sasho_1989 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) Защо отказваш да спреш да ни налагаш опростеното си мислене? А ти твоето? и виж първо кой поднови т.нар спор след няколко страници и "прецака темата" леле "ignore"-наме,не знам как ще го преживея честно Edited July 9, 2009 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 В случая ти го налагаш.. не виждам къде хоста се е заял , че казаното от теб за господ е глупост... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) Когато говорим за дух в религиозно отношение, разбираме нещо, което по същество е противоположно на материята...така поне е описано в Библията.Ако противоположното на материята е "нищо" Бог не е и "нещо", след като е казано,че не може да се улови от сетивата... не съм много набожен,не съм и атеист...спазвам християнските традиции,както си му е реда(е не постя 40 дни де ).Да питам псевдо-атеистите случайно празнувате ли Великден и Коледа както си му е реда??? :ph34r: Ако въпроса е бил и към мен - на Великден и Коледа обикновенно се напивам зверски, ако това е празнуване както му е реда значи да Да се похваля карах колело по инициятива на сестра ми, че не и се караше сама пък нямаше с кой (не бях се качвал на колело от 5-6 години) Edited July 9, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Въобще прецакахме темата - признавам, че не трябваше въобще да поставам по този въпрос тук.Ако искате да се преместим в тема подходяща за разговора и тогава да си говорим. Нека дам едно пояснение - не сте ли разбрали вече, че от известно време в този форум вече няма такова понятие като "най-подходяща тема"?? Когато в някоя тема има повече от един човек (за някои конкретни индивиди и "само един" върши работа) - всяка една тема е подходяща от тяхна гледна точка, в зависимост кога и в коя тема за първи път са се счепкали. Успокоителното все пак е, че километричните спорове и заяждания се осъществяват предимно в този раздел, който отдавна е отписан за модериране, освен ако не започнете да се стреляте по някое време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) Да питам псевдо-атеистите случайно празнувате ли Великден и Коледа както си му е реда??? :ph34r:Само ще вметна, че Коледа се е празнувала от преди християнството да се приеме за официална религия. С коленето на прасе, дъбника, нечетния брой ястия и т.н. Както и една кофа други "християнски" празници - просто част от традиционните празници на прабългарите и славяните са слети (с цел удобство и и по-лесно възприемане на новото) с празниците от християнската митология.Защо отказваш да спреш да ни налагаш опростеното си мислене?Отговора се съдържа във въпроса.А ти твоето?Саше, не че нещо, ама май само ти намираш мисленето на host-а за елементарно Edited July 9, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Не че е важно де, но поредната шестица, последна за сезона... Шест 6-ци и една 5-ца, да и го втъкна на Кръстанова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 (edited) http://www.facebook.com/album.php?aid=9151...mp;l=01b48161ce Дъщеричката ми Edited July 12, 2009 by laury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 викам и аз да се изфукам Объркал си линка . Edit: Честито! Да ти е жива и здрава и много да те радва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Мишчицатааа! Да ти е живо и здраво детенцето, Лаури! Да те радва и да не береш много ядове, да си се обичате и да сте живи и здрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Да ти е живо и здраво чадото, Ангеле! Много радост да ви носи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 @laury, честито и от мен. Много да й се радваш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 http://www.facebook.com/album.php?aid=9151...mp;l=01b48161ce Честито!!! Да ти е живичко и здравичко детенцето. Пожелавам ви да ви дава от време на време да се наспивате с жена ти и да ви носи много много много радост :woot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 http://www.facebook.com/album.php?aid=9151...mp;l=01b48161ceДъщеричката ми ЧЕСТИТО, ЕХЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ!Да ви е жива и здрава, да расте и да сте щастливи всички!!! И хубаво име сте й избрали. Одрала ти е кожата, отсега си личи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Да ти е живо и здраво чадото, Ангеле! Много радост да ви носи @laury, честито и от мен. Много да й се радваш! Честито!!! Да ти е живичко и здравичко детенцето. Пожелавам ви да ви дава от време на време да се наспивате с жена ти и да ви носи много много много радост ЧЕСТИТО, ЕХЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ!Да ви е жива и здрава, да расте и да сте щастливи всички!!! И хубаво име сте й избрали. Одрала ти е кожата, отсега си личи! Благодаря на всички ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 (edited) Честито, да ви е жива и здрава и да ви оставя да поспите чат-пат (за разнообразие) Edited July 12, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Честито и от мен , само радост да ви носи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 (edited) Edited July 14, 2010 by Malkata Veshtica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Бе не знам колко е за хвалба, ама утре ми е първия ден от стажа е една одиторска фирма На който кажа и уаа яко яко, ама се си мисля, че барманче щеше да ми е по-забавно да съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Бе не знам колко е за хвалба, ама утре ми е първия ден от стажа е една одиторска фирма На който кажа и уаа яко яко, ама се си мисля, че барманче щеше да ми е по-забавно да съм Ахахахах е ако търсиш забавно определено одиторската фирма не е мястото Ама пък не виждам големи възможности за професионално израстване като барманче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Ама пък не виждам големи възможности за професионално израстване като барманче Ама пък ако го огрее и е в някоя елитна дискотека/бар/клуб само от бакшишите ще взима повече отколкото в одит. фирма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Ама пък ако го огрее и е в някоя елитна дискотека/бар/клуб само от бакшишите ще взима повече отколкото в одит. фирма А представяш ли си каква уникална възможност би било това барман в елитна дискотека - хем с толкова курви ще успее да се запознае а те може и безплатно да му пускат като се напият... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Дъщеричката ми Жива и здрава да е хубавицата! Честито и от мен със закъснение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Ангеле, да ти е живо и здраво момиченцето! Много да ги слушаш двечките и да се грижиш за тях, а те да ти носят само радост! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 http://www.facebook.com/album.php?aid=9151...mp;l=01b48161ceДъщеричката ми честито! със здраве да си я ползваш много да те радва - количествено, качествено и продължително, а и ти нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Честито и от мен бате. Да ти е жива и здрава и да те слушка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts