Mockingbird Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 ........................... Майтапът настрана, но винаги съм се чудил на тия, дето си заемат 2/3 от колата с тонколони, субуфери и усилватели, все едно се канят да озвучават площада пред пощата. Последно като бях на Калояново имаше един такъв, дето беше отворил вратите, с цел да не му се напукат стъклата от излизащите децибели и най-интересното беше, че изобщо не му правеше впечатление, че предната му недобре закрепена броня издаваше такъв резонанс от вибрациите и тотално скапваше излизащата "от вратите" музика, но по-важното беше да покаже кой е по-по-най, а пък останалите неща са само подробности... ................. Това е все едно да се опиташ да разбереш, Don Chefo защо е влюбен във ферари.Простия отговор е "Кефи ме".И това е.Питай ме дали имам място в багажника.Това си е мания,увлечение,хоби.Както ти се кефиш на Калояново с форда,така и аз се размазвам от удоволствие, когато музиката в колата ми превръща седалката във вибромасажор Аз не визирах теб а ония дето им падат броните от колите 6-7 говорителя в колата си е напълно задължително + добро CD/mp3 или чейнджър. Не е важно количеството, а качеството.Не е задължително да имаш n-брой говорители в колата, за да имаш качествена музика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Това е все едно .... Не бе, манията ми е ясна, ама защо не си оправи дрънчащата броня да го *** - ей това не мога да разбера. Нали всичко е в името на мощния качествен звук?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 За да имаш качествен съраунд саунд е нужно да са поне 5 ,а кой ти е говорил, че да са всякакви е ок? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Не бе, манията ми е ясна, ама защо не си оправи дрънчащата броня да го *** - ей това не мога да разбера. Нали всичко е в името на мощния качествен звук?? Е да.Тв'а и аз не го разбирам.Супер дразнещо е да дрънчи като тенекиена кутия.То не е само да лепнеш говорителите и газ.Иска си изолации,вати,уплътнения и т.н. За да имаш качествен съраунд саунд е нужно да са поне 5 ,а кой ти е говорил, че да са всякакви е ок? Никой.Просто казах,че ако щеш сложи 10бр.no name говорители пак няма да извадиш хубав звук(че дори и по-мощен)от тези който аз съм сложил примерно. Ако искаш съраунд (5.1, 7.1)наистина ти трябват поне 5 отделни говорителя или компонентни с-ми, вкл. 1бр. бас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) Съраунда в кола (различна от лимузина) е мит. Почти невъзможен, освен с озвучителни тела, които сами по себе си са произведение на изкуството. Да не говорим, че е и ненужен. Edited June 29, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) ти така си мислиш Edited June 29, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Мит е бил преди 10-тина години.И не е нужно да ползваш произведения на изкуството, за да постигнеш перфектното качество. Ама айде стига,че оспамихме темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Мит е бил преди 10-тина години.И не е нужно да ползваш произведения на изкуството, за да постигнеш перфектното качество. Ама айде стига,че оспамихме темата. Нужно е да използваш произведения на изкуството не за качеството, а за ефекта в толкова малко пространство с толкова неравномерно разпределение на точките за слушане. И не говорим да има съраунд само на задната седалка в средата, а за еднакъв съраунд на всяка седалка в автомобила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) Съраунда се постига много лесно.И е за всяка седалка в автомобила.И спокойно мога да заявя,че става и с no name говорители. Ред.Аз спирам да пиша тук,че много стана оффа и модовете ще вземат да ме изпържат. Edited June 29, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Най-сетне взех да получавам е-мейли с прикрепени файлове със следния червен надпис на първа страница: "This document is strictly confidential. It will be seen only by persons who have signed a...." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Най-сетне взех да получавам е-мейли с прикрепени файлове със следния червен надпис на първа страница:"This document is strictly confidential. It will be seen only by persons who have signed a...." Още си на ниско стъпало. Confidential е много далеч от Restricted и Secret . Да не споменавам едни други... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) Съраунда се постига много лесно.И е за всяка седалка в автомобила.И спокойно мога да заявя,че става и с no name говорители. Ред.Аз спирам да пиша тук,че много стана оффа и модовете ще вземат да ме изпържат. тва да ти е проблемацията Стига толкова резил съм показвал :):):) Edited June 29, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) Още си на ниско стъпало. Confidential е много далеч от Restricted и Secret . Да не споменавам едни други... ....като примерно - Die before you read.... "You will have to sodomize thyself with a branch after reading this message if you are not the designated recipient."? Муахахахахх....., този огъна пространството...... :lol: Edited June 30, 2009 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 "You will have to sodomize thyself with a branch after reading this message if you are not the designated recipient."? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Кво тряаа да се случи за да не му направи на човек впечатление, че не може да си дигне краката от кал и ходи като космонавт - да иде на Novarock Във Виена също не е мн лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Прибирах се от бачкане точно в най-големия дъжд...беше голям кеф понеже гащетата ми пропускат вода и за да не си наводня телефона си свалих тениската и го увих в нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Изобретателност му е истината! Горе-долу хванах цаката как се спира атака от куче което иска да те захапе, моя питбул (на игра го карам да ми се хвърля) го спирам с едната ръка и го обездвижвам! Обаче ако е куче с по-силен врат и гръб трябва да включа и другата ръка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Иди ядосай някой чужд питбул, пък тогава споделяй "тактики". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Изобретателност му е истината!Горе-долу хванах цаката как се спира атака от куче което иска да те захапе, моя питбул (на игра го карам да ми се хвърля) го спирам с едната ръка и го обездвижвам! Обаче ако е куче с по-силен врат и гръб трябва да включа и другата ръка. Браво, похвално. Подобни породи не трябва да се дават на сульо и пульо, но за съжаление е факт. Да покажеш на подобно куче, че може да се хвърля и хапе(та дори и на игра) стопанина си е престъпна немарливост и безотговорност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 (edited) Аз го обучавам, кучето няма да се хвърли без команда, съжалявам, че не съм се изразил правилно. Научил съм го да не бара нищо от масата, дори и току що изпечен салам да е и да няма никой в стаята, няма да го барне, даже и да не е яло цял ден... ама хубаво го обдишва с кучешки дъх. Още яде обувки обаче, е само от време на време. И важното нещо... жив е, жив е, успях, сглобих си едно пц от тук от там! П.П. От толкова време правя други компютри, накрая да си сглобя нещо за мен. Вярно П3 (ще му сложа П4)/196Рам/Някво дърто АТИ (ще го сменя с ГФ4)/Хард 40ГБ (който е пълен с бад сектори) ама си е мойто творение! Edited July 2, 2009 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Ново РС!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Ново РС!!! Май ,май скоро няма да се видим :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 От днес официално съм с диазгноза инж. Успешно защитих диппломната си работа и имам 6, 6 и на защитата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 От днес официално съм с диазгноза инж. Успешно защитих диппломната си работа и имам 6, 6 и на защитата Къде завърши и какво,че и аз имам мераци да ставам инж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Техническия диспансер , къде другаде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts