 by __smirnoff__ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 (edited) номера ли ти дрънчи от музиката, или така ми се стори? Стъклата на околните коли ПП. Ужасно много мразя тоя резонанс и за тва съм уплътнил всичко по колата , щото ме изкарва извън кожата ми всякакъв дрънчащ звук . Сторило ти се е сигурно . Edited July 18, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 пазу, специално за теб. Между Благоевград и Кресна има два много идейни билборда.Като дизайн не са нищо особено - само надписи.Нооо!!! Първият гласи :"На този пътен участък ще загинат 10 души.Един от тях ще си ти." Вторият: " Пътни хулигани, дарихте ли органите си?" Ей тва е. По-злобна психоатака няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Стефчо, Смирнофф и Голфаджията са в 5 дни отпуска. Следващите започват от месец като период. Мразя да наказвам 'арни момци, но явно само това е начина да спрете с офтопика. Почивката дано се отрази позитивно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Намерих го на доста по-ниска цена от реалната му, което пък си е добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Днеска на яз. Пясъчник 3 шарана по 600 гр и 1 шаран 900 гр. прекарах си чудно Няма второ такова удоволствие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Днеска на яз. Пясъчник 3 шарана по 600 гр и 1 шаран 900 гр. прекарах си чудно Няма второ такова удоволствие Само не мога да разбера що не се обадихте? да го ева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 АЙДЕЕЕ ТРИПЪЛ ЕКС ОТКАРА ОЩЕ ЕДНА ГОДИНКА.Пожелавам си да съм жив и здрав и предстоящата ми година да бъде още по-хубава и изпълнена с красиви моменти от тая :woot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Еми айде да си жив и здрав трипъл екс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) Edited July 14, 2010 by Malkata Veshtica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Освен жив и здрав - бъди щастлив ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Вече съм студент в техническия университет в пловдив с "Комуникационна, компютърна и електронна техника" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Вече съм студент в техническия университет в пловдив с "Комуникационна, компютърна и електронна техника" Браво на теб! Само успехи и много хубави моменти да ти донесе следването! А пък аз вече покривам норматива на полигона и даже вместо 50 км, вдигам 56-58 км. Инструкторът беше много доволен Трябва да тръгнеш с много газ, за да можеш да вдигнеш необходимите км и да си осигуриш малко по-дълъг спирачен път. Само за сравнение: да се изфукам сега , че най-много някакво момче е вдигнало 60 км. Понеже съм по-лека и направо летя, но пък има голям недостатък, че ако се завърти мотора и загубя контрол няма да мога да го удържа и ще падна.. Абе, глупава работа е това с моторите и не знам защо не си карам розовото колело Наистина ми е розово колелото Играх и танци и направо се разсипах.. И сега ако някой ми препоръча филм ще му бъда супер благодарна Само като си помисля, че преди година отказах на приятеля да се кача на мотор, защото адски ме беше страх, а днес едно от новите момчета, което беше за първи път каза: "Ели, кара добре мотор!" и се чувствам малко "по-добре" Само ръкавици не мога да си намеря. Няма дамски номера S , а ако падна ще си спупя ръце и пръсти. Като се има предвид, че работата ми е на компютър ще ми коства доста, но си мисля да си поръчам от някой сайт..Не ми ли станат обаче ще стане като плочките на mobo, ама ще рискувам, защото нямам избор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 (edited) Божичко, аз тая скорост съм я развивал с колелото... Иначе за ръкавиците може да прегледаш CRC-то. Знам само, че за вело-части изригват с бруталните намаления от време на време... А с доставките са коректни, но ще ти коства отгоре. Готиното е, че ако напазаруваш над определена сума - доставката ти е безплатна. Моите хора от вело-форума си правят почти ежеседмични общи поръчки за да им излезне безплатно. Е, се забравям да се изфукам - моя коч се сдоби с това чудовище. Сега просто не мога да повярвам през какъв камънак прегазвам без да го усетя... И к'во - взех че се разболях, та да не мога да й се нарадвам хубаво на виличката ;] Edited July 25, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Божичко, аз тая скорост съм я развивал с колелото... Иначе за ръкавиците може да прегледаш CRC-то. Знам само, че за вело-части изригват с бруталните намаления от време на време... А с доставките са коректни, но ще ти коства отгоре. Готиното е, че ако напазаруваш над определена сума - доставката ти е безплатна. Моите хора от вело-форума си правят почти ежеседмични общи поръчки за да им излезне безплатно. Еее, супер щом развиваш такава скорост с колело.. Знам за какво става въпрос, защото и брат ми преди караше след рейс например до хижа Здравец или се хващаха за рейсове в града и т.н. Тук е малко по-различно защото на определени метри трябва да я постигнеш и да спреш на чертата, пък аз все я подминавах например. С колелото се искат доста здрави крака, а тук да не се замисляш много Мерси за информацията! Сега ще я видя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Вече съм студент в техническия университет в пловдив с "Комуникационна, компютърна и електронна техника" Ей 1 пич от бившия ми клас със същото го приеха в Ту то ,поздравления Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 (edited) Тая вечер заминаваме към морето с компания... Ама още се чудим къде точно ?! Ясно е само, че сме на южното Черноморие. Чудим се между Сл. бряг и Приморско ако някой е ходил тая година нека сподели някакво мнение. Edited July 26, 2009 by clio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 на сл.бряг е доста празно в сравнение с миналата година бях за няколко дни скоро в Бургас също няма абсолютни никакви хора , на Приморско един приятел каза че било спокойно и имало малко хора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Цяла нощ на Храбрино в приятна компания , пържолки , саладки , джак и лаф , после като поотрезняхме към 3 - Текен турнир на плейстейшън , бира и яко метъл ! Ебахти якия уикенд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts