Lord_Gudo Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аз искам да се изфукам че нямам кинти ако някой има да ми даде аз ще му ги върна някоя година <{POST_SNAPBACK}> Аз ще ти дам но трябва да си платиш за услугата ... за без ръце... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аз ще ти дам но трябва да си платиш за услугата ... за без ръце... <{POST_SNAPBACK}> Е сега аз събирам волни пожертвования!!Ако исках да работя щях да си хвана още една работа защото само от едно бачкане парите не ми стигат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 (edited) А аз да ви се изфукам това ми е 56тия пост <{POST_SNAPBACK}> А на мен 1000 , най-голямото ми постижение в тоя форум EDIT: А те станали 1001 Edited June 29, 2005 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Гол от центъра със горна греда в ъгъла на вратата (на официално голям терен, сигурно се падат около 40-50 метра, незнам колко са точно) Друго не се сещам сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Не мога да разбера желанието на доста хора,изказали се в темата, да я допрецакат! Не че тя е гениална,ама все пак защо да я пълним с безсмислени постове?Който иска, да се хвали!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Никога през живота си в мач не съм вкарвал гол с глава. А уж съм висок... (185) (хваля се с това, колко съм ляв/колко ми е крива главата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 (edited) А аз ще се похваля, че имам "пръст" в двата сайата в подписа ми (къде повече, къде по-малко), за което съм много щастлив, защото се запознах с много интересни хора, които правят наистина стойностни неща (100 преведени филма за една година и то не някакви балъшки). Edited July 7, 2005 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 ми и аз да се похваля... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Пак ми искаха колата за някакъв автосалон в Женева Та хуу, че са я сложили до болида на Брат ми! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Падал съм на финал от Zeerax(ака Малката пишка) , не само едно на едно, ами и на двойки .... (говорим за BroodWar) Верно топика е леко "смислен" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 С това много хора могат да се похвалят - че са падали от чушкопека. Аз се гордея, че съм зимал игра на Аксо, при това ZvP... Иначе в Хофа съм зимал ушите на един-двама от по-отворените и само са ме псували после, че ми се спи и искам да спя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Изкарах първата си петица в университета на изпит вчера - Процеси и Апарати I част! Изписах 6 листа, реших си задачата и 30мин. ме изпитва устно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 (edited) Айде нали всички се хвалите с нещо, викам и аз да се изфукам: Преди малко си сглобих лула от малък чайник, 4 безопасни игли, мундщук от пурета, много тиксо, целофан от цигарена кутия(или квото е онва металическото вътре) и едно нещо дето много прилича(и е с размери) на половин жълтък от шоколадово яйце, само дето е метално и на дупки(и май се ползва за правене на чай). Edited June 30, 2005 by RottenBrain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Не съм постигнал нищо голямо, с което реално да мога да се похваля.Но съм постигнал много малки нещица, с които се гордея и харесвам това, което съм и това, към в което се превръщам. <{POST_SNAPBACK}> Ем точно това мислех да кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз се гордея с това, че досега не съм писал в такива теми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Искам да се изфукам че сега обърнахме по 2 бири и доволен отивам да се изкъпя и след това да спя !!! Горд съм също ще днеска посегнах на живота на една от мишките на работата ми ... след бутален секс у нейния анус тя не става за нищо ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 ... 4 безопасни игли, мущук ...<{POST_SNAPBACK}> Пише се муНДщук. Аз пък завърших шибаното висше с пълно отличие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 az pak zavar6ih parva godina v TET-a da vi sa pofalq imam 4 po Fizika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Пише се муНДщук. Аз пък завърших шибаното висше с пълно отличие <{POST_SNAPBACK}> bravo... e tova veche si e postijenie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Пише се муНДщук. Аз пък завърших шибаното висше с пълно отличие <{POST_SNAPBACK}> Ей тва авече наистина си е за хвалене. Честито и наздраве ПП:благодаря за корекцията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Абе темата не е лоша незнам що така я плюете. Повечето хора в този фоум сме обикновенни простосмъртни. Но живота и радоста в него идват от малките неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз се гордея с това, че досега не съм писал в такива теми <{POST_SNAPBACK}> Леле, ми сега като няма вече с какво да се гордееш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Повечето хора в този фоум сме обикновенни простосмъртни.<{POST_SNAPBACK}> УААУ аз се гордея, че пиша във форум в който имало и други освен "обикновенни простосмъртни". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Aйде и аз да ви се похваля.... Пак се събрахме със Сивушко....:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз пък вчера си взех последния изпит от сесията...и то с 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts